- Milyen videókártyát?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- RAM topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Bluetooth hangszórók
- TCL LCD és LED TV-k
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
dragonfx
veterán
válasz
Barthezz2 #1030 üzenetére
de ha kinyomod ki tudsz autozni 2/3 kiállásnyi előnyt...a maradék 1/3ot meg az ujgumikon behuzod és az utolso 2 körben visszajössz elsőnek én így cisnálom...na jo valahol könnyebb
koreában....mindenkitől elszakadtunk vettel.lel....én ugye webber helyén ülök....2.5 secet nyomot rám az első cseréig a 4.körig...és erre beállók és ott cserélik neki én meg mögötte állók és várok
....neki persze kb 3 alatt kicserélték nekem 5...
...másodpilota avgyok ugye..hehe de ő 5. én meg vezetek 6 ponttal alonso előtt.
...lett 9 sec hátrányom hozzá képest a fehér bemelegedett és 7 kör alatt ledolgoztam és meglőztem 2 kör alatt még kapott 4 secet a végén...éán jobban beosztottam a fehér gumit...csodálkoztam is...nekem sose sikerült 7nél többet menni és az is necces volt....csukált már a 6.ban....most 10et mentme vele és semmi ki se írta narancsszinü kopást...tök egyszerű csak akkor nyomtma gázt mikro egyenesbe állt a kerék ergo nem prögött ki nemr adirozta oda....kerékvetőt nem használtam.....
-
munky
őstag
-
válasz
Barthezz2 #344 üzenetére
Engem is nagyon zavar
Az előző részben azért ennyire nem volt durva. Most gyakorlatilag csak a fordulatszám jelző és a sebesség alapján lehet elrajtolni, mert hangra nem nagyon lehet hallani, hogy mikor pörög ki, és mikor kell váltani.
Ha pedig lassú kanyarból gyorsít ki az ember úgy, hogy mellette van valaki szintén bosszantó, hogy nem hallom rendesen a motorhangot.
Bevallom őszintén, hogy én hangra szoktam váltani és nem nézem a kijelzőt, ezért számomra sokat levon a játék értékéből ez a hiba...
Cockpit nézetben jobb a helyzet, de nehogy már ne lehessen normálisan használni minden nézetet -
válasz
Barthezz2 #252 üzenetére
Milyen kocsival tolod a legend AI-k ellen?
Red Bull-t próbáltam Kuala Lumpurban, szintén legend AI ellen. 4. helyről rajtoltam (csak versenyt futottam időmérő nélkül), a 2. kanyarnál már első voltam és kb. 7 mp előnnyel fejeztem be a versenyt. A legjobb köridőm kb. 7 tizeddel volt jobb a legjobb AI köridőtől.
Visszatöltődő flashbackkel még nem találkoztam, bár nem is figyeltem erre. -
válasz
Barthezz2 #214 üzenetére
Megmondom őszintén, hogy fogalmam sincs, mert már össze-vissza kapcsolgattam/állítgattam mindent
Valószínűleg újra fogom kezdeni a karriert, mert ezzel az eredménnyel már van értelme csinálni (amikor még a Caterhamet sem tudtam megelőzni Toro Rossoval, azért az idegesítő volt)Kipróbáltam a Red Bullt is quick race-ben Melbournben. Legend AI, időmérő, lágyon, mix3-ban 1:23:7xx
. Lehet, hogy másnak ez nem nagy idő, de napok óta ez az első sikerélményem a játékban
-
PiE137
senior tag
-
jozsi252
veterán
válasz
Barthezz2 #105 üzenetére
Honnan szerezted be a kulcsot ha szabad kérdezni, illetve mennyibe került? Most próbálok egy 100%-osan megbízható boltot keresni ahol nem kell attól tartani hogy régiós játékot veszek. Bár ez a simplycdkeys lehet még a legjobb választás, de azért írtam nekik 1 mailt az F1-ről, hogy valójában EU régiófüggetlen-e.
-
scampolo84
aktív tag
válasz
Barthezz2 #103 üzenetére
Nos melóban vagyok, de összeszedem a gondolataimat
profilerben:
overall: 30%
spring: 30%
damper: 30%centering spring: enabled 70%
allow game to adjust settings: pipa kivéve
kormányszög: 200 fok
Játékban meg ízlés szerint.
Én nem szeretem, ha erős a FFB így:
environmental: 20%
FFB strength: 20%
wheel weight: 0%Nekem így bevált, persze ízlések, pofonok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Battlefield 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Egyéni arckép OFF
- Óra topik
- Az iPhone hajthatatlanságán gúnyolódik a Samsung
- BestBuy topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hardvergyűjtemény, avagy amikre büszkék vagyunk!
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- RTX 5070 Ti OC 16G/új, bontatlan/ garancia/ beszámítás/ ingyen foxpost
- 1-7 gen M2 Ax201/9560cnvi/9260/8260/8265/7265ngw/xmm7560/L860 GL/ac 7260hmw mxm 3.0A GTX1070 P3200
- iBasso DC Elite
- Lenovo P510 - 1650-2680 v4 akár 14 mag/28 szál, 32GB DDR4 RAM, akár M4000 8GB VGA, számla, 6 hó gar
- Intel Core I9 14900F - 24mag/32szál - Új, Gari 2030.08.27. -ig - Eladó!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 180GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD RTX 2060S 8GB Rampage SHIVA 600W
- ThinkPad T495 Ryzen 3 PRO 3300U 12GB 256GB 1 év garancia (akksi hibás)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest