Hirdetés
- Apple MacBook
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Bluetooth hangszórók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- Okos konnektor: tényleg spórol az áramon, vagy csak pénzkidobás?
- Milyen házat vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
bendeguz76
aktív tag
válasz
--Lorant-- #1295 üzenetére
dehogy ligázom.még nagyon át kell állitanom magam a 2011 után.sokkal jobb voltam abban mint ebben.bajnokságot csinálok renaulttal,profi szinten időmérőn egy kettő mindig megvan futam meg azzal telik,hogy aseggemben van a komplett mezőny.nem értem.
-
duckload
aktív tag
válasz
bandika0626 #1298 üzenetére
Logitech DFGT
De azóta setupoltam és mentem vagy 10 kört -
duckload
aktív tag
válasz
bandika0626 #1291 üzenetére
Első két köröm a pályán.
A setup még nem tökéletes.
Szerintem van benne még pár tized.
Talán 1:30,6-7 lesz a vége keményen.jah és tc abs off, maunal válltó, csak vonal van benn.
-
Fang
aktív tag
Sziasztok,
a legutóbbi ligafutam Kínából:
[F1 2013 Ligafutam - Kína]ui: Bahreinre nincs vmi jó setupotok, a cél 1:30 vége, 1:31 eleje volna keménnyel időmérőn, még van kb 5-6-7 tized lemaradásom...
-
--Lorant--
aktív tag
válasz
bendeguz76 #1293 üzenetére
LIGÁzol valahol?
-
mikrosuttii
aktív tag
válasz
bendeguz76 #1293 üzenetére
3
246%-54%
High
Normal2
43
5
6
8139
174
205
235
263
292
325-3.20
-1.20
0.10
0.35 -
bendeguz76
aktív tag
az istennek nem tudom belőni a beállitásokat shanghai-ra.ki milyen beállitással megy itt?
-
duckload
aktív tag
válasz
bandika0626 #1291 üzenetére
Még nem mentem de tuti 1:30 as idő keménnyel, majd holnap rakok fel képet esetleg hotlapot.
-
duckload
aktív tag
válasz
--Lorant-- #1287 üzenetére
Lágyon elég gyenge körök.........
-
--Lorant--
aktív tag
válasz
--Lorant-- #1287 üzenetére
Azt nem tudom,mennyire befolyásolja a setuppolás az 50% illetve a 100% futamra..... időmérő szempontjából? Van ennyire komoly ez a játék......vagy csak én képzelődöm néha?
-
--Lorant--
aktív tag
válasz
barcalaci84 #1284 üzenetére
-
willike71
tag
Shanghai-i pálya volt soron a hétvégén. Többen más elfoglaltság miatt nem tudtak rajthoz állni, de 11-en ott voltunk. Az időmérőn nem hajtottam ki a boxból, hogy 100%-os gumikkal tudjak elindulni és ismét egy gumispórolós taktikát tudjak bevetni. Ezen a pályán is 3 kerékcsere volt az ideális, így a kihívás az volt, hogy 2-vel meg tudjam csinálni, kemény-kemény-lágy sorozatban.
Élvezetes volt ismét a versenyem, főleg az eleje, mikor az utolsó helyről kellett előre jutnom, de a vége is izgalmas lett a kis üzemanyag mennyiségem (előtte túlhasználtam) és a mögöttem zárkózó Blank közeledése miatt: -
predator00
tag
válasz
barcalaci84 #1284 üzenetére
1:31 vége 32 eleje
-
barcalaci84
őstag
válasz
--Lorant-- #1283 üzenetére
én 2 -3 körönként nézem, mert még az elején engem is megtréfált egyszer...
és tényleg pálya és setup függőnek is tűnik...ha rövid a vége (leszabályoz sokszor) illetve ha sokszor túlpörgetem akkor mintha jobban fogyna...én mindig sok benzinnel indulok, akkor lehet játszani a keverékkel össze-vissza..
bahrainban mia jó idő q-n amúgy?
mocskos egy pálya a kerékvetőivel -
--Lorant--
aktív tag
válasz
barcalaci84 #1282 üzenetére
Hát drága egyemeg a fene
ott rontottam el,hogy úgy mentem mint eddig azaz csak néha néztem rá az állapotra .de itt valahogy jobban elment mint eddig bárhol......szerintem setup függő lehet ez is?.....mert eddig simán elég volt......majd odafigyelj te is
-
barcalaci84
őstag
válasz
--Lorant-- #1280 üzenetére
Drága a benzin
-
mikrosuttii
aktív tag
-
--Lorant--
aktív tag
-
mikrosuttii
aktív tag
-
--Lorant--
aktív tag
Nagyon hiányzik ez a funkció innen a fórumról.
-
duckload
aktív tag
válasz
mikrosuttii #1274 üzenetére
Ezt rossz nézni.
2 perc elég volt belőle.
-
Motion_Blur
félisten
Én már megkezdetem a jerezi teszteket: [link]
-
mikrosuttii
aktív tag
-
mikrosuttii
aktív tag
válasz
dangerzone #1272 üzenetére
Neten nem játszok.Csak szingli,többek között azért is,mert a tokos verzióm nincs meg,ergó eladtam,mert nem működött úgy,ahogy annak kellett volna.De amúgy se vagyok oda érte.
-
dangerzone
addikt
válasz
mikrosuttii #1271 üzenetére
Neten mennyire tolod sűrűn? Vagy inkább csak single?
-
mikrosuttii
aktív tag
válasz
dangerzone #1270 üzenetére
Az értékelés már a csatorna kezdete óta le van tiltva.Ha valakinek tetszik valami,és ki akarja fejteni ezt,akkor írja meg kommentbe.
De jogos kérdés,nem tudom,csak annyit,hogy többen nézik.Eddig csak 1 embertől kaptam negatív visszajelzést.
-
dangerzone
addikt
válasz
mikrosuttii #1269 üzenetére
Honnan tudod, hogy tetszik nekik, ha le van tiltva az értékelés? Csak egy költői kérdés.
-
mikrosuttii
aktív tag
válasz
predator00 #1268 üzenetére
Valami csak tetszik benne az embereknek,ha az utóbbi részekre kaptam 40-50-es nézettséget.Ha ez nem is sok,de az utóbbi időkben nagyon lapos volt a nézettség/videó a csatornámon.
45 percet biztos nem fogok felvenni.Inkább felveszem a legizgalmasabb részeket a versenyből,mint hogy 7,5GB-s videót töltsek fel.
-
predator00
tag
válasz
mikrosuttii #1267 üzenetére
őszintén mi értelme van külső nézetből, végigpörgetve felrakni egy ilyet? pont a lényeg nem látszik hogy hogy vezetsz...
-
mikrosuttii
aktív tag
-
Fang
aktív tag
Sziasztok,
Már jó rég nem jártam itt, a legutóbbi két ligafutamom videója + egy fun race, hátha érdekes valakinek:
[Fun race Melbourne]
[Ligafutam Melbourne]
[Ligafutam Malajzia] -
willike71
tag
Vasárnap ligafutam idején sajnos nagyon maga alatt volt a steam-codi network. Minden ligában nagy volt a lost connection szám, nálunk is. A mezőny fele tudta csak befejezni. Én szerencsés voltam és végig értem. Sőt nagy meccset vívtam az első 6-7 körben Coolerrel, nagyon élveztem. Ő folyamatosan támadt, én védekeztem.
-
barcalaci84
őstag
válasz
--Lorant-- #1263 üzenetére
szép munka
és már kijárt neked
-
--Lorant--
aktív tag
válasz
barcalaci84 #1262 üzenetére
Sikerült levadászni őket
az nincs meg és szerintem nem is lesz fenn
-
barcalaci84
őstag
válasz
--Lorant-- #1261 üzenetére
de mi lett a vége?mert csak az hiányzik
-
--Lorant--
aktív tag
-
Chereiose
addikt
Üdv! Még karácsony előtt meg lesz a játék, lenne igény majd multiplayerre steam-en keresztül?
-
scampolo84
aktív tag
válasz
mikrosuttii #1250 üzenetére
Tört verzióval kapcsolatos kérdéseket pedig itt ne nagyon tégy fel,mert általában segítséget nem kapsz,csak jól el küldenek a halál f*szára,vagy oda böfögik,hogy "Vedd meg!".
- teszem hozzá - jogosan
szerk.: látom páran már megelőztek ezzel a véleménnyel.
-
mikrosuttii
aktív tag
válasz
dangerzone #1257 üzenetére
Az már sajnos nem lesz kijavítva.Az a project file már nincs meg.Esetleg új intrót készíthetek (ami lesz is,mert ez már elavult) de jó ideig még el kell viselni ezt a kis hibát
.
-
dangerzone
addikt
válasz
mikrosuttii #1253 üzenetére
Igazán kijavíthatnád az intróban az "and more whit me" kiírást.
-
bandika0626
senior tag
Bahrein: LINK
-
Csapoati
nagyúr
válasz
mikrosuttii #1253 üzenetére
A warezzal kapcsolatban nem. Sok mas forum van, probalkozzon ott, itt nem lehet. Masban szerintem mindenki szivesen segit itt.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
mikrosuttii #1250 üzenetére
Teljes joggal, tegyuk hozza. Itt ez a szabaly.
-
mikrosuttii
aktív tag
válasz
Mr.Westlake #1247 üzenetére
A Formula-1-ben hivatalosan 2010-óta nincs tankolás.Tört verzióval kapcsolatos kérdéseket pedig itt ne nagyon tégy fel,mert általában segítséget nem kapsz,csak jól el küldenek a halál f*szára,vagy oda böfögik,hogy "Vedd meg!".
-
barcalaci84
őstag
válasz
Itt nincs warez...
De f1 ben nincs tankolás már évek óta...így a játékban sincs
Ne rich keverekkwl menj és meg marad is benne benya -
Csapoati
nagyúr
válasz
Nincs tankolas 2010 ota.
A 2. kerdes meg warez, arra itt biztos nem lesz valasz. -
Mr.Westlake
újonc
válasz
bendeguz76 #1201 üzenetére
Üdv népek!
Két kérdéssel fordulok hozzátok!
Tudom hogy hülyén hangzik a téma, de mégis az lenne a felettébb kíváncsi kérdésem, hogy a codemasters F1 2013ban hogy a fenébe kell tankolni?
Mint mondtam is, tisztában vagyok vele, hogy jó nagy hülyeség maga a kérdés, de hiába állok be verseny közben kerékcserére és ha kell, tankolásra is, csak a kerékcserét adja meg, a tankolást nem!Arra gondoltam, hogy most vagy hibás a játék (codemasterséknél ez mint tudjuk már 2010től jól ismert jelenség forma) és ezért nincs soha tankolás (legalábbis Nálam nincs), vagy külön egy billentyűvel meg kell kérvényezni a tankolási folyamatot.
Ami meg a sokak által emlegetett (túlzott???) gumikopást illeti, az Nekem nem volt, de ez a tankolás kérdés megőrjít!Remélem ez nem megint valami hiba. Ya, és ha nagyon fontos, akkor nem az FLT van meg Nekem.
Ha esetleg egy billentyű leütéssel kell megkérvényezni az adott csapattól a tankolást, akkor melyikkel???
A beállításokban semmi erre vonatkozót nem találtam!A másik kérdésem az lenne, hogy tört verzióval ha lehet, akkor hogyan, milyen megoldással lehet szerverre menni??
Megkérnélek titeket, légy szíves ha tudtok, segítsetek!
Előre is megköszi!
-
kozi71
senior tag
Akinek még esetleg nincs meg, annak egy elég jó ár.
Steam alap verzió. Most vettem meg. 3766 kemény magyar Forintra jön ki. -
barcalaci84
őstag
válasz
--Lorant-- #1242 üzenetére
hm érdekes...
ha jól hallottam Jim74 ennél jobbat megy keményen -
válasz
--Lorant-- #1243 üzenetére
Betegek vagytok
-
--Lorant--
aktív tag
válasz
--Lorant-- #1242 üzenetére
-
--Lorant--
aktív tag
válasz
barcalaci84 #1235 üzenetére
Én már nem emlékszem
nem fejeztem be bizonyos okok miatt
és azóta már Kína is lement..... De a videója asszem lágy.... [link]
-
bandika0626
senior tag
válasz
mikrosuttii #1240 üzenetére
Működik. Köszi.
-
mikrosuttii
aktív tag
válasz
bandika0626 #1239 üzenetére
Igen,amikor leintettek,és ki dobja az eredmény táblázatot.
-
bandika0626
senior tag
válasz
mikrosuttii #1238 üzenetére
Amikor leintettek? Leintés előtt próbáltam de csak pár mp-t játszott vissza. De megnézem.
-
mikrosuttii
aktív tag
válasz
bandika0626 #1237 üzenetére
A verseny végén nyomj egy F1-et.
-
bandika0626
senior tag
válasz
mikrosuttii #1236 üzenetére
Hol kell azt beállítani, hogy az egész verseny visszajátsza?
-
mikrosuttii
aktív tag
-
barcalaci84
őstag
válasz
--Lorant-- #1234 üzenetére
de roly (cupák) keményen ment, ugye?
-
--Lorant--
aktív tag
válasz
barcalaci84 #1233 üzenetére
Lágyon ,és volt benne hiba kb: 4tized
de ez már csak ilyen
[link]
-
barcalaci84
őstag
válasz
--Lorant-- #1232 üzenetére
Lorant!
Mi volt a polepozicios idő nálatok malajon, illetve milyen gumin?
-
--Lorant--
aktív tag
Egy kis tesz a Bahraini futamra. Nálam sajnos játék közbe nagyon szaggat ,nem tudom .,de nem bírja a gépem...... pedig 55fps meg van ,de úgy látszik ez ma már nem elég
-
mikrosuttii
aktív tag
Gyerekek,ez k*rva jó!
-
tkesy
őstag
Próbálgattam egy kicsit a Corel-t, ez lett a legjobb [fHD] amit sikerült kihoznom belőle. Viszont a YT elég sokat ront rajta...
-
bandika0626
senior tag
Azért elég jól el@assza a YT a képminőséget.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
bendeguz76 #1226 üzenetére
Ha felhős mentésen van, akkor kapcsold ki. Ha meg nem, akkor kapcsold be.
-
bendeguz76
aktív tag
mitől lehet az,hogy nem ment a steam automatikusan.megcsinálom carrierben AUS-t kilépek vissza nincs mentés.szétvet a ideg
-
willike71
tag
#Jim74: Az én ízlésvilágomnak tökéletesen megfelel a videód minősége, szerintem teljesen jó!
#tkesy: Csodát nincs értelme várni, minden átalakítás romlással jár. Ezért választottam én azt a módszert, hogy eleve mpg-ben csinálom a capture-t és a szerkesztés végén is abba renderelem. A progi saját készletéből választottam formátumot. Így nem lesz a minőség sosem igazán tökéletes, de ha YT-ra kerül fel ígyis-úgyis konvertálja a hely a saját formátumára. Ezzel egyébként sok időt takarítok meg, hiszen a szerkesztés utáni kimeneti formátum nagyjából ugyanaz, mint az eredeti, így a renderelés nem tart hosszú ideig, sőt...
Az a tapasztalatom amúgy, hogy ez a kimeneti formátum a YT szempontjából is jól kezelt, a legkevesebb minőségbeli romlást látok benne (legalábbis az általam kipróbáltak közül).
De íme az MSI Afterburner és a Corel VideoStudio-ról a lényeges képek (így használom):
Ezt inkább url-ként, mert nagy:
Corel formátum_01 -
tkesy
őstag
Ez a Corel X6 beállítós része érdekelne engem is, mert most előre adott profilokat használok, de annyira nem vagyok megelégedve vele... pl itt van 3x2 kép, kettő tömörítés [Corel gyári profilok] után egy pedig amit a fraps felvesz, és azért szemmel látható a "romlás" mértéke... (pl a pilóta és motorszállító neve az cockpit oldalán...)
-
válasz
willike71 #1220 üzenetére
MP4-ben próbáltam.
Elküldöd majd privátban (nem akarom szétoffolni a topikot) a részletes beállításokat (capture és render is)?Előre is köszönöm
Szerk.: itt a videó, amivel nem vagyok minőségileg megelégedve maradéktalanul, pedig 20000-es bitrátával konvertáltam.
http://www.youtube.com/watch?v=JjJm-LnUQ9E
Első 10 köröm szánalmas, ne nézzétek -
-
willike71
tag
válasz
bandika0626 #1212 üzenetére
Vasárnap elindult a gocompete liga.
Jó volt újra nekivágni az idénynek, immár a 2013-al és nagyon élveztem a futamot. Kivéve a 4. kör elején történ incidensemet, nagyon közel voltam az előttem haladóhoz és nagyon hirtelen kellett a fékre taposni, blokkoltak kerekek és csúsztam előre megállíthatatlanul. Legnagyobbat szerencsére én szívtam, de sajna az előttem haladó Vityát is meglöktem, aki meg a közelség miatt araccot, ezúton is elnézést miatta.Viszont később ugyan hibázgattam, de Vityával nagyon nagy harcot vívtunk és a 3-ról kettőre átállított kerékcsereszám miatt nagyon előkelő helyen is értünk be. A 12-13 kört külön ajánlom, nagyon szép és élvezetes meccs volt ott, Vityával egyharmad körön keresztül mentünk egymás mellett:
-
bandika0626
senior tag
Azt hol lehet beállítani a játékban, hogy az egész versenyt visszajátssza?
-
Csapoati
nagyúr
válasz
mikrosuttii #1209 üzenetére
Lehet totál hülye kérdés, de felvétel alatt végig nyomod az F1-et? Mert szerintem ritka gyökér a replay, hogy nyomni kell, vagy visszafelé megy a műsor.
-
mikrosuttii
aktív tag
-
mikrosuttii
aktív tag
válasz
bandika0626 #1207 üzenetére
Jó lett!
-
bandika0626
senior tag
válasz
mikrosuttii #1206 üzenetére
Én is nyomattam egy kis videót.
-
mikrosuttii
aktív tag
válasz
bandika0626 #1205 üzenetére
1280x720,16:9
Action! 1.16.3.0
-
bandika0626
senior tag
válasz
mikrosuttii #1204 üzenetére
Na majd szerzek egy jó kormányt és majd jelentkezek.
Mekkora felbontáson tolod a játékot?
Melyik progival veszed fel?
-
mikrosuttii
aktív tag
válasz
bandika0626 #1203 üzenetére
Ennek örülök
Én 1:48,8xx-et mentem billentyűzettel,Sauberrel,valaki 1:46,6xx-et
-
bandika0626
senior tag
válasz
mikrosuttii #1200 üzenetére
1:47.734-et mentem vele a pirossal. Mix3 Lágy gumikor száraz pályán egy gamepad-dal irányítva.
-
mikrosuttii
aktív tag
válasz
bendeguz76 #1201 üzenetére
-
bendeguz76
aktív tag
válasz
mikrosuttii #1200 üzenetére
köszi hasznos info.ausztrálon te milyen beáálitást használsz?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xbox Series X|S
- Nintendo Switch 2
- Simbin topic (GTR, Race07, GTR Evolution, RaceRoom Racing Experience, stb.)
- Elektromos autók - motorok
- Apple MacBook
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- GARANCIÁLIS BONTATLAN MINDEN MACBOOK AIR M4
- Tyű-ha Lenovo Thinkpad X1 Carbon G8 Profi Érintős Laptop 14" -50% i7-10610U 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2919
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest