Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen videókártyát?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- OLED TV topic
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
fess
őstag
válasz
diablo1984
üzenetére
én is azzal nyomom,deadzone 0,a többiról holnap majd szúrok be egy képet
-
fess
őstag
válasz
hermanyi
üzenetére
A gumikkal én is szívok, van hogy kettővel több kiállásom van,de ez is pályafüggő,van amelyiken jobban, van ahol kevésbé fogy alattam. Az előzéseknél viszont lehetne agresszívabb az AI, van hogy egész kis sor alakul ki mögöttem,de előzni nem nagyon tudnak,max a boxban
-
fess
őstag
válasz
mikrosuttii
üzenetére
a gumiválasztást én biztos ami biztos alapon úgy oldom meg,hogy a boxba menet még a gyors menüben is kiválasztom azt,amit fel szeretnék rakatni,így még nem vertek át

-
fess
őstag
kanadáig kellet várni az első győzelemig,de végre sikerült,profi szinten,asisst off.
Kapok ilyen hülye kártyákat,azokkal mit lehet csinálni? -
fess
őstag
Young test-nél direkt tovább küzdöttem,hogy elérhető legyen a lotus, jó hogy lehet egyből első idényben is nagyobb csapattal menni? Assistokat használsz? Nálam minden off.
Másnál is van online,hogy beállítja hogy a segítségek nélküli szerókat mutassa,de ugyanúgy mutatja mindet? -
fess
őstag
első pole
Legenden mennyit megy a gép bahrain-ben? Ennél sokkal jobbat én nem nagyon tudnék menni -
fess
őstag
egy patch-ben jó lenne azt is orvosolni,hogy a többi versenyző hangja ne legyen már ennyire hangos,rajtnál vagy amikor mellettem/mögöttem mennek kicsivel szinte nem is hallom a sajátomat,pedig a környezeti hangokat is levettem már
-
fess
őstag
sziasztok
az mitől lehet,logitech force eex kormánynál egyenesben jobbra-balra rángat a kormány,már levettem 10%-ra az ffb-t de akkor is elég erősen rángatja
Új hozzászólás Aktív témák

- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Arc Raiders
- Gaming notebook topik
- Ezek voltak az év játékai 2025-ben szerintetek
- Exkluzív órák
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen videókártyát?
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- VGA kibeszélő offtopik
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z390 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Corsair 550W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3958
- Xiaomi 13T 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
tehát a túlsó felén