- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hamarosan automatikusan települ a Microsoft 365 Copilot
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen egeret válasszak?
- Majdnem 20 évvel később befejezték a rajongók a PC-s Grand Theft Auto IV-et
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nyomtató topik
- Home server / házi szerver építése
- Házi hangfal építés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
mikrosuttii
aktív tag
válasz
crazyfrog190 #1697 üzenetére
Rengeteg időt,akár 2-4 másodpercet is lehet nyerni TC-ABS ki offolásával.Feltéve ha jól mész nélkülük.
-
jozsi252
veterán
válasz
crazyfrog190 #1697 üzenetére
Ez összetett, nem abból áll hogy kikapcsolod ABS-t, vagy TC-t, és akkor nyersz x másodpercet. Egy Momo-val is lehet olyan köröket menni ami a top 20-ba visz be. Egyetlen egy tippet lehet adni. GYAKORLÁS! Illetve ha már megy a pálya, érzed az íveket, féktávot, kigyorsítást, akkor jöhet a setupolás. De hogy ez összejöjjön, több száz kört kell menned.
Persze az a jobb ha a segítség offon van, illetve manuális váltóval mész. Automata nem úgy vált ahogy kell. -
crazyfrog190
újonc
Hali!
Tudnátok segíteni abban, hogyan lehetne némi időt nyerni a játékban?
Nézegetem a videókat online versenyekről, és kb 3-4 mp-vel jobb időket mennek. Mi lehet a gond? Kormányon tolom, de gagyibb fajtán, ez pl. befolyásolhat ennyi időt?
Asszisztok közül csak a fékezés megy magamtól, többi automatikus. Ha mondjuk TC off, ABS off, váltó manual, akkor az mennyi időt jelenthet? Külön-külön ezek közül melyiken lehet a legtöbb időt nyerni?
Egy-két tizedet tudok időnként javítani a legjobbamon, de másodperceket azt nagyon nem. Valami tipp? -
kaszas71
újonc
hello! ehez a játékhoz vettem egy hama thunder v18 kormányt de nem nagyon tudom beállitani és igy a gáz egyből felugrik igy kipördülök mindig és összevissza kormányoz....játszhatatlan az értékeket valaki leirná az advsnced wheelbe? meg brake deadzone meg a gáz holt játékát meg az összes többi kéne...illetve kalibrálni kellene? valaki segitsen már légyszives nsgyon elszomorit hogy nem tudok játszsni.....köszönöm rlöre is!
-
Chereiose
addikt
Gameplay felvételek mikor lesznek a 2014-ről? Érdekelne már egy onboard is..
-
psyko28
csendes tag
-
Chereiose
addikt
válasz
mikrosuttii #1690 üzenetére
Jó lehet, hogy hamarkodtam, csak 1x nèztem meg ès nem belső kamerás felvètel, de elsőre nekem igen furcsa, de úgyis megveszem majd
-
zzeN
aktív tag
-
tkesy
őstag
válasz
mikrosuttii #1684 üzenetére
akkor elég lesz ezt a topikot átnevezni....
-
hermanyi
addikt
válasz
Csapoati #1679 üzenetére
De legalább nem kell neki atomerőmű hardverkörnyezet .
Engine vel még baj sem lenne ha végre egy tényleg jól játszható majdnem bugmentes játékot adnának ki .
De szerintem ezt ismét nem fogják majd tudni teljesíteni . Játék kijön ,havonta 1-2 javítás ezzel el lesznek márciusig és legalább annyit rontanak rajta mint amennyit javítanak . Majd mint aki jól végezte dolgát nekiállnak a 2015 nek -
Csapoati
nagyúr
válasz
mikrosuttii #1674 üzenetére
Nekem ez a régi engine-nek tűnik... vagy tévednék?
-
válasz
Nem nyit valaki neki új topikot?
-
mikrosuttii
aktív tag
válasz
A játékban egyébként nem szerepelhetnek alkohol reklámok,szóval a Williamsből hiányozni fog a piros csík.
-
mikrosuttii
aktív tag
-
kaszas71
újonc
Sziasztok! Milyen kormányt ajánlotok ehez a codemasters f1 2013hoz? mert van egy logitech wingman formula pc kormányom de a játékban nem kompatibilis a kormány! A régi f1 challenge 2002be tökéletes a kormány ezért vennék egy jobbat 10 15ezerért mit ajánlatának ami ehez jo?
-
sith7
félisten
válasz
barcalaci84 #1668 üzenetére
értem, köszi a választ
-
barcalaci84
őstag
nem...mert hulladék...
thrustmasterből csak az f430 ffb használtan ami szóbajöhet szerintem... (ott is lehetnek pedáltöréses gondok , mint az általad linkeltnél) viszont ez minőségi maga a kormány illetve ffb-je...900 fok meg nem kell codemasterses f1 hez...vagy dfgt újan/használtan vagy olcsóbban használtan f430ffb vagy még olcsóbban a momo( ez már gyakorlatilag olcsóbban megkapható mint egy kontroller) -
sith7
félisten
értem, köszönöm a választ mindkettőtöknek
akkor pl. ez jó lehet ?
[link]
-
jozsi252
veterán
Náluk meg lehet vásárolni bármelyiket, persze jó drága pénzért.. Az egy dolog hogy leállnak/tak a gyártással, attól függetlenül még náluk hegyekbe állnak ezek a kormányok. Mégpedig azért hogy a garanciás igényeket ki tudják elégíteni. De ez már teljesen más tészta, mivel náluk is szerintem, meg több másik cégnél is, teljesen más a raktárkészlet amivel a garanciás igényeket ki tudják elégíteni, illetve más a webshopos készlet.
Azt pontosan nem lehet tudni hogy mennyire álltak le a gyártással, ha teljesen akkor a jelenlegi készletet használják fel, szóval a készlet erejéig lehet vásárolni a kormányokat. De úgy gondolom hogy saját részre még folyik a gyártás, kis mennyiségben, pont annyira hogy a webshopos igényeket ki tudják elégíteni.
Szóval hogy 5 év múlva milyen kormányt tudsz vásárolni? Thrustmaster, Fanatec. Fanatec alapból húzós, szóval azt nem kell magyarázni, viszont Thrustmasternek is vannak jó kormányai, csak épp nem a 10-20k-s kategóriában.
Én azt mondom, hogy a helyedben várnék a vásárlással, és megpróbálnék valami úton módon hozzájutni egy új DFGT-hez. Akár hónapok múlva, akár fél év múlva. Elég jól össze van rakva az a kormány, nem nagyon van ismert szériahibája, mint pl Momo-nak a poti hiba, vagy van olyan Thrustmaster aminek a pedálja törik. Szóval lehet hogy az 10 év múlva is kormány lesz.
-
jozsi252
veterán
Közbe látom hogy átmentél kormányos topicba is, de ott se tudtak sok jót mondani más noname kormányokról. De mivel látom hogy csak F1-re kellene, így én is azt javaslom hogy 10-13k körül vegyél egy Momo-t. Az még aránylag jól használható F1-re, mivel ott nem fontos az 540 fokos elfordulás, vagy 900 esetleg. Ezért szerintem az lenne a legjobb választás. Jobb mint egy ilyen FFB nélküli Thrustmaster GT Experience csoda.
-
sith7
félisten
válasz
jozsi252 #1660 üzenetére
A fentebb említett okból kifolyólag, ha vennék is egyet, az csak új lenne ... max. 15 - 20k ... de inkább 15k
Tudom nem sok, de ennél többet nem tudok rá áldozni
Ha nem, nem, akkor marad a gamepadBíztam benne, hogy van itt olyan , aki valami más márkájú, akár noname kormánnyal játszik, és elmondja a véleményét róla ... akár pü - ben is
Nem vagyok egy hardcore autóversenyző típus, szerintem nekem elég lenne egy átlagos is
-
jozsi252
veterán
Én a helyedben megpróbálnék vásárolni egy még garis DFGT-t. Igaz ez már nagyon nehéz lesz, mert mivel a logi már kivonult a piacról, ezért a raktárkészletek fogynak, így boltokba is olyan 40-45k környékén lehet kapni ezt a kormányt.
Eladni meg ugye már senki se nagyon szeretné. De azért a helyedbe aprókon nézelődnék, mert 20-25k körül szerintem tudnál vásárolni.De azért várd meg mások véleményét. Amúgy csak érdeklődésképpen kérdezted hogy kinek mi a véleménye, nem logi kormányokról, vagy vásárolni szeretnél? Ha igen akkor mekkora összegig mennél el?
iPon tavaly év közepéig árulta ezt a kormányt, akkor 31k volt, annyiért nagyon jó vételnek számított. Aprókon 17-20k körül lehetett is venni. De most hogy hiány van belőle, illetve lesz is, nem csoda hogy az ára 50%-al megemelkedett. Illetve az a 3-4-5 db ami van aprókon, azokat is inkább 25-30k körül adják.
-
jozsi252
veterán
Logitechen kívül, illetve ami újonnan 20k alatt van kormány, sok jóra ne számíts, legalábbis a véleményeket tekintve. Ezeket egyszerűen nem éri megvásárolni, mert közel sem tud olyan élményt nyújtani mint egy DFGT pl.
Amúgy elvileg nemsokára bemutatják az F1 2014-et, kíváncsian várjuk hogy mit tudtak alkotni. Mert forradalmi újítás nem nagyon volt ezidáig, legalábbis ami a 2012-2013 szériát érinti. Jó lenne ha egy kicsivel jobb fizikát bele tudnának zsúfolni a 2014-be.
-
sith7
félisten
A mai napon nekem is meglett ez a játék, szeretném megkérdezni, hogy ki milyen kormánnyal játszik vele ?
Logitech - en kívül
... és mik a tapasztalatok
-
LocalHost87
újonc
Működik,
Megjavult magától! -
LocalHost87
újonc
Ja a konfigomat elfelejtettem leírni:
Proci: Intel Core i5 3570 @ 3.4Ghz
Alaplap: Asus B75 M-PLUS
Videókártya: Nvidia Geforce GTX 650 Ti
Vinyó: Valami Seagate 1TBMegnézem fórumon hogy van e valami megoldás, köszi!
-
sith7
félisten
Ilyen esti baráti gurulások vannak még, vagy már csak ligázik mindenki ?
-
jozsi252
veterán
válasz
LocalHost87 #1646 üzenetére
3990 ft a Konzolok szervizébe. De a Steam Summer Sale alatt szerintem még ennyibe sem került szerintem. Szóval nem egy nagy összeg úgy vélem.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
Pedig ha el akarod kerülni a hibákat, vedd meg a játékot. Néha ilyen 7-8 euróért is az ember után dobják, ha nem ragaszkodsz a dobozos változathoz.
-
válasz
Szia!
Szerintem, ahonnan letöltötted, annak az oldalnak a fórumán kérj segítséget, mert itt tiltja a szabályzat a warez-t...
-
LocalHost87
újonc
Sziasztok!
Lehet van itt valaki, aki meg tudná oldani a problémámat.
Nem régiben letöltöttem az F1 2013 Ejnye-bejnye verzióját (RELOADED), benne is van a crack, csak annyi a bajom vele hogy amikor játszok, egy idő után random kidob, semmi hibaüzenetet nem ír. Próbálkoztam más crackkel, de az se jött be, patchet is feltettem de ugyan úgy kidob játék közben.
Van-e valakinek erre valami megoldása?Kormányom: Logitech Driving Force GT
Lehetőleg ne gyertek azzal hogy vegyem meg a játékot, mert úgyis nemsokára jön a F1 2014, amit valószínűleg megfogok venni, meg amúgy is elnézve a játék előző verzióit nem éri meg a pénzét.
Előre köszönöm a segítséget,
LocalHost -
MC HOBO
aktív tag
válasz
CSBENCE08 #1643 üzenetére
Szia,
alapértelmezésben az 1-2-3-4-es billentyűkön tudsz gumit, benzin-keveréket és fékerőeloszlást is, a Car Status gombbal (default: S) tudod előhozni az autó aktuális állapotát (gumik, fékek, motor hőmérséklet; következő kerékcsere időpontját és egyéb okosságokat).
Setupok vannak több helyen is, de ha regisztrálsz a www.gocompete.hu-ra, ott biztosan segítenek!Sok sikert!
-
CSBENCE08
tag
Sziasztok!
Új vagyok még a játékban ezért lenne egy pár kerdesem:
1. Hogy tudom előhozni, a verseny alatt a benzin keverék,fekerő eloszlás, meg a gumi választasi opciót?
2. Szintén a futam alatt hogy tudom megnézni a kerék állapotát,hanyadikként jovok vissza boxkiallas után?
Ezekre van egy külön rész a beállitasokban v hol találom meg?
3. Tudnátok setupokat linkelni a kocsihoz?
Válaszokat előre is köszi -
CSBENCE08
tag
Ti milyen kormányon toljátok az F1-et?
-
Fang
aktív tag
Egy kaotikus Monaco-i ligafutam összefoglalója:
[F1 2013 GoCompete 2. Liga R6 Monaco] -
djrobaa
aktív tag
válasz
CSBENCE08 #1634 üzenetére
Üdv.
Használtan Momo Racing bőven jó hozzá. Ha máshoz is akarod használni, esetleg szimulátorozni akkor minimum egy Driving Force Pro vagy GT. Gt egy picit komolyabb mint a Pro, de mindegyik jó. Persze ezek már kiesnek a 20k-s ársávból. Érdemesebb egy DFGT-re beruházni, mert időtállóbb megoldás mint egy Momo.
-
CSBENCE08
tag
Sziasztok!
Ehhez a játékhoz milyen kormányt ajánlanátok PCre kb 20k-ig? Válaszokat előre is köszi -
válasz
BO77AS93 #1631 üzenetére
Pedig úgy az igazi
Sokkal jobb csaták vannak, mint a gép ellen.Ez a vasárnapi futamom videója. Egy elbaltázott rajt után a 10. helyről kezdtem üldözni a mezőnyt. Végére sikerült 2. helyre behozni az autót. Mondjuk izzadtam, mint K a templomban
F1 2013 GoCompete B liga (2. szezon) - 2014.06.15. Catalunya, Spain
Itt pedig az előző szezon néhány izgalmas videójából egy kis klip: F1 2013 GoCompete B league - Highlights
-
-
BO77AS93
csendes tag
Malajzia 1:35:930 TC
ff ABS
n
Dobtok időket, hogy mennyit kell még faragnom?
Főleg Motion_blur idejére vagyok itt kiváncsi. -
Chereiose
addikt
Sziasztok!
Valaki használ a játékhoz Logitech Formula EX kormányt? Ha igen van valamilyen beállítása hozzá? -
HollyBoni
veterán
F1 Classics módban nem lehet valahogy kivenni ezt a sárgás retro filtert, akár fájlokban nyúlkálással?
-
petyko22
csendes tag
Sziasztok!
Már elég régóta játszok az f1 2013-mal de lenne egy gondom vele, remélem ti tudtok segíteni.
Volt egy karrier mentésem, már a Hugarolingen jártam vele, amikor is újra kellett rakni a gépemet és elveszett a mentésem, de azóta ha kezdet egy újat 3-4 futamig jó és utána amikor vége a futamnak kilép execute hibával és kezdhetem újra a futamot, már megpróbáltam azt is, hogy az utolsó körben mentek, de ugyan úgy előröl kell kezdeni, letöltöttem az update 5-6-ot de azzal is előjött, esetleg találkozott már valaki ezzel a hibával, vagy tudna valaki segíteni?
Előre is köszönöm -
Fang
aktív tag
Egy jó kis ligafutam Spanyolorszából némi esővel fűszerezve, 10. rajthelyről a 2. helyre érkeztem
[F1 2013 GoCompete 2. Liga R5 Spain] -
válasz
GDani100 #1612 üzenetére
Igen jobb szerintem manuál váltóval a kigyorsítás és még a fékezés is.
Én hang alapján, illetve a fordulatszám mérő alapján. Lilába ne menjen, ahogy beleugrik pirosba, váltsDe ezt ki kell tapasztalni, hogy kinek mi jön be. A hang csak akkor jó, ha mindig ugyanazzal az autóval mész és kiismered már a hangját.
-
varmi2
nagyúr
Be tudom azt állítani, hogy ne az előző körhöz mérje a jelenlegit hanem a leggyorsabbhoz, esetleg a saját leggyorsabbhoz? Illetve, honnan lehet letölteni modokat?
-
GDani100
újonc
Jah és a jó és minőségi kormány kb. hány ezer ft-tól kezdődik?
-
GDani100
újonc
Köszönöm a gyors választ! Igen mindenképp. Megnyugtató.
Mondjuk utoljára az F1 Championship/Challenge-vel játszottam.Am jobb a kigyorsítás a manuális váltással? Vagy miben jobb?
Még annyit segíts, hogy mi alapján váltasz? Hangra figyelsz és az alapján vagy figyeled a K/h-t? (utóbbi szerintem nehezebb mert közbe az útra is figyelni kéne)Köszi!
-
válasz
GDani100 #1610 üzenetére
Szia!
Nehezebb, mint a 2012, de nem reménytelen megtanulni, átszokni.
1. Eleinte mindenki szenved szerintem, hacsak nem valami hihetetlen tehetség és rögtön vágja az irányítást. Kigyorsításokra figyelj nagyon, az lényegesen nehezebb az előző verzióhoz képest.
2. Mindenféleképpen ajánlom a manuális váltót. Igaz, hogy több odafigyelést igényel, de ha megszokod, akkor sokat gyorsulhat a tempód.
3. Valószínűleg mérföldben megadott setupot találtál. Váltsd át km/h-ra és mindjárt 120-130 km/h körüli érték fog kijönni a 89 mérföldre.
Remélem tudtam segíteni.
-
GDani100
újonc
Hello Mindenki!
Pár napja játszok az F1 2013-mal. Lenne pár problémám/kérdésem ebben kéne a segítségetek.
1. Más is ennyire szenved, mint én? Easy fokozaton is brutál nehéz számomra, a legjobb időmérős köröm is 1-2 másodpercre van a legjobbaktól, a neten leírt brutál köridőkhöz képest meg még több a lemaradásom. A versenytempóm még lassab.
2. Érdemes szenvedni a manuális váltás megtanulásával?
3. Mindegyik pályára megtaláltam a legjobb car setup-t viszont amit írnak neten, Gearboxnál azt nem tudom beállítani. Nekem a legalacsonyabb (1.fokozatnál) 125-130km/h míg a javasolt ugye ilyen 89körül lenne.
Hogy lehet ezt beállítani? Nekem nem engedi 125nél kevesebbet.Előre is köszi a segítséget.
Üdv.
-
BO77AS93
csendes tag
Üdv,
Tud valaki ajánlani 10-15E ft környékén Xboxhoz kormányt?
ABS-t nem nagyon merem joystickkel használni -
mikrosuttii
aktív tag
Gondoltam,kipróbálom,milyen nehéz ebben a játékban,billentyűvel TC nélkül,Legend AI-val,ABS-el menni.Ez lett az eredménye:
TC-vel ált. 7. helyen végzek időmérőn,TC nélkül meg majd 4-5 mp-et adok a másodiknak.Viszont a gumikat körönként 5%-ban eszi azért,betudhatóan a vezetési stílusomnak,de mivel '14-es mod van rá rakva,a gumikat pedig felmelegíteni sem könnyű,így nyugodtan koptathatom őket.
-
BO77AS93
csendes tag
1,10 környékeszerk:nem tudok iphoneról videót feltölteni
-
BO77AS93
csendes tag
XBOX 360, joystickal Ausztrálon TT-ben az 1:24:057 már elmegy vagy van még mit gyorsulni az XBOXosokhoz képest?
Szerk:Egyelőre TC:Medium, ABS
n
Nem vagánykodnék egyelőre.
Amúgy aki jó setupokat keresne annak ajánlom: http://carsetups.com/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Hamarosan automatikusan települ a Microsoft 365 Copilot
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen egeret válasszak?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Majdnem 20 évvel később befejezték a rajongók a PC-s Grand Theft Auto IV-et
- Linux kezdőknek
- Windows 11
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15v Tervező Vágó Laptop -65% 15,6" i7-10850H 16/512 QUADRO P620 4GB
- Szép! Lenovo ThinkPad P53s "Kis Tervező Vágó Laptop" -65% 15,6" i7-8665U 32/512 QUADRO P520 2GB FHD
- Zalman ZF9225ATH AMD CPU hűtő
- MSI NX8600GT-E (MS-V091) PCI-E videokártya
- Asus P5QE Retro alaplap, + Xeon X5450 CPU, + hűtő
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3530
- Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD vilbill, 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3279, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest