Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
KaraDani
addikt
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Volt steamen valamikor nemrég ingyenes egy hétvégére, akkor lehetett csak meglesni "egyszerűen".
-
KaraDani
addikt
válasz
neilszab
üzenetére
Hali,
Van egy pipa valahol a vezérlők beállításánál alul, hogy ovverride input method vagy ilyesmi. Nem emlékszem pontosan jó ideje nem játszottam vele, de azt ott állítsd át wheelre. Amúgy meg minden advanced controller érték 0 ha jól emlékszem.
Amíg az az ovveride dolog nincs wheelre állítva előfrodul hogy ő úgy gondolja, hogy te mondjuk kontrollerrel játszol és szépen nekiáll sebességérzékeny kormányzás segítséget automatikusan hozzáadni.Ha jól be van állítva egész tűrhető a játék irányítása és az autók viselkedése szerintem.
-
KaraDani
addikt
válasz
scampolo84
üzenetére
Teljesen normális. Egy versenytávhoz 150-200 kg benzin kell, ami az autó súlyának kb negyede / harmada.
-
KaraDani
addikt
-
KaraDani
addikt
válasz
werszomjas
üzenetére
iRacing, rFactor 1 főleg. Mellette néha NetKar Pro, GTL, rF2.
ZeroDK: meglátom, az időpont lehet alapból nem lesz jó.
-
KaraDani
addikt
Esküszöm kezdtek felcsigázni, hogy kipróbáljam ligában
Pedig én elsősorban pont azért játszok ezzel, hogy a szimulátoros online komolyabb versenyzés mellett legyen valami casualabb szórakozás. Úgy terveztem, hogy csak AI-zok nem gyakorolok, setupolok sokat, csak megyek néha egy 100%-os career versenyt azt kész 
-
KaraDani
addikt
válasz
dragonfx
üzenetére
Úgy értem, hogy nem úgy állítom be az autót egy career módos versenyhétvégére ahogy egy körön a leggyorsabban lehetne menni. Pl váltóáttétel rövid qualira a legnagyobb egyenesre, hogy verseynre megtankolt autóval amikor lassabb vagy és nincs mindíg DRS ne legyen túl hosszú, plusz a felfüggesztés nem úgy van beállítva ahogy egy körön a leggyorsabb, hanem ahogy jobban kíméli a gumit. Anti roll bars, és a springs nálam 6 fölé sosem megy pl.
Parc Fermé az amikor nem állíthatsz a kocsidon egy bizonyos pont után a versenyig. F1-ben ez onnantól él amikor Qualin kimész először. -
KaraDani
addikt
Nem hiszem, hogy olyan húde gyors lennék. Verseny első felében optionön majd primeon 1:29.5-1:31 között autóztam gumikopástól függően, utána pont a poén miatt váltottam a kétkiállásos taktikáról és 1 prime helyettt két optiont használtam el a végén, ott 1:26 okat mentem többnyire. Qualin 1:25.7-et mentem jó abban még lett volna, meg nem is egykörös setuppal megyek nyilván (Parc Fermé). Nemtudom ez mennyire jó Sauberrel Melbourneben, de szerintem biztos nem kiemelkedő. Inkább az AI volt furcsa itt, elsősorban a Vettel Alonso, Roseberg, Hamilton 4-es, úgy tűnt nem gyorsabbak, mint előtte experten voltak melbourneben. Talán ezt igazolja is hogy Raikonnen Hülkenberg lett a 2. 3., pedig hátrébbról rajtoltak.
Majd a következő versenyen kiderül mi lesz. -
KaraDani
addikt
Újrakezdem a karriert Lotus Expert helyett Sauber Legend-en.
Melbourne: quali rendben 9. hely csak, míg a Lotussal experten sima pole volt, mondom izgi lesz a verseny (100%), erre:Ezen versenyen, nem igazán tudtam értelmezni mit csinált az AI... Hogy Hülkenberg mit csinál ott, azt sem értem
Remélem a következőre normalizálják magukat, mert különben ez így nem lesz jó, és kezdhetem előről Marussiával
Nem is kellett erőlködni semmit a legjobb körömet is már csak unalomból futottam az utolsó előtti körben 11 körös lágyon. -
KaraDani
addikt
válasz
üzenetére
Azt nem mondtam, hogy installálnod nem kell, csak azt hogy letöltened nem kell semmit
Ha újrahúzod a wint felrakod a steamet ugyanoda ahol volt (csak ráinstallálod a meglévőre), akkor semmit nem kell újra letöltened. Telepítened kell persze, rányomsz steamben az installra, és ott felismeri a fileokat, ez tart kis ideig de kész is, nem fogja újra letölteni őket. A mentéseket persze ki kell menteni játéktól függően, sok valahova a users mappán belülre ment a rendszerpartíción. (Persze a users mappának se feltétlenül kell a rendszerpartíción lennie
) -
KaraDani
addikt
-
KaraDani
addikt
válasz
bendeguz76
üzenetére
Én ma pont kipróbáltam, hogy tudok telefont homlokra rögzíteni
, hogy egy kis triple screen látványt felvegyek, ez lett: [link] Sajnos nem sikerült tökéletesen a megoldás ( jó lett volna ha látszik a kormány a kezemben a méretarány végett), de úgy nagyjából visszaadja. -
KaraDani
addikt
válasz
mikrosuttii
üzenetére
Kicsit write only módban voltál ezek szerint, csomószor említve volt, még rögtön utána is írtál hsz-t
[link] -
KaraDani
addikt
-
KaraDani
addikt
"PC FPS Issues:
We’ve made improvements to the PC FPS issue whereby higher specification PC’s had a considerable lap time advantage over lower ones. Although we haven’t yet fully rectified the issue completely across all tracks, we wanted to get these improvements out as soon as possible whilst continuing our investigations to see where further improvement can be made.We have also introduced a frame rate cap at approximately 120 frames per second to limit the extremity of the variation at exceptionally high frame rates. We are confident this change will not result in any visual degradation, and will further prevent the issue being exploited and allow for fairer competition online.We would encourage players to test this in multiplayer races rather than solely relying on AI lap time benchmarks, as there is variation deliberately built into the latter for gameplay reasons. We are aware this is a hot topic and will continue to monitor the forums for feedback once this fix is live."Nem megoldottuk, hanem javítottunk rajta...
Nem javítottuk ki teljesen minden pályán.
Bevezettünk egy kb 120 as fps limitet...
... nem fair lesz az online verseny hanem fair-ebb.
-
KaraDani
addikt
válasz
hunboy1974
üzenetére
Nekem a 2. versenyen volt ilyen. Vajon van olyan, hogy úgy is marad?

-
KaraDani
addikt
" ( override input device type) A különböző lehetőségek, olyan rejtet vezetési segítségeket tartalmazhatnak (TC, difi), amik kellenek ahhoz, hogy adott vezérlővel megfelelően működjön a játék."
Igen ezt mindenképp érdemes beállítani. Először "No" opción hagytam nem volt semmi gond. Minden advanced wheel settings 0 volt, tökéletesen lineráis volt az irányítás. 2. indításnál csak lestem, hogy olyan speed sensitive steering help (amikor nagy tempónál érzéketlenebbé teszi az irányítást, hogy nem analóg vagy túl kis mozgásterű analóg vezérlőkkel pl gamepad is úton tudj maradni) volt, hogy abszolút nem bírtam irányítani az autót, miután átkapcsoltam ezt wheelre, megint rendben volt minden.
-
KaraDani
addikt
Azt nem tudom milyen billel, elhiszem, hogy szívás. De a megoldás szerintem nem az, hogy akkor a játék alapból legyen kevésbé realisztikus, hanem az hogy a segítségeket (traction control, ABS meg ami még kell) csinálják olyanra ami tényleg segít annyit amennyit kell, és akkor az is örül aki kicsit komolyabban foglalkozik ezzel a témával mint például én meg annak is jó aki csak az F1-et szereti és néha kis szórakozásra vágyik billel.
-
KaraDani
addikt
válasz
Dr. Student
üzenetére
Ez a két része amit mindképp jól eltaláltak, ilyen életben is manapság
Ha nem tetszik nem 2013-as F1 el akarsz játszani, hanem pár évvel ezelőttivel.
Gumi teljesen jól használható szeirntem (lehet a szimulátoros rutinom itt sokat segít, az első 100% os melbourne futamom után a longest wheel lockup 1,4m volt
, és sosem láttam még zöldön kívül más gumihőmérsékletet a hudon ) benzin meg akkor fogy ki ha nem figyelsz oda.
Mindig a 2 vagy 3 évvel ezelőtti montral jut eszembe amikor haverral azon röhögtünk h Rosebergnek kb. a 3. körben szóltak hogy túl meleg a hátsó gumi vegyen vissza pár körrel később meg közölték h tekerje már le a motort meg a két egyenes végén kicsit előbb lépjen le a gázról mert túl sok benzin fogy
-
KaraDani
addikt
Nem az akadás a lényeg a bugnál. Magasabb FPS -> gyorsabb vagy, alacsonyabb fps -> lassabb vagy. Asetto Corsa tech previewban volt ilyen probléma, de az csak egy tech preview nem kiadott játék

Amúgy semmi bajom az FPS-el igazából nálam igen impresszív volt hogy 3 monitoron high beállításokkal stabil 80-100 fps és nagyon szép. -
KaraDani
addikt
Legalább rájöttetek és nem kell rajta törni a fejetekt.
Először foglalkozzanak az FPS buggal, amellett úgyis totál értelmetlen az online rész. Én még relatív szerencsés helyzetben vagyok mert elsősorban AI-val mókázásra vettem csak a játékot, és nem terveztem online komolyabban foglalkozni vele (arra szimulátorozok inkább
) De akik ligázni akarnak vele azokat úgy igazán megszivatták, mert ez így használhatatlan online. -
KaraDani
addikt
Sziasztok.
Alapvetően szimulátoros vagyok de most ez a része a sorozatnak tetszik végre, egész jó lett az irányítás.
Tegnap mentem 100%-os futamot karrier módban Melbourneben.Expert nehézség, parc fermé on, Lotus.
Poleból indultam optionön beállítottam egy 3 kiállásos stratégiát először az olvasottak miatt, de végül az optionön elmentem a 14. körig, az első set prime-ot a 37-ben cseréltem. Itt csaltam picit, volt egy visszatöltésem, nem tűnt olyan rossznak a gumi úgyh 36. körnél mentettem egyet és megpróbáltam, hogy el tudok-e menni a 44-ig, hogy optionön fejezhessem be. Ez a húzás már hiú ábránd volt 40. után nagyon rossz lett túl sok időt buktam.
De összességében az 1 option 2 prime nekem működött, az etapok végére erősen belassult persze, verseny végére felért Vettel ott védekeznem kellett pár kört. Lehet, hogy az eredetileg beállított 11 kör option 2x 18 prime majd megint 11 kör option gyorsabb lett volna.
Új hozzászólás Aktív témák

- Eladó igazi ritkaság! LG G7 Thinq 4/64GB / 12 hónap jótállással!
- Dell Latitude 5440 - i7-1365U, 32GB RAM, 1TB SSD, jó akku számla, garancia
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Pedig én elsősorban pont azért játszok ezzel, hogy a szimulátoros online komolyabb versenyzés mellett legyen valami casualabb szórakozás. Úgy terveztem, hogy csak AI-zok nem gyakorolok, setupolok sokat, csak megyek néha egy 100%-os career versenyt azt kész

Nem is kellett erőlködni semmit a legjobb körömet is már csak unalomból futottam az utolsó előtti körben 11 körös lágyon.
Ha újrahúzod a wint felrakod a steamet ugyanoda ahol volt (csak ráinstallálod a meglévőre), akkor semmit nem kell újra letöltened. Telepítened kell persze, rányomsz steamben az installra, és ott felismeri a fileokat, ez tart kis ideig de kész is, nem fogja újra letölteni őket. A mentéseket persze ki kell menteni játéktól függően, sok valahova a users mappán belülre ment a rendszerpartíción. (Persze a users mappának se feltétlenül kell a rendszerpartíción lennie
)![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)