Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HDMI topic
- Projektor topic
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
tkesy
őstag
Szerintem is... csak valahogy a köztudatba a pc ragadt meg mint olyan platform ahol mindenki tört dolgokkal nyomul... Aztán ha meg megnézzük, akkor a konzolon csak le kell tölteni a megfelelő verziót aztán fel kell másolni a tört / dual boot-os gépre és lehet is nyomni...
no mindegy, engem inkább az lepett meg, hogy ilyen hamar felkerült...
-
tkesy
őstag
Na, ha jól láttam a virágboltba a PS3-as verzió egy picit korábban (majd 1 héttel) azelőtt érkezett meg, mint ahogy a hivatalos megjelenés lenne...
-
tkesy
őstag
válasz
mikrosuttii
üzenetére
Mercedes, RB, Williams gyengébb, Ferrari, McLaren erősebb mint kellene...
-
tkesy
őstag
ne aggódj, a 10. patch után már játszható is lesz...

de mást mutat a HUD meg a kormány ledje is… az egyik helyen villog, a másik helyen meg folyamatosan ég… ettől függetlenül a lila tartományban lévő fordulatszámmal ugyanúgy gyorsul tovább a kocsi…
SC: a lekörözött versenyzők vehetik vissza a köreiket, szóval addig kellett volna köröznie a SC-nak, míg pl. a 16. helyezett el nem robog mindenki és a SC mellett, majd utol nem éri a mezőnyt és sorol be a helyezésnek megfelelő pozícióba... De az újraindításnál is km-es helyeket hagytak a versenyzők egymás közt.... szóval ami most látható volt, az nem igazán fedi a valóságot...
és ez alól azért a work in progress felirat sem ad felmentést... -
tkesy
őstag
válasz
mikrosuttii
üzenetére
Ez a lámpaoszlop erdő nagyon gáz, ha onboard felvételt nézek, ott alig látszanak, szinte teljesen beleolvadnak az éjszakába, és lámpák fénye is jóval erősebb...
a kerékcsere után való elindulás a majd 90 fokos kanyarvételekkel nagyon gyönyörű volt... egy az egyben a '10-es verzióra emlékeztet...
Az említett fékezés megér egy misét, nomeg az is, hogy +1x megcsinálta FA és DR ellen egyszerre...
És amellett sem érdemes elmenni szó nélkül, hogy a totál elkopott kerekeken futja meg a leggyorsabb kört, majd a következő körben már kigyorsítani sem tud vele normálisan...Van még mit javítani...
-
tkesy
őstag
válasz
mikrosuttii
üzenetére
hát ez érdekes lesz.... sérülésmodel megint = 0, de a motor meg túlmelegszik 1 kör mezőnyben autózástól...

mindegy, ha másra nem is, de seedelésre jó lesz![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
tkesy
őstag
válasz
matyialiga
üzenetére
Az eddig mutatott éves "fejlesztéseket" tekintve, elég lenne ezt átnevezni, meg kicserélni a képeket az első hsz-ban...
-
tkesy
őstag
válasz
mikrosuttii
üzenetére
akkor elég lesz ezt a topikot átnevezni....
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
tkesy
őstag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
-
tkesy
őstag
Köszi a segítséget, sikerült átrakni...

-
tkesy
őstag
válasz
blackhard89
üzenetére
Ha az első két tesztnapon megcsinálod az összes feladatot Gold Medal-ra, a Lotus-al is el tudod kezdeni a karriered...
-
tkesy
őstag
válasz
ricsi8800gt
üzenetére
-
tkesy
őstag
válasz
manya777
üzenetére
ha kormánnyal játszol akkor '13, ha bill.-el akkor '12. Amúgy Steam-es vetziót érdemes venni, és le van tudva a patch körüli mizéria. (a patch egyébként ingyenes... ) amúgy mindkét játék ugyanarra a grafikai / fizikai motorra valamint AI-ra épül, szal hatalamas nagy különbség nincs a két kiadás között ilyen téren...
-
tkesy
őstag
válasz
hermanyi
üzenetére
Igen vicc, ezzel egyetértek. De attól még meg kellene hagyni az élményt annak is aki nem kormánnyal megy, mert nem akar / nincs pénze, stb kormányt venni. És ez ami hiányzik a '13-ból, és emiatt kikapcsolódás helyett inkább agyrém lesz (lett,számomra is legalább) belőle, holott a dobozán az van, hogy elég hozzá bill is. Akkor vagy ne írják rá, vagy programon belül vegyék ketté (3 felé, ha kontrolert is nézzük) a rásegítések bekapcsolását / mértékét és akkor mindenki boldog...
Az "átestek ló túlsó felére" résszel a két rész közti különbségre céloztam, az, hogy ki mennyit szán egy kormányra, az már másik kérdés....
-
tkesy
őstag
válasz
diablo1984
üzenetére
Lehet, csak ahhoz a program elején lévő 2 napos képzést, közel 100%-ra kell teljesíteni, és utána a Sauber és a Lotus is elérhető...
(nálam a nehézség prof szinten volt mikor kezdtem a tesztet, de azt meg lehet állítani később is, ha túl gyenge lenne az ellenfél...) -
tkesy
őstag
válasz
hermanyi
üzenetére
Szerintem meg pont nem, a '12 sokkal könnyebben és élvezetesebben játszható bill.-el mint a '13... Utóbbira még azt az 5 fontot is sajnálom amit kiadtam érte, mert számomra játszhatatlan...
Azt megértem, hogy így valósághűbb, meg aki autós játékkal akar játszani vegyen kormányt, de azért nem kellene átesni a ló túloldalára...amúgy meg szvsz Lotus-al kell kezdeni a szezont...

-
tkesy
őstag
Próbálgattam egy kicsit a Corel-t, ez lett a legjobb [fHD] amit sikerült kihoznom belőle. Viszont a YT elég sokat ront rajta...
-
tkesy
őstag
Ez a Corel X6 beállítós része érdekelne engem is, mert most előre adott profilokat használok, de annyira nem vagyok megelégedve vele... pl itt van 3x2 kép, kettő tömörítés [Corel gyári profilok] után egy pedig amit a fraps felvesz, és azért szemmel látható a "romlás" mértéke... (pl a pilóta és motorszállító neve az cockpit oldalán...)
-
tkesy
őstag
válasz
mikrosuttii
üzenetére
Egyébként csak nekem tünik úgy mintha picit szaggatna a felvétel?
-
tkesy
őstag
válasz
KaraDani
üzenetére
Ez a része rendbe is van, de te kormánnyal nyomod, viszont pl bill-ről hát szvsz majdnem a lehetetlen úgy vetezni, hogy ne így essen be a boxba az ember...
vagy így:
És ilyenkor már az utolsó fél kör igazi kínszenvedés, pedig az elején sokszor saját magam elé vágok, és egy körrel a tervezett elött jövök be, mert még mindig kevesebbet veszítek úgy, hogy a végén nyújtom meg az etapokat, mintha tartom magamat az eredeti tervhez... normál beállításon is csak +2 környit kapok, ami rendben is van, mert tudom kezelni, csak kiváncsi lennék, hogy mennyivel indul a gép néha, mert pl a múltkor Vettel 8 körön keresztül (egy etap volt) MIX3-ban jött mögöttem, és nem fogyott el a verseny végére a nafta a kocsijából...
és még a gumiját sem gyilkolta szét...Személy szerint annyit viszont nem játszok F1-et, hogy megérje kormányra beruházni, bill-el viszont néha az idegbaj szélére sodor a játék, viszont nem ezt az élményt várja el az ember egy játéktól...
-
tkesy
őstag
Igen... talán 1 vagy max 2 lehet ezüst...
PF on-al is lehet nyerni Pro szinten, (bill-el) csak nagyon jó setup kell hozzá és pontos vezetés... legalábbis az évadnyiton sikerült, és a 2. helyezet Vettel is ugyanúgy 3 kiállásos stratégián volt mint én, csak más sorendben használta el a gumijait...
-
tkesy
őstag
-
tkesy
őstag
-
tkesy
őstag
hát az érdekes bug...
Amúgy én úgy tapasztaltam, hogy nagyon durván kopik a gumi (bill), futam előtt a gép által becsült távnál 2-3 körrel kevesebbet tudok csak menni, ráadásul a halála olyan hiretelen történik, hogy hihetetlen...
Itt pl két kanyarral ezelőtt még 1,5 mp-el vezettem az élen, a kép készültekor meg irányba nem tudtam állítani a kocsit, nemhogy elindulni vele...
Ilyen integetés a tavalyi részben is volt? jópofa

rajtolni, - nekem legalábbis,- baromi nehéz lett... míg eddig átlag 2-3 pozicíót simán nyertem, most jó ha csak ennyit bukok... kb mint Webber..

-
tkesy
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
av_fps = 64
min_fps = 541920x1080, 4xMSAA, Ultra
i7 875K@3,8
5870 stock
13.1 Catalyst, W7 -
tkesy
őstag
Lotus 100T Imola - Saturo Nakajima-é a leggyorsabb kör

picit darabosan vezetek

vmiért csak 30 fps-re korlátozott le a fraps felvétel közben, holott ue a beállításokkal az F1 2012-ben 60 fps-el megy a rögzítés...
szóval sebesség hiányában nem egyszer kiesek a ritmusból... -
tkesy
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
amit én tapasztaltam: (pc - bill)
- sokkal jobban megfogja a kerékvető az autót, alig lehet "leráncigálni" róla,
- medium TC mellett alig lehet kigyorsítani, max állásban éri el kb azt a szintet, amit a 2012-ben medium-on,
- sokkal többször akar kitörni a kocsi fara, és a kormányrásegítés is jobban érezhető mint az elődjében,
- gyors kör után nem lehet "visszaugrani" a boxba (legalábbis én nem találtam) viszont a repülőrajt-os kezdés meg megmaradt...Ultrán futattva fraps szerint megvan az 55-60 fps, de valahogy mégsincs meg az a sebességérzet, főként classic módban, mint az F1 2012-ben, viszont az tény, hogy szebb lett...
Új hozzászólás Aktív témák

- Google Pixel topik
- Visszakerült a GOG az eredeti társalapítóhoz
- World of Warships
- Óra topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Sorozatok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÚJÉVI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation VR2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

és ez alól azért a work in progress felirat sem ad felmentést...![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)