Hirdetés
- Hobby elektronika
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Projektor topic
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Forumozo
újonc
válasz
hermanyi #1727 üzenetére
Köszi a válaszod. Már régen követtem a F1es eseményeket
. Ha spórolok a gázzal, akkor megelőznek
. Így is nagyon nehéz vele menni, szerintem. Pláne ha a vége felé csak cammognák. Bár tudom, ha már több gyakorlatom lenne benne, akkor más lenne. Ha az elején beállítom a MIX1-et gyors menüben, akkor a tankomban lévő üzemanyag keveréke megváltozik? (Mondjuk ez is elég valóság ellenes
) Vagy a következő kiállásnál változik meg? Láttam youtube-os felvételt, ahol az ürge folyamatosan azt nyomogatta. Úgy kell? Időközönként benyomni a MIX1et?
-
diablo1984
veterán
válasz
hermanyi #1448 üzenetére
muszály volt a tömeggel, mert nekem is pont abban a körben kopott el a gumim! ha hamarabb kijövök, akkor biztosra veszem, hogy a végén 2 kört csúszkálok! ilyen egyszerűen nincs! megnézem az f1 2012-őt, hátha ott nem ennyire köcsög módra alkották meg ezt a gumis dolgot! ha az is gány, akkor megy vissza a 2011, bár az kevésbé reális, hogy az első évadomon a torro rossóval világbajnok tudtam lenni, de ez a gumikopás teljes mértékben felháborító!
-
willike71
tag
válasz
hermanyi #1435 üzenetére
2010-ben ugye még csak 12 emberes volt a multi és messze nem játszottak olyan sokan online, mint most, vagy akár a 2011-el. Ha 2010-el funrace-t csináltunk, már örültünk az 5 emberes multinak is. Az még windows live-on ment, de én emlékszem akkorról is leszakadásokra, laggolásokra bőven, pedig akárhogy nézzük a 16-os max. létszám pont másfélszerese az akkori 12-nek.
-
--Lorant--
aktív tag
válasz
hermanyi #1435 üzenetére
Willi-nél a pont
Amúgy meg hidd el játszható ez is , de sajnos videózásról nekem le kellett mondjak az élményért cserébe. Pedig sajnálom ,de sokat lehet veszíteni ha picit is szaggat vagy beszaggat.
Ettől is eltekintve és minden mástól, akkor is kár KÁR
,hogy ebben a verzióban nem találkozunk.
-
--Lorant--
aktív tag
válasz
hermanyi #1430 üzenetére
Mondjuk Nürburgringen beszo....tam ,de csak is magamnak köszönhetem
Hálisten ezzel a verzióval jobban boldogulok mint az elődjével. Nálunk mondjuk akkora gond nincs a laggokkal sem egyes személyeknél igen ők laggolnak itt is,de mit várunk? Ettől a játéktól? (basszá....meg én is tavaly vettem egy G27 et
ez nem porosodhat itt ......még nem) Megint csak oda lyukadok ki,hogy kell egy jó társaság na meg persze jó internet . Ha ez a kettő nincs meg akkor inkább römizek
azzal is jobban szórakozok .
-
TommyS_27
senior tag
válasz
hermanyi #1407 üzenetére
Sziasztok!
Mivel a játék teljesen alkalmatlan MP-re így nem is kell ezen csodálkozni. Mindenki tudja ezt csak a homokba dugják a fejüket, hogy jajj majd javítják a hibákat! Ébresztő! A fejlesztők valószínűleg már az új játékot csinálják, ami eddigi tapasztalataim alapján ismét egy bughalmaz lesz. Azt bánom, hogy kiadtam érte 8000-et. Meg azt, hogy a G27 kihasználatlanul hever a dobozában. -
mikrosuttii
aktív tag
válasz
hermanyi #1390 üzenetére
Mert ez a mostani rész a kettő között döcög.A '12-vel próbáltak jobban a szimulátor felé húzódni,de nem jött össze.
Tehát nem azt mondtam,hogy nem szimulátoros a '13,csak azt,hogy a '12-vel próbáltak kihozni egy szimulátoros szintet,ami egyáltalán nem jött össze.A '13-ba azért még van jó pár dolog,ami arcadés.Pl. az időjárás változás,pálya felszáradása,törésmodell.Az viszont tény,hogy jó úton haladnak.Valami hasonló vonalat kellene folytatni +-kal.A szerződéses rendszert is átdolgozhatnák,mert ez így egy kicsit nyers.Lehetnének tárgyalások,ahol kérdésekre kell megfelelő választ adni,vagy épp véleményezni valamit,mint a '10-ben.Csak nem úgy,hogy opciókat választasz,hanem te írod be amit mondani szeretnél.Ezek persze olyan dolgok,mint pl. a Calssic Mod,de azért fel dobná a játékot.Lehetne még ilyen karakter editor is,amiben a pilótádnak csinálnál bukót,a névjegyedet is szerkeszthetnéd.Lehet lenne egy Sims-es beütése,de szerintem jól nézne ki.
Apropó névjegy,a 2011-be benne volt az,hogy ha még + 1 évre aláírtál egy csapathoz,akkor ott volt a neved a rucidon,a '13-ba ez benne van?Mert a 12-be nem volt benne.
-
-
tkesy
őstag
válasz
hermanyi #1380 üzenetére
Igen vicc, ezzel egyetértek. De attól még meg kellene hagyni az élményt annak is aki nem kormánnyal megy, mert nem akar / nincs pénze, stb kormányt venni. És ez ami hiányzik a '13-ból, és emiatt kikapcsolódás helyett inkább agyrém lesz (lett,számomra is legalább) belőle, holott a dobozán az van, hogy elég hozzá bill is. Akkor vagy ne írják rá, vagy programon belül vegyék ketté (3 felé, ha kontrolert is nézzük) a rásegítések bekapcsolását / mértékét és akkor mindenki boldog...
Az "átestek ló túlsó felére" résszel a két rész közti különbségre céloztam, az, hogy ki mennyit szán egy kormányra, az már másik kérdés....
-
tkesy
őstag
válasz
hermanyi #1369 üzenetére
Szerintem meg pont nem, a '12 sokkal könnyebben és élvezetesebben játszható bill.-el mint a '13... Utóbbira még azt az 5 fontot is sajnálom amit kiadtam érte, mert számomra játszhatatlan...
Azt megértem, hogy így valósághűbb, meg aki autós játékkal akar játszani vegyen kormányt, de azért nem kellene átesni a ló túloldalára...amúgy meg szvsz Lotus-al kell kezdeni a szezont...
-
diablo1984
veterán
válasz
hermanyi #1371 üzenetére
volt a momo-s logitech, még szarabbul tudtam az autós játékokat irányítani, mint billről!
megint karrier, ausztrál nagydíj, sokáig a 6.hely, box ki, visszaérek a 18ba, megelőzök 6 versenyzőt, 12.be haladok, mikor az utolsó kör utolsó előtti-előtti kanyarjában felúszik a kocsi segge és beleállok a szalagkorlátba! utána meg dadogott a motor és beértem a 15.helyre.....
rohadjon meg az aki így tervezte, ez max elveszi a kedvemet a játéktól, nem meghozza! lentébb is vihették volna a szintet, vagy ha nem akarok fékrásegítést meg ilyeneket, akkor az AI erősséget is feltolja? vagy azt hol lehet állítani?
-
diablo1984
veterán
válasz
hermanyi #1369 üzenetére
billentyű. csak ezzel ha csúszik el kell venni a gázt, akkor meg elmegy mindenki mellettem! a torro rossovan a szezon első versenyén a 13.helyről rajtolva feljöttem a 6. helyig, onnan 10 körön keresztül tartottam a helyet(semmi másra nem voltam képes, csak tartani), utána 10.körben box(15körös volt a verseny). úgy elcsesztem utána, hogy a marussiákkal versengtem a végéban, annyira csúszott az autó, hogy míg a többiek kigyorsítottak és balra-jobbra mászkáltam a pályán, mintha más kategóriában indultam volna!
most gyorsversenyben nézem, hogy a mercedes kezelhetőbb, de az meg nem adott karier elején.....
azt tudom, hogy nem azonnal jönnek az új autók, de a 2011-ben a torro rossoval is világbajnok tudtam lenni, kb 5 verseny volt, ahol nem nyerem csak, utána megkaptam a red bullt és köröket is osztottam a többinek.....
itt meg az első 10ben sem tudok lenni az időmérőn....
-
fess
őstag
válasz
hermanyi #1327 üzenetére
A gumikkal én is szívok, van hogy kettővel több kiállásom van,de ez is pályafüggő,van amelyiken jobban, van ahol kevésbé fogy alattam. Az előzéseknél viszont lehetne agresszívabb az AI, van hogy egész kis sor alakul ki mögöttem,de előzni nem nagyon tudnak,max a boxban
-
ricsi8800gt
addikt
válasz
hermanyi #1327 üzenetére
Az autot magad állitod be vagy ahhoz hozzá se nyulsz?Sauberel voltam én is és a 2.szezonra a Red Bull ülésben voltam.Azért Hard felett i beállitáson már küzdeni kell plusz a gumira is vigyázni meg egy jo box taktika se árt.Én kemény gumival szeretek startolni azt ismét kemény azt lágy gumma.
-
mikrosuttii
aktív tag
-
mikrosuttii
aktív tag
válasz
hermanyi #1006 üzenetére
Szólhatsz,a helyzet nem lett jobb.Azok is fent vannak már.Most mentési bibi nincs,amit állítólag az én gépem kreál (mert hogy ha nektek jó a lemez,akkor nálam a gépben van a bibi,hogyne).Teljesen jó játék lenne,ha nem lennének benne ilyen idegesítő bugok,de ez van,így egy forintot sem ért meg nekem.Mondjuk csak azért vettem meg,hogy itt fórumon ne dobáljanak már engem sz*rral,mert már kicsit idegesítő,hogy felsőbb rendűen beszéltek a másikkal,ha a másiknak tört játéka van.Most meg,hogy megvettem,már az én készülékem a hibás.Hát ok,biztos így van.Egyébként,az updatelés előtt nem volt ilyen,tehát a szezonban olyan 4 futamot letoltam,utána updateltem fel 2-ig,új szezont kezdtem,1. versenyen már hiba,most a 4-est felraktam,a mentési hiba eltűnt,de a többi maradt,a kilépéses dolog meg jobb lett annyival,hogy most már rajtnál dob ki.
A tört verzió jobban működik,mint az eredeti
djrooba: De,indítottál,múltkor is,és most is,és mindegyik ilyen vitának egy a vége,és egy ember szívja meg.De ez a játék tört alatt nem volt sz*r,csak már akkor,amikor 1 szezont letoltam.Szándékosan az eredeti verziót sem moddoltam tele,de a hiba már 1 verseny után meg is jött.És ki írta,hogy te kocka vagy?Ez hogy jön egyáltalán ide?Én se vagyok kocka,csak nagyon örülnék,ha 5 napos munka után egy hétvégi napon,amikor unatkozok,és elő veszem ezt a játékot,akkor egy 100%-os versenyt/50%-os versenyt úgy szeretnék lenyomni,hogy nem kapok büntetést,mert kereket cserélek,nem rak fel esős gumit száraz helyett,nem lép ki random a játék.A másik meg hogy nem poénból b*sztam ki 4.000 forintot az ablakon.Milyen tájékozott lehetsz arról,hogy én mit csinálok egésznap.Távcsővel a fáról lesel be a házamba,még abba a 3 napba is,amikor nem vagyok otthon?
Örülök,ha 1 nap után aludhatok.Biztos hétköznaponként az az első gondolatom,hogy munka után gépezek.Élni nincs kedvem,nem hogy még játszani,főleg nem ezzel a játékkal.
Mellesleg,te mit csináltál,hanem sírtál amiatt,hogy kilépdesett a játék nálad állandóan?Neked még előszeretettel segítettek is,szóval problémád nem lehet.
-
mikrosuttii
aktív tag
válasz
hermanyi #864 üzenetére
Nálam is az F1 2012 volt a csalódás.11 után hatalmasat léptek vissza a készítők.Szerintem én vagyok az egyetlen bill.-es,aki nem panaszkodik a gumi kopásra
Persze nem örülök neki,hogy 3.-dik körben már irányíthatatlan az autó,de legalább van benne + kihívás.
Én Sauberrel ilyen eredményeket értem el:
-1 pole (Monacó)
-4 nagydíj győzelem (Monte Carlo,Montréal,Monza,New Delhi)
-11 dobogó (Melbourne,Monte Carlo,Montréal,Nürburgring,Spa-Franchorchamps,Monza,Szingapúr,Suzuka,New Delhi,Austin,São Paulo)
-0 leggyorsabb kör
-1 egyéni VB cím
-0 konstruktőri VB címLeggyorsabb kör azért nincs,mert nem is próbáltam meg olyat menni
Mondjuk Monzában majdnem össze jött,de Hamilton a végére 8 ezreddel gyorsabbat futott.Kövi szezont már Mercivel kezdem meg
Nálam is ott volt a Lotusos lehetőség,de aztán inkább meggondoltam magamat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest