- A GravaStar analóg klaviatúráira nem mondható, hogy konformisták volnának
- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- Megérkezett a Phanteks új mikrotornya, akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- Jövőre veti be az FSR 4-et a Sony a PlayStation 5 Pro konzolon
- Angol futball: 30 szezon statisztikáiból gyűjt érdekességeket a Microsoft AI
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HP notebook topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- A GravaStar analóg klaviatúráira nem mondható, hogy konformisták volnának
Új hozzászólás Aktív témák
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
RiseOfEvil #1837 üzenetére
Ehhez is be kell állítani, vagy csak a 2014-hez?
-
RiseOfEvil
tag
Sziasztok!!
Valaki segítene beállítani a játékhoz a kormányom?
Köszönöm -
zzeN
aktív tag
-
Forumozo
újonc
Sziasztok!
Nem tudja valaki, hogy a program hova teszi a mentéseket? A felhőbe nem szoktam feltölteni. Újra szeretném rakni a progit, de nem szeretném újra kezdeni a karrieremet. Tudna ebben valaki segíteni? Se a dokumentumokban, sem a program mappájában nem találtam Save nevű mappát, amit előtte ki tudnék másolni valahova, és mikor már fent van az új progi, akkor vissza.
Előre is köszi.
-
zzeN
aktív tag
Nicsak:
-
varmi2
nagyúr
Üdv!
Most logitech f310-el játszok. Elég jól megvagyok vele, de elgondolkodtam, hogy jobb lenne-e ha vennék egy logitech momo kormány szettet? Jobb lenne-e az élmény? -
Motion_Blur
félisten
nyitottam egy topikot a 2014-es játéknak: [link]
-
tkesy
addikt
Szerintem is... csak valahogy a köztudatba a pc ragadt meg mint olyan platform ahol mindenki tört dolgokkal nyomul... Aztán ha meg megnézzük, akkor a konzolon csak le kell tölteni a megfelelő verziót aztán fel kell másolni a tört / dual boot-os gépre és lehet is nyomni...
no mindegy, engem inkább az lepett meg, hogy ilyen hamar felkerült...
-
Szerintem kb. ugyanannyi minden platformon a warez. Aki multizni akar, úgyis megveszi, aki meg sajnálja rá a pénzt, az vagy nem veszi meg, vagy "kikölcsönzi"...
Sőt, megkockáztatom, hogy a konzolokon egyszerűbb megoldani a virágbolti verzió futtatását...De mielőtt bárki megszólna, jelentem én már megvettem és várom a pénteket...
-
mikrosuttii
aktív tag
-
tkesy
addikt
Na, ha jól láttam a virágboltba a PS3-as verzió egy picit korábban (majd 1 héttel) azelőtt érkezett meg, mint ahogy a hivatalos megjelenés lenne...
-
mikrosuttii
aktív tag
válasz
scampolo84 #1820 üzenetére
Az interjús részt is kivették,a bokszutcában elüthetted a nyalókás embert,most már ez sincs.Manapság egy szerződés is annyi csak,hogy kapsz egy mailt,megnézed,és elfogadod,ha akarod,ha pedig nem,vársz egy másik ajánlatra.Az a lakókocsi feeling,ami '11-ben és '10-ben megvolt,az nagyon hiányzik.Nem tudom,miért kellett ezeket kivenni.A 2012-es óta semmi változás nincs a játékban,a '12-ben hozták be a dinamikus időjárást,aztán csak a grafika változott a 2013-ban és volt egy Classic Edition része is (ami a '14-ben nem lesz már),a '14 pedig egy '13 butított változat.Szerintem fél évnél,de 3 hónapnál sem dolgoztak vele többet,egy rengeteg szabadidővel rendelkező modder is összedob egy ilyen játékot pár hónap alatt.
Reménykedem,hogy a jövő év eleji már egy jobb CM F1 lesz.
-
Ez a Sony-s videó elgondolkodtató, hogy már 2006-ban ilyet csináltak
Jó lenne, ha a Sony visszakapná a jogokat, de az azt jelentené, hogy PS exkluzív lenne a játék, úgyhogy azzal sem lennék előrébb
Úgyhogy marad a reménykedés, hogy talán jövőre születik valami valódi újdonság... -
scampolo84
aktív tag
Igaz, így is megveszik, a baj az, hogy a játék így egy lélektelen sz*r.
Én is megvettem az utóbbi két részt, de elég volt a szirupból, idén már tudatos vásárló leszek aki a pénztárcájával szavaz a minőségre.
Tudom, hogy nem menő warezjaninak lenni, de ez a produkció többet nem ér!
#1819 Csapoati A kezdetekkor valóban voltak még jó ötletek, még ha a vezetési modell elég "kula" is volt. Azóta sok hibát kiköszörültek ilyen téren, mégis azt érzem, hogy évről évre romlik a színvonal... mindig jön a "nyú fícsőrsz, hendling modell imprúvd".... a végeredmény mégis magáért beszél!
-
Csapoati
nagyúr
válasz
scampolo84 #1817 üzenetére
A szomorú az, hogy ezek többségéhez minimális erőfeszítés kéne csak. Pl a 2010-ben voltak interjúk is, azt ki lehetne bővíteni kicsit és voila.
-
v!ct0y
veterán
válasz
scampolo84 #1817 üzenetére
-
scampolo84
aktív tag
válasz
Csapoati #1813 üzenetére
Pontosan, totális egy helyben toporgás évek óta!
A Formula 1 hivatalos játékába szerintem bele kéne férjen a három FP (kit érdekel, hány % használja ki?!) a felvezető kör, a rajtprocedúra, begurulás a boxba, parc fermé, interjúk, dobogó, pezsgőzés ésatöbbi... akit nem érdekel annak meg tegyenek bele egy "skip" opciót. Én nagyra értékelném, pedig messze vagyok a profi szinttől, de a játékélményen és a "tényleg ott vagyok" faktoron hatalmasat dobna.
Álom, álom, édes álom!
-
tkesy
addikt
válasz
mikrosuttii #1815 üzenetére
Mercedes, RB, Williams gyengébb, Ferrari, McLaren erősebb mint kellene...
-
mikrosuttii
aktív tag
-
Csapoati
nagyúr
válasz
scampolo84 #1812 üzenetére
Magyarul ez egy jol kiherelt cucc a tavalyihoz kepest (no Classic mode, ehh...). Na nem baj, majd a 2015-oset veszem csak meg.
-
scampolo84
aktív tag
Van benne pár érdekes/érhetetlen dolog....
Will FP1 and FP2 be in the game?
No, sorry, it will be one 60 minute practice sessionWhere is the Martini branding and the red stripe on the Williams?
Due to circumstances outside of Codemasters' control, they had to use a modified livery for the game. It is similar to what Williams Martini Racing have to do when they race in countries that prohibit the advertising of alcohol. The PEGI license that Codemasters have meant they had to remove all alcohol advertising. They are exploring ways to address this issue for future releases.Is there classic content in F1 2014?
No, there isn't. As the 2014 season has seen massive changes, it is giving a new experience in the game, and as Codemasters are working on the next-gen game, they're taking a break from classic content this year. But Codemasters are still really interested in classic content and they will explore it later in the series.Are there any special editions of the game this year?
No, there are no special editions of F1 2014, just one standard edition.What platforms is F1 2014 being released on?
F1 2014 is being released on PlayStation 3, Xbox 360 and PC on 17th October 2014 (21st October in NA).How are you refining career mode?
You can still play through the full Formula 1 season, or you can choose to race in shorter seasons, including 7 and 12 race options.Can you choose the races you compete in if you choose the 7 and 12 race options?
No, the races are pre-determined by the game.Are you expanding the scenario mode?
Yes, there is a range of scenarios based on real-world challenges and moments from recent history.How have you improved the handling for this year?
There is refined handling, especially on a pad, and the enhanced game physics combined with this delivers a more authentic and accessible driving experience for all players.Is there still a Young Driver Test?
No, this has gone for this year and it has been replaced with a new driver evaluation system.What is the new driver evaluation system?
Basically, you're launched straight into a one lap race after loading up F1 2014 for the first time. After completing this race, the game suggests an appropriate difficulty setting, dependant on your performance. You can be placed on a very easy difficulty level which is good for newcomers, and you can also be placed on the game's hardest setting, with all the driving aids turned off, simulating the technical challenges of modern F1. You can still customise the settings exactly how you want, making the game just right for you.How are the new turbo-charged F1 cars different to previous years?
The huge amounts of torque are unleashed through acceleration, and the turbochargers require greater throttle control than before. There is also a deeper growl to the engines in F1 2014. Players will also experience a dramatic effect in handling, with this very advanced racing cars.Does that mean ERS is also in the game?
Yes, it does. ERS (Electronic Recovery System) has 10x the capacity of last season's KERS (Kinetic Energy Recovery System) system. ERS generates an extra 160bhp for around 33 seconds a lap, which is delivered to drivers instantly, which opens up more overtaking opportunities.Are the effects of ERS delivered automatically in F1 2014?
Yes, they are. In previous games you had to press a button to activate KERS, but in F1 2014 there is no 'boost button' or 'overtake button', the power is applied automatically.Are the steering wheels seen in the trailer final?
They are in the latest build and there is no plan to change them.Is there going to be a demo for F1 2014?
No, there is currently no demo planned.Is the building on the exit of the Monaco tunnel in this year?
Yes, the circuit has been updated much more this year.Is there going to be a helmet camera in the game?
No, but there is still the usual cockpit view.Can you have your own personal driver number in F1 2014?
Unfortunately not, but lets hope we can for future games.Will there be a formation lap in the game?
No, there will not be formation laps in F1 2014.Is fuel management going to play a part in F1 2014?
Yes, you will have to constantly manage fuel whilst racing, for example, through lifting and coasting. There isn't an option to turn fuel saving on and off either, so you will have to think about fuel much more in F1 2014.Will the new cars have 8 gears as in real life?
They sure do, and they'll have lots of torque too.As there is no more Young Driver Test, how do we choose our starting team for career mode?
You can now choose from any team you like.Is the mid-session save feature still in F1 2014?
Of course, you can still save your progress through any part of the session.How big are the online lobbies in F1 2014?
They are the same as the last few games, 16 players online.Is there any in-race commentary?
No, just your race engineer, the car, the track and you.Are you able to have online practice sessions?
No, you aren't able to practice online. You can only take part in qualifying and the race. However, it will probably be in the next-gen F1 game.Can you still play in a Co-op Championship?
Yes, you can still take part in a Co-op Championship on F1 2014 with a friend of your choice. -
válasz
Motion_Blur #1809 üzenetére
Nem ment egy kicsit sokat a +1 kör üzemanyaggal richben?
-
mikrosuttii
aktív tag
válasz
Motion_Blur #1809 üzenetére
Jó fej,hogy gondolt Julesre.
-
Motion_Blur
félisten
Végre egy normális, kommentált videó a 2014-ről: [link]
-
hermanyi
addikt
válasz
Motion_Blur #1806 üzenetére
A 3. miért fake ? Nincs 2 tized . Annyit meg te is bennehagytál kb a lesodrodásoddal .
Az 1:26 + 28 az tényleg érdekes de a 3. idő szerintem így ránézésre hihető
-
Motion_Blur
félisten
Búcsúzóul tiportam egyet esős Suzukában: [link]
Leaderboardon első idő (első három fake).
Most már várjuk a még sz-rabbnak ígérkező 2014-et
-
tkesy
addikt
ne aggódj, a 10. patch után már játszható is lesz...
de mást mutat a HUD meg a kormány ledje is… az egyik helyen villog, a másik helyen meg folyamatosan ég… ettől függetlenül a lila tartományban lévő fordulatszámmal ugyanúgy gyorsul tovább a kocsi…
SC: a lekörözött versenyzők vehetik vissza a köreiket, szóval addig kellett volna köröznie a SC-nak, míg pl. a 16. helyezett el nem robog mindenki és a SC mellett, majd utol nem éri a mezőnyt és sorol be a helyezésnek megfelelő pozícióba... De az újraindításnál is km-es helyeket hagytak a versenyzők egymás közt.... szóval ami most látható volt, az nem igazán fedi a valóságot...
és ez alól azért a work in progress felirat sem ad felmentést...
-
válasz
mikrosuttii #1802 üzenetére
Valami nem kerek ezekkel a videókkal...
A fordulatszámjelző folyamatosan lilában és még vadul gyorsul az autó... A kormányon meg villog már az egész, mintha leszabályozna. Ha ez a végleges, akkor(nem pozitív értelemben...)
Safety Car: lemaradtam valamiről és új szabály van? A 16. mögé zárkózik fel Hamilton. Igaz, hogy 4., de én úgy tudtam, hogy SC mögött a lekörözött versenyzőket meg lehet előzni és vissza lehet menni a tényleges pozícióba. Vagy rosszul tudom?
Mert ez igy tök gáz, hogy kimegy az SC és akkor még küzdjem át magam a lekörözött versenyzőkön??? -
mikrosuttii
aktív tag
-
scampolo84
aktív tag
Én ma úgy döntöttem, hogy nekilátok a 2010-el nosztalgiázni. Ennél rosszabb nem lehet.
-
matyialiga
tag
válasz
Motion_Blur #1799 üzenetére
Minek a kormány, ha gombokkal is megveri....de amúgy jogos
-
Motion_Blur
félisten
válasz
matyialiga #1798 üzenetére
Nagyon árkádos az autós viselkedése, első ránézésre rosszabb mint a 2013.
AI meg ugyanúgy nem csinál semmit, megállsz a pálya közepén, mindenki megáll mögötted kb.Szegény játéknak még topikot se csinált senki, nagy a várakozás!
Egyébként aki már egy ilyen videót felrak, legyen benne annyi hogy kormányt fog a kezébe és nem gombokat nyomogat...
-
matyialiga
tag
Elsőre nagyon gyengének tűnik az al, szomorú.....
-
mikrosuttii
aktív tag
-
Sutee89
aktív tag
Ha a Codemasters most nem is, azért a Kunos és a SlightlyMad odatette magát, az Assetto Corsa és Project Cars is időtálló játékok lesznek szerintem. Előbbi friss verzióját volt alkalmam kipróbálni havernál xbox360 controllerrel, és rengeteget fejlődött az első open beta óta. Nehéz, de élvezetes még kormány nélkül is, jó az AI (ez hiányzott leginkább az F1 és Grid sorozatból), grafika is szép (szimulátorhoz képest), szóval fizu után én is benevezek az Early Access-ra
-
scampolo84
aktív tag
válasz
matyialiga #1793 üzenetére
Bár úgy lenne
Talán a next gen tényleg hoz valami újat.... Személy szerint nekem a grafika már évek óta elég, de valahogy nincs meg az a "szükséges plussz..."
-
matyialiga
tag
válasz
scampolo84 #1791 üzenetére
Nyugi csak altatnak
Ez a demó verzió
-
Csapoati
nagyúr
válasz
scampolo84 #1791 üzenetére
Én azért még bízom a 2015-ben.
-
tkesy
addikt
válasz
mikrosuttii #1786 üzenetére
Ez a lámpaoszlop erdő nagyon gáz, ha onboard felvételt nézek, ott alig látszanak, szinte teljesen beleolvadnak az éjszakába, és lámpák fénye is jóval erősebb...
a kerékcsere után való elindulás a majd 90 fokos kanyarvételekkel nagyon gyönyörű volt... egy az egyben a '10-es verzióra emlékeztet...
Az említett fékezés megér egy misét, nomeg az is, hogy +1x megcsinálta FA és DR ellen egyszerre...
És amellett sem érdemes elmenni szó nélkül, hogy a totál elkopott kerekeken futja meg a leggyorsabb kört, majd a következő körben már kigyorsítani sem tud vele normálisan...Van még mit javítani...
-
hermanyi
addikt
válasz
mikrosuttii #1786 üzenetére
AC fizika lesz benne
-
mikrosuttii
aktív tag
F1 2014 Gameplay - Night Time Bahrain 25% Race 14 Laps
2:20 környékén érdemes figyelni,hogy mekkora sebességről lassított le ilyen kicsi sebességre,kevés idő alatt,rövid féktávot véve.Ez még arcadésabb,mint a tavalyi.
-
matyialiga
tag
Amúgy tényleg igaz, hogy online sokkal jobb köröket lehet futni?Codiesban.
-
karilla88
tag
válasz
matyialiga #1776 üzenetére
Már most is fut egy liga a GoCompete keretein belül:
-
Csapoati
nagyúr
válasz
matyialiga #1776 üzenetére
Termeszetesen van. Ligazasnak viszont csak akkor lesz ertelme, ha kijon a "vegleges" (1.0) valtozat belole.
-
matyialiga
tag
válasz
scampolo84 #1775 üzenetére
Az Asettonak is van multi része?
Lehet vele ligázni? -
scampolo84
aktív tag
válasz
mikrosuttii #1769 üzenetére
Hát ez rém gyenge
simán lehetne a 11' is olyan kb mintha skinezve lenne csak... 12-13 megvan eredetiben azt hiszem ez felejtős, én is beruháztam az Assettora, na arra csak azt tudom mondani, hogy ez igen!
De ez, áhh.. kiábrándító
-
Chereiose
addikt
válasz
werszomjas #1771 üzenetére
Nekem már az elég lenne, ha nem dobálna le csomó embert ligában, mert siralmasan érzékeny erre a 13-as...Mondjuk szerintem ugyanaz lesz, de ne legyen igazam.
-
tkesy
addikt
válasz
hát ez érdekes lesz.... sérülésmodel megint = 0, de a motor meg túlmelegszik 1 kör mezőnyben autózástól...
mindegy, ha másra nem is, de seedelésre jó lesz -
hermanyi
addikt
válasz
werszomjas #1771 üzenetére
+1
-
werszomjas
addikt
válasz
matyialiga #1770 üzenetére
Fektess inkább assetto corsaba
Az a baj hogy ezek (animáció, hang, grafika, stb) mind nem is érdekelnének pl engem, HA LEHETNE vele rendesen ligázni, de még azt sem lehet, tele van buggal, ledobással, kíváncsi vagyok ilyen téren nyújt-e valami javulást a 2014, de sok reményt nem fűzök hozzá.
-
matyialiga
tag
válasz
Hangok elmennek, animációkhoz hozzá sem nyúltak(3 éve elég ciki), a grafika nagyon jó, de az már az első részben is az volt....nem nyújt semmi újdonságot, de ligázáshoz fasza lesz
Csak is Sochi meg A1 miatt fektetek be majd rá...
-
mikrosuttii
aktív tag
-
matyialiga
tag
Csak nem tom a NASA gépemre telepíteni valamiért a wifit, így a jó kis vidikártyám működhetetlen...pedig mekkora csaták lehetnének...nem baj megjelenésig megoldom
-
karilla88
tag
válasz
matyialiga #1763 üzenetére
-
karilla88
tag
válasz
matyialiga #1763 üzenetére
ez a 2013 játék csak modolva van
-
petyko22
csendes tag
Ha jól értelmezem akkor te lejjebb akarod vinni, nos az nem lehetséges, mert alapból a legkisebb versenyhossz 25%, maximum annyit tudsz tenni, hogy letöltesz egy olyan kiegészítőt ami a karrier módban enged kevesebb kört, de tudtommal ehhez sem kell új karriert kezdeni.
-
matyialiga
tag
-
Csapoati
nagyúr
válasz
mikrosuttii #1761 üzenetére
Hát ez egy igen el....szabott ötlet, akkor nekem így nem is kell a 2014.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
matyialiga #1759 üzenetére
Engem a Classic mód érdekel, vagyis hogy lesz-e egyáltalán benne, vagy kibővítik, vagy akármi?
-
tkesy
addikt
válasz
matyialiga #1757 üzenetére
Az eddig mutatott éves "fejlesztéseket" tekintve, elég lenne ezt átnevezni, meg kicserélni a képeket az első hsz-ban...
-
matyialiga
tag
Lesz új topic az új résznek?
-
mihu10
csendes tag
Tudna valaki abban segíteni hogy az F1 13-ban karrier módban hogyan tudom változtatni a verseny nagyságát?Jelenleg egy verseny Kb. 15 körös ezt szeretném lejebb venni.A beállításoknál megtaláltam de nem aktív.
-
matyialiga
tag
Milyen újítások várhatóak az új játékhoz?
Ahogy elnéztem a törésmodell semmit nem változott.
Tud valaki valamit?Vagy van már új topic? -
hermanyi
addikt
válasz
matyialiga #1751 üzenetére
Nem
-
matyialiga
tag
Lehet nem ide kéne
Logitech Momo kompatibilis az xbox360-al? -
karilla88
tag
-
Garsza
veterán
-
Garsza
veterán
Helló mi lehet a gond a játékkal F1 2013 ha el akarok menteni egy kocsi beállítást akkor azt az üzenetet kapom hogy nem adtam meg nevet a mentésnek, de viszont előtte nincs rá lehetőség hogy nevet adjak meg. És utána nem bírom törölni az üzenetet folyton kidobálja csak akkor tűnik el ha kilépek a játékból. Ctrl-Alt-Del -vel
-
akosxyz
senior tag
Sziasztok, újból nekiálltam játszani,és nem tudom, hogy a carrier-ben a tutorialt hogy kell kivinni. Mert minden ki van már pipálva csak a száraz pályán és a vizes pályán lévő "szabadedzés" szerűség. Ott megyek vagy 30 kört de akkor se pipálja ki és nem tudom, hogy kell így tovább menni a tényleges carreerbe.
A segítséget előre is köszi -
Forumozo
újonc
válasz
Danecay #1731 üzenetére
Köszi a válaszod. A probléma megoldódott, a hétvégén futottam egy versenyt, és kibírta az üzemanyaggal, a keverékekkel variáltam (MIX1,2,3)
. Úgyh ez volt az első olyan versenyem, ahol végig tudtam menni
Igaz, 20. lettem, de így is örülök neki, mert legalább nem az utolsó lettem
. Nagy hiba alatt azt értem a játékban, hogy pl. a kerékkopást csak a játékost érinti, ő csúszkál, a gépi ellenfeleket egyszer sem látom csúszkálni. És a tapasztalatom szerint (ami még nem sok), hogy azon a szinten, ahol már törik az autó (én még nem ott nyomulok, de kipróbáltam azt is), ott sem törnek az ellenfelek, csak a játékos, az ellenfelek nem érzik annak hátrányát, hogy mondjuk letört a kocsijuk orra.
-
törölt tag
Újratelepítettem a gépem és újraraktam a gépem is. A szokásos beállításokat megcsináltam, de most valami más, mégpedig a kerekek folyamatosan kipörögnek olyan módon, hogy korcsolyázok szinte a pályán. Azelőtt jó volt pedig, mitől lehetséges ez? :S Mindeddig szépen gyorsult az autó, de most nagyon gáz
Mit állíthattam el?! A motornál állítottam a sebességeken, de az csak egy versenyre vonatkozik gondolom, nem arra, hogy mostmár mindig úgy működjön, bár azt is próbáltam állítgatni, de semmi. :/
-
mikrosuttii
aktív tag
-
Danecay
addikt
válasz
Forumozo #1730 üzenetére
A probléma a játék nem eredetisége miatt is adódhat véleményem szerint. Ha eredetiben van meg akkor nem szóltam
Egyik ismerősöm is ugyan ilyen gonddal küzd és ő is virágboltival tolja. Nekem pedig egy korábbi virágbolti szezonfeldolgozással azt csinálta, hogy pl. időmérőn már rögtön az első megkezdett mértkörön a célegyenes végénél eldurrant a motor, akárhogy is próbáltam vigyázni rá, nem teljesen kipörgetni. Miután megvettem a játékot megszűnt a jelenség. Nem prédikálni akarok most a warezról meg semmi, csak annyit mondanék, hogy ha mégis ez van a háttérben, akkor nem ez alapján kellene megítélni a játékot, mert ugyan tény, hogy nem hibátlan, mint ahogyan a legtöbb játék sem az, de bőven el lehet vele lenni.
Amúgy meg a Car Status-ban próbáld figyelemmel kísérni a rendelkezésre álló üzemanyagszintet és ennek megfelelően változtatni az üzemanyag/levegő keverési arányt (MIX) Ja és a tankolás valóban meszünt 2010-től :p -
Forumozo
újonc
válasz
hermanyi #1727 üzenetére
Köszi a válaszod. Már régen követtem a F1es eseményeket
. Ha spórolok a gázzal, akkor megelőznek
. Így is nagyon nehéz vele menni, szerintem. Pláne ha a vége felé csak cammognák. Bár tudom, ha már több gyakorlatom lenne benne, akkor más lenne. Ha az elején beállítom a MIX1-et gyors menüben, akkor a tankomban lévő üzemanyag keveréke megváltozik? (Mondjuk ez is elég valóság ellenes
) Vagy a következő kiállásnál változik meg? Láttam youtube-os felvételt, ahol az ürge folyamatosan azt nyomogatta. Úgy kell? Időközönként benyomni a MIX1et?
-
hermanyi
addikt
válasz
Forumozo #1726 üzenetére
Ez nem hiba
A hiba a jobb lábadban keresendő
Spórolni kell az üzemanyaggal és nem mindig tolni padlóig. A Mix 1-2-3 az az üzemanyag keveréket jelenti és alapon MIX2 ben van ha spórolni akarsz és ezt a jobb lábad nem engedi akkor tedd Mix 1 be és elég lessz a nafta a verseny végéig.
Jó rég óta nincs tankolás az F1 ben és ez igaz a játékra is . -
Forumozo
újonc
Sziasztok!
Most ismerkedem az F1 2013as játékkal, tudja valaki hogy hogyan lehet rábírni, hogy a box kiállásban üzemanyagot is tegyenek a járműbe? 25%osan nyomulok, de ha a Race előtt bármit is állítok be, hogy milyen stratégiával megyek, a verseny utolsó köreiben mindig elfogy az üzemanyag. Verseny futama alatt hiába állítok be akármit is a gyorsmenüben, hogy MIX1, 2, vagy 3as fuel-t szeretnék a következő kiállásnál semmit nem tesznek a kocsiba. Vagy ez egy játék hiba? 50%osban, vagy 100%-os futamban ez jól működik? Elég ott az üzemanyag? Már annyi hibát találtam ebben a játékban ez is azok közé tartozik?
Válaszatokat előre is köszönöm.
-
Fang
aktív tag
válasz
psyko28 #1724 üzenetére
Én próbáltam a "2 sárga pöttyös squash labdát" a fék alá, de nekem úgy túl kemény volt, így maradtam a sima pedálnál. Szerintem rendben van, ha új a szetted majd megszokod, hogy ne legyen túl nehéz a bal lábad
Plusz egy-két online ligafutam összefoglaló, ha már itt vagyok, meg volt egy két box taktikával kapcsolatos kérdés is[F1 2013 GoCompete 2. Liga R7 Canada]
[F1 2013 GoCompete 2. Liga R10 Hungaroring]
[F1 2013 GoCompete 2. Liga R11 Spa Francorchamps]
[F1 2013 GoCompete 2. Liga R13 Singapore]
F1 2013 GoCompete 2. Liga R14 Korea
[F1 2013 GoCompete 2. Liga R15 Japan] -
psyko28
csendes tag
Valaki dfgt fék pedállal kapcsolatban tud segíteni mit lehet vele kezdeni? squash labda bent van de annyit ér mint halottnak a csók...
-
Extracsaba
tag
Sziasztok!
Játszik itt valaki gamepaddal?
nem tudom miért de én automata váltóval gyorsabb vagyok mint manuálissal. -
CSBENCE08
tag
válasz
kaszas71 #1708 üzenetére
Szia! Én kormány téren nem tudok nyilatkozni.
MÁS: Melbournet meg lehet csinálni 2 kiállasos taktikaval 50% os futamon? Úgy h option-prime-prime?
Mert nekem a játék úgy írja h optionon rajtolok a 4.kör végen kijövok prime-ért és 12.kör vegen újra prime-ért és a 20kör végen újra primeért de itt a baj h a 3. Primeomat a qualin elhasznaltam teljesen.... De én a játékot 2 kiállassal akarom megcsinálni úgy h option-prime-prime ez lehetséges? És ha igen hányadik körbe jöjjek ki kereket cserélni..? -
CSBENCE08
tag
válasz
mikrosuttii #1704 üzenetére
Rendben megnézem ezeket az AI-okat, Intermediate AI-on kb 1,5-2 mp-t verek rájuk mert a 2. Körülbelul 1.29.7 et jön általaban vagy 1-2 tizeddel rosszabbat.
-
P4ND4KING
újonc
Sziasztok egy olyan frusztráló kérdésem van h F1 2013ban miért jár diskvalifikálás ha nem használok soft gmit ez minden pályán létezik vagy csak Bahrain-en? Van esetleg az F1ben ilyen szabály v csak a jatekban nem lehet 2xer prime gumit használni?
-
mikrosuttii
aktív tag
válasz
CSBENCE08 #1703 üzenetére
Én modal játszom,amiben meg 1:25-3-at megyek Mercivel és billel,szóval már nem nagyon emlékszem,hogy a 2013-as fizikával milyen időt mentem,de talán ehhez hasonlóakat.Professional-Expert-Legendet nézd meg,hogy megy.Illetve hány másodpercet adsz a másodiknak,és milyen szinten vered őket?
-
CSBENCE08
tag
Sziasztok!
Jelenleg billel tolom a játékot és Melbourneben 1:28 eleje 1:27 végét megyek a ferrarival prime gumikon egy jól belőtt setuppal együtt. Az lenne kérdésem hogy melyik AI Difficulty passzolna ehhez a szinthez? Intermediate AI próbáltam de az időmeron legyőzom őket,futamot még nem próbáltam.
Válaszokat előre is köszi -
válasz
crazyfrog190 #1701 üzenetére
Manual váltó sokat számít kigyorsításkor és fékezéskor....
-
crazyfrog190
újonc
válasz
mikrosuttii #1699 üzenetére
Kíváncsi vagyok erre, meg fogom próbálni nélküle.Mikor billentyűzetről áttértem kormányra sikerült 2-3 mp-et faragni, de még mindig 3-4mp-ekkel gyorsabb videókat látok. Mondjuk ha ez a 2-4mp igaz, az elég furcsa, mivel az igazi F1-ben gyorsabban lehet menni ABS, TC-vel, mint nélküle, volt is ebből múltkor vita, h azzal vádoltak a RedBull, h TC-jük van....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Linux programok topic - (Milyen program, ami..? Linux verzió)
- Futás, futópályák
- Milyen program, ami...?
- Kuponkunyeráló
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PlayStation 5
- HP notebook topic
- Retro teló rajongók OFF topicja
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- GIGABYTE Z490M Alaplap
- Playstation 4 500GB Destiny The Taken King Limited Edition
- P16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest