- Milyen notebookot vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Letisztult külsejű és helytakarékos MSI VGA az NVIDIA Blackwell platformon
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- Gaming notebook topik
- Mini-ITX
- Fujifilm X
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
őstag
Monacoban bejött a SC, első voltam és miközben felzárkóztunk rá Alonso lazán elment mellettem, engem nem engedett visszaelőzni a játék, Alonso nem kapott büntetést megnyerte a futamot. Bravo.
Más: gumikopás, egy időmérő kör van a gumimban amin rajtolok, és amikor már alig tudok vele kigyorsítani akkor futja az AI a leggyorsabb kört a saját ugyanolyan gumiján. Mellesleg az AI 1 másodpercen belüli kört fut az időmérőn futott köréhez képest fél tankkal és kopott gumikkal. Nagy sz@r
Persze elkopik az övé is, ugyanabban a körben jön ki cserélni. Mindegy milyen setup -al megyek, nincs hatással a gumikopásra. És a verseny előtt a stratégiánál hiába választok üzemanyag szintet mindig ugyanannyival indít el. Eddig a 2012 volt a leggagyibb, de ez még annál is gyengébb.
Új hozzászólás Aktív témák

- Bomba ár! Acer Travelmate P215 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GIGABYTE GeForce RTX 3080 Ti EAGLE 12GB - Garancia - Wellness done
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X230 - i7-3GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3675
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest