Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
don dante
aktív tag
válasz
bandika0626
üzenetére
-
bandika0626
senior tag
Szép estét.
Én a brazil pályán 1:11:206-ot mentem egy SAITEK GAME paddal.
-
jozsi252
veterán
Akinek szintén van olyan gondja mint nekem, hogy a kormány a végponthoz közel tekerve beesik szinte, az a játékban állítsa 100%-ra az FFB erősségét. Nálam ez úgy néz ki teljesen jól megoldotta ezt a gondot. Ami nagyon idegesítő, mert pl sikánoknál nem tudtam egyszerűen normálisan kanyarodni, mert ha pl 120fokon túl tekerem a kormányt akkor olyan mintha az FFB 0 lenne.
A logitech profiler-be az erősség 80%-on van, Spring Damper 0%, kormány középrehúzás 0% illetve pipa be. Remélem másnak is segít ez a kis infó.
Már napok óta mindent állítgatok amit csak tudok, csak ezt az egy beállítást nem toltam fel 100%-ra

-
Sundesz
addikt
válasz
üzenetére
Logitech Driving Force GT-n, amúgy mindent frankón kezel rajta a játék.
Másik gondom: laptopról átmásoltam a mentett állásomat (a userdata/xxxxxx/223670/ mappába) az asztali gépre, de nem látja a játék a profilomat. A Steam felhőt letiltottam, mert a 2012-ben is tönkretette a mentett állásomat.
-
Sundesz
addikt
Más is tapasztalta, hogy a steering dead zone-t minden egyes indításnál be kell állítani, mert hiába raktam 1%-ra, a következő indításnál ugyanúgy 5% lesz (és persze 1%-nak írja). Ez a hiba végigkísér az össze F1-ben engem.
-
törölt tag
válasz
barcalaci84
üzenetére
Rendben megnézem lekorlátozva is.

-
scampolo84
aktív tag
válasz
barcalaci84
üzenetére
Akkor nekem nagy bajom nem lehet, eddig is lassú voltam!

-
barcalaci84
őstag
válasz
üzenetére
értem amit mondasz...
az 1:20 as idő nem egy nagy dolog patch után se (én is 1:20:5-t megyek)
az érdekes az hogy téged belassított a patch , aztán csináltál egy új profilt és azt mondod 2 mp-t javultál
csinálhatnál egy tesztet , mondjuk 60fps korlátozássqal is tudsz e menni iígy?
mert ha nem akkor szólni kéne a codemasters forumon hogy javítsák ezt is...ja és én azt látom hogy szinte mindenki lassult (pont az fps bug javítása miatt) sokan mperceket
-
törölt tag
Jobb az ha naprakészen tartja a játékot. Én ahogy elindítottam a Steam-en, szépen egyből töltötte is le

(#481) barcalaci84: Értem én amit mondasz, de minden egyes köridőt töröltek a ranglistán, és új profilt kellet létre hozni, mert incorrect volt a fájl. Akik meg "virágbolti" játékkal játszanak mondták hogy felrakták az Update 1-et, és új profilt kellet csinálni.
Egyébként meg futottam köridőket, és mások is mentek 1:20-as köridőket Melbourne-ben, tehát mindenki gyorsult, nem csak én
-
scampolo84
aktív tag
Nekem nagyon tetszik, hogy az AI végre valóban reagál arra amit csinálunk. Szegény Felipét csúnyán kikergettem a fűre, mert olyan Máldonádósan úgy döntöttem, hogy már pedig én ott előzök, ahol nem lehet.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
barcalaci84
őstag
válasz
üzenetére
Azért gondolok én fps bugra, mert csak egy patch jött eddig...és azt mondtad így 1:23 as kört tudtál csak menni...aztán Uj profilt csináltál és megint gyorsultal 2 mp-t...közben játékhoz nem jött másik patch...
Persze lehet csak raéreztél az irányításra, de a 2mp hirtelen azért soknak tűnik...
-
fess
őstag
Young test-nél direkt tovább küzdöttem,hogy elérhető legyen a lotus, jó hogy lehet egyből első idényben is nagyobb csapattal menni? Assistokat használsz? Nálam minden off.
Másnál is van online,hogy beállítja hogy a segítségek nélküli szerókat mutassa,de ugyanúgy mutatja mindet? -
törölt tag
válasz
barcalaci84
üzenetére
Nem FPS bug. Most olvasom hogy az autók gyorsaságát növelték. Akkor gondolom itt a válasz.
Fájlverzió 1.0.0.2 -
törölt tag
válasz
barcalaci84
üzenetére
Nem tudom hogy lettem gyorsabb. Csütörtökön jött ki a frissítés, és Ausztrál pályán nem tudtam menni 1:23-nál jobb köridőt. Mivel nálam a VGA tuningba volt, ez a frissítés meg nem szerette, így befagyott a játék kétszer. A második fagyásnál tönkre ment a mentésem, ezért létre hoztam egy újat, és ezzel a profillal meg megyek gyorsan rendesen. Nem tudom hogy van ez

-
GuruZone
őstag
Csináljátok meg srácok a Time Attack módot is,
igaz, itt nincs semmi gumikopás, csak max tapadás.
Van benne két esős helyszín is, Spa + Interlagos.6 pálya, 6 aranyéremmel, jelenleg 12. vagyok a Global ranglistán.
Vajon ez is hasonló lehet, mint a Grid2-es Global Challenge, hogy hetente változik a Challenge összetétele?
Ezzel avattam fel az F1 2013-at, most pedig belevetem magam a komolyabb cuccokba. Nagyon kíváncsi leszek a gumikopásra és a vezethetőségre, felcsigázott a sok vélemény itt.
(Logitech DFGT)
-
törölt tag
válasz
barcalaci84
üzenetére
Tuti hogy nem Patch nélkül használtam, mivel Eredeti példányban van meg, és amint elérhető egy frissítés, azt a Steam már is automatikusan feltelepíti.

-
-
mikrosuttii
aktív tag
Valaki kérdezte,hogy nincs-e már olyan mod,amivel realisztikusabbá teszi a gumikopást,jobban szimulálja.Nos,itt egy oldal,ahonnan ezt be lehet szerezni:
-
Danecay
addikt
válasz
scampolo84
üzenetére
Nos, úgy gondolom, hogy a "billentyűzet huszár" közel sem olyan személyeskedő és sértő mint a tahózás. Mindazonáltal a kifejezés alatt azt értem, hogy saját meglátásom szerint egy autós játékot leginkább kormánnyal jó és élvezetes játszani, nem pedig billentyűzettel, ami még inkább igaz hogy ha az ember több féle fajta autós játékkal játszik, netalán még preferálja ezt a játékstílust! Persze mindenkinek szabad akarata, hogy mivel játszik, de mivel számomra egy autós játékot, tök logikusan alapértelmezetten kormánnyal kellene játszani, ezért, kicsit bosszant, hogy mégis a semmi összeget rá nem fordító, ahogy utánam is írták, nagy százalékban warezoló játékosok szájízére szabják a játékot, miközben én ugyan úgy fizettem érte mint a billentyűzetes játékos, rosszabb verziót vázolva, én legalább fizettem érte

Furcsa, hogy vadidegenként, számodra teljesen ismeretlenül, böfögő G27-es tulajdonosnak minősítesz, csak tudnám mi alapján! Ki kell, hogy ábrándítsalak! Kb. 6 évig egy Ligitech Formula Force GP-vel nyomtam, amit manapág használtan kb. 3000-ft-ért be lehet szerezni, 5 éve, pedig egy Driving Force Pro tulajdonosa vagyok, ami árkategóriában messze nem vetekszik egy G27-el. Nos ezért vagyok egy kicsit pipa, amikor olyan játékosok igényéhez igazítják a játékot, akik autós játék lévén 3000 Ft-ot (durván kb. 3 doboz cigi, pár sör, vagy egy beugró árát) sajnálnak egy több évre szóló, több játékhoz használható vezérlőre, de legyen 5000 Ft és akkor már egy Driving Force EX-et vesz. Ezekkel ellentétben ott vannak akik megspórolják egy akár komolyabb vezérlő árát, akik más mentalitást és igényt (többnyire sokkal korrektebbet) támasztanak egy játékkal szemben, akiknek ellentétben a billentyűzetesekkel, magasról van téve a fejükre.
-
törölt tag
válasz
scampolo84
üzenetére
Igen TT-ben. De tegnap frissítés után, nem tudtam 1:23 alá le menni. Most meg hogy új Profilt kellet csinálnom, mert a másik nem volt jó, így gyors vagyok megint. De néztem hogy Online-ba a gyors köröket törölték, tehát mindent újjá frissítettek

-
törölt tag
Na most megint történt valami frissítés? mert Melbourne-ben mentem 1:20:787-es időt, hát komolyan mondom

-
törölt tag
Nekem az új Frissítés miatt, már kétszer volt Kék halál. Ezelőtt nem csinálta, pedig vagy 60 órát játszottam vele...

-
fess
őstag
első pole
Legenden mennyit megy a gép bahrain-ben? Ennél sokkal jobbat én nem nagyon tudnék menni -
PiE137
senior tag
válasz
scampolo84
üzenetére
Én még 15-ért vettem ott megjelenéskor...
Elkezdett drágulni? Elég fura árpolitikát folytatnak ezek az angolok!
-
gaborh
aktív tag
Sziasztok!
Azt elárulja valaki hogy hol tudom letölteni a játékot ha megvettem a kulcsot az alábbi oldalon?
http://www.simplycdkeys.com/előre is köszi
gáborMegoldva
-
gaborh
aktív tag
válasz
scampolo84
üzenetére
Hello. Ha jól veszem ki 6 ezer a játék az általad linkelt oldalon?
-
miti50
csendes tag
Magyarosítás jól működik ,próbálta valaki?
-
scampolo84
aktív tag
válasz
mikrosuttii
üzenetére
Hát szerintem ez biztosan bug. Én amondó vagyok, ha tényleg tetszik a játék és szeretsz vele játszani, akkor áldozz rá egy kicsit. Tényleg nem drága egy eredeti példány, és akkor nem lesznek ehhez hasonló problémáid.
http://www.simplycdkeys.com/
17.99 Font ami legyen barátok között 6.000 Ft.
Ennyit megér a játék + az összes leendő patch + a multi lehetősége.Szerintem.

-
mikrosuttii
aktív tag
válasz
scampolo84
üzenetére
Sajnos néhányan nem tudják,hogy van,akinek a villanyszámla és a gázszámla van együtt 35.000 ezer.Akkor egy jó minőségű Logitech kormány pedig 2x-er ennyibe kerül.Egy kormánnyal biztos megoldódnak az anyagi problémáim

Umhh... 11.-14.-ig nézzétek az időket,már ha ebből le lehet vonni (vagy csomózni
) valami következtetést 
-
miti50
csendes tag
megoldodott,újratelepítettem.
-
scampolo84
aktív tag
"a magadfajta billentyűzet huszárok"
Már bocsáss meg, hogy helyette reagálok, de ez enyhén szólva is tahó hangnem bárkivel szemben, még akkor is, ha ez csak egy fórum, és egy számodra vadidegen embert minősítesz!

Ő így tud/akar játszani, persze könnyű kiböfögni egy G27 mögül, hogy jajj de fa**a gyerek vagyok?!
-
mikrosuttii
aktív tag
A legtöbb játékos,aki versenyautós játékkal játszik,java része billentyűzetes,és java részének tört játéka van,tehát a patch számunkra,"billentyűzet huszároknak" nem elérhető,amíg valamelyik oldal fel nem tölti.De hogy ha mind ez igaz,és ezzel a Patch-el minket akarnának "érvényesíteni",akkor én nem töltöm le csak azért se

-
Danecay
addikt
válasz
chrisnagy13
üzenetére
Nos az ilyen siralmak miatt butítja le a CODIE szándékosan a játékot az egyes PATCH-ek érkezésével, hogy a magadfajta billentyűzet huszárok számára még könnyebb legyen az autó kezelése, a kormánnyal és más szemlélettel játszó játékosok kárára! Ahogy olvasgatok, már a 2013-as kiadásnál is megkezdődött az első PATCH érkezésével!

-
-
KaraDani
addikt
válasz
mikrosuttii
üzenetére
Kicsit write only módban voltál ezek szerint, csomószor említve volt, még rögtön utána is írtál hsz-t
[link] -
mikrosuttii
aktív tag
Tört,és tényleg jobb a tapadás...
-
törölt tag
válasz
mikrosuttii
üzenetére
Én itt eredetiről beszélek, nem törtről

-
scampolo84
aktív tag
válasz
mikrosuttii
üzenetére
Ha eredeti a játék, megoldja helyetted a STEAM.

-
törölt tag
válasz
mikrosuttii
üzenetére
Hiába próbálod, már rég orvosolva van a hiba. Még nem tökéletes, de semmi jelentősége nincs már hogy hány FPS-el játszol. Pár Hsz-el előrébb leírtam, hogy hiába van meg 100+FPS, már nem jelent semmit.
-
mikrosuttii
aktív tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Ez most komoly?Ezt kipróbálom.
-
Breeze
aktív tag
válasz
scampolo84
üzenetére
Az igen!
Vicces amugy a játék, mert közepesen indultam de a többiek lágyon és több körig voltak képesek kint lenni mint én a közepesen!Vicc!Force India alatt úgy kopik a gumi mint a szél!Időmérőn viszont elég jó! 
-
mikrosuttii
aktív tag
válasz
scampolo84
üzenetére
Hááát,túl korán kanyarodtam,el kaptam az egyiket,aztán el kezdtem repülni,be daráltam a másikat is,és bumm,bele a gumi falba

A fizikára panasz nem lehet!

-
scampolo84
aktív tag
válasz
mikrosuttii
üzenetére
Ezt így hogy sikerült összehozni?

-
mikrosuttii
aktív tag
Hupika

Egyébként,Silverstone... Nálatok is van az a hiba,hogy autót nem törtetek,semmi baja nincs,de amikor időmérőn vagy szabadedzésen mész be a bokszba,akkor valamit még is javít a csapat,és így -5 perced van egy jó kört teljesíteni?
-
scampolo84
aktív tag
Nekem is volt ma egy érdekes élményem, amit nem igazán értek. Melbourne quick race 25%, rajt OPTION-ön, 5. körben mondják hogy PIT PIT PIT, a gumik éppen h sárgulni kezdtek, ráhúztam még két kört sorra jöttek a lila szektorok, egymást követően 2 fastest lap az elvileg "rongyos" gumikon. Aztán váltás PRIME-ra második helyre jöttem vissza, előttem Hamilton, két kör rich mix, lenyomtam, kezdek elszakadni, erre az utolsó két körben a PRIME olyan szinten halt meg az elvileg könnyülő kocsi alatt, hogy 65 ezreddel nyertem.

-
chrisnagy13
senior tag
válasz
predator00
üzenetére
Hát azt már próbáltam. Nem tetszik a dolog.

-
törölt tag
válasz
predator00
üzenetére
Változó 100-180FPS. Azt tudom hogy most ez javítva lett, de az a vicc az egészben hogy mikor a Vsync bevolt kapcsolva 60FPS-en jobb időt mentem, mint most mikor ki van kapcsolva...

-
KaraDani
addikt
-
miti50
csendes tag
Valakin le tudja írni hogy kell ezt elindítani?? megvettem ezt a fost, először telepítette a steamet, majd regisztráltam minden jó, utána a játékot is feltelepítette, steam és a game ikon is az asztalon, de nem indul el ...win7....steam error -app already running - ezt írja, ha meg a steambe megyek azt írja egy perce játszottam, olyan mintha azhinné hogy fut a játék...
-
törölt tag
Ez az új Update rendesen rontott a köridőkön. Tegnap még Melbourne-ben TT-ben tudtam menni 1:21:250-es időt, ma meg csak 1:23-as köridőket tudtam menni. Lassabb lett a kocsi jóval

-
predator00
tag
válasz
chrisnagy13
üzenetére
deadzonet állítsd be

-
KaraDani
addikt
"PC FPS Issues:
We’ve made improvements to the PC FPS issue whereby higher specification PC’s had a considerable lap time advantage over lower ones. Although we haven’t yet fully rectified the issue completely across all tracks, we wanted to get these improvements out as soon as possible whilst continuing our investigations to see where further improvement can be made.We have also introduced a frame rate cap at approximately 120 frames per second to limit the extremity of the variation at exceptionally high frame rates. We are confident this change will not result in any visual degradation, and will further prevent the issue being exploited and allow for fairer competition online.We would encourage players to test this in multiplayer races rather than solely relying on AI lap time benchmarks, as there is variation deliberately built into the latter for gameplay reasons. We are aware this is a hot topic and will continue to monitor the forums for feedback once this fix is live."Nem megoldottuk, hanem javítottunk rajta...
Nem javítottuk ki teljesen minden pályán.
Bevezettünk egy kb 120 as fps limitet...
... nem fair lesz az online verseny hanem fair-ebb.
-
chrisnagy13
senior tag
válasz
predator00
üzenetére
Billentyűzettel, mint az eddigieket. Mi a baj vele? Finom mozdulatok, korrigálás kilőve. A gép random belenyúl a kormányba, nem lehet érezni az autót, teljesen kiszámíthatatlan. Akkor van esélyed befordulni, ha gépi ideális ívet használsz. Van mikor a kormány se fordul apró mozdulatokra, tiszta GP2 utánérzés.
Sikerült a 2010 alá süllyedni kezelhetőségben. Hatalmas gratula. 
-
predator00
tag
válasz
chrisnagy13
üzenetére
mi a baj vele?
mivel tolod? -
chrisnagy13
senior tag
Ma vásároltam meg a játékot. Hát nem tudom... Ezt az irányítást komolyan gondolták?!

-
munky
őstag
Ma érkezett egy patch.
Részletek erre: [link]
-
Đusty
addikt
Belépsz az online játék menübe és kiválasztod amit szeretnél, van gyors játék ahova véletlenszerűen becsatlakoznak játékosok és ha összegyűlt bizonyos számú játékos indul is, vagy akár szerverekből válogathatsz, ha látod egyértelmű lesz. Ha pedig ligázni szeretnél:
Új hozzászólás Aktív témák

- Lenovo L440 laptop - i5-4200M - 4 gb DDR3 ram - 320 gb HDD
- 5 db Konica Minolta bizhub A3 Színes MFP Nyomtató Csomag 1db C258 / 2db C224 / 2db C220
- Zsír DELL XPS 13 Plus 9320 Ultrabook laptop, -70% 13,4" i7-1260P 12Mag 16/512 FHD+ /Millió! Ft/
- AMD Ryzen 5 8500G 6-Core 3.5GHz AM5 Box - PCX garancia 2028.10.06.
- FELÚJÍTOTT (Refubished) Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti Golyóálló Laptop -50% Ryzen 5 PRO 16/256 FHD
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Razer Barracuda X Chroma Black gamer Fejhallgató
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)