- Milyen TV-t vegyek?
- Nyárbúcsúztató hardvermix
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen videókártyát?
- Az Amiga 1200-at is megcsapta a feltámadás szele
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szerintem kb. ugyanannyi minden platformon a warez. Aki multizni akar, úgyis megveszi, aki meg sajnálja rá a pénzt, az vagy nem veszi meg, vagy "kikölcsönzi"...
Sőt, megkockáztatom, hogy a konzolokon egyszerűbb megoldani a virágbolti verzió futtatását...De mielőtt bárki megszólna, jelentem én már megvettem és várom a pénteket...
-
Danecay
addikt
-
hermanyi
addikt
Amit leírtál teljes mértékben egyetértek . Amúgy egyetlen egy gond van csak a játékkal ,hogy codemasters és abból is a rosszabb csapat . A 2012 ben amúgy épp az volt a gond szerintem ,hogy túl nagy segítséget adott a billeseknek a játék.
Visszatérve a ló hoz
azt nehéz lesz nekik eltalálni megtalálni mármint a középutat .
-
hermanyi
addikt
Billel könnyebb a 12 . Jobb időket mentem vele mint G27-el . Ès ezért vicc . De a 12 ben pl kanyar bejárati iven pl nem lehetett a fékpedálhoz érni mert hirtelen jég lett az első kerekek alatt . Kormányal viszont sokkal jobb a 13 .
Amugy egy 5-10 ezres kormány miért a lo tulsó fele ? -
tkesy
őstag
Próbálgattam egy kicsit a Corel-t, ez lett a legjobb [fHD] amit sikerült kihoznom belőle. Viszont a YT elég sokat ront rajta...
-
törölt tag
Jobb az ha naprakészen tartja a játékot. Én ahogy elindítottam a Steam-en, szépen egyből töltötte is le
(#481) barcalaci84: Értem én amit mondasz, de minden egyes köridőt töröltek a ranglistán, és új profilt kellet létre hozni, mert incorrect volt a fájl. Akik meg "virágbolti" játékkal játszanak mondták hogy felrakták az Update 1-et, és új profilt kellet csinálni.
Egyébként meg futottam köridőket, és mások is mentek 1:20-as köridőket Melbourne-ben, tehát mindenki gyorsult, nem csak én -
KaraDani
addikt
Azt nem tudom milyen billel, elhiszem, hogy szívás. De a megoldás szerintem nem az, hogy akkor a játék alapból legyen kevésbé realisztikus, hanem az hogy a segítségeket (traction control, ABS meg ami még kell) csinálják olyanra ami tényleg segít annyit amennyit kell, és akkor az is örül aki kicsit komolyabban foglalkozik ezzel a témával mint például én meg annak is jó aki csak az F1-et szereti és néha kis szórakozásra vágyik billel.
-
messi6502
tag
- gyors kör után nem lehet "visszaugrani" a boxba (legalábbis én nem találtam) viszont a repülőrajt-os kezdés meg megmaradt...
Start/ESC utána session options, és ott van három opció, azok közül a felső, valami olyasmi néven, hogy "return to garage".
Én is alig találtam meg, nem értem miért oda tették.A játékhoz: Nekem nagyon tetszik egyelőre.
Amit én is észrevettem a 12-höz képest az a lassú kanyaroknál könnyebben megindul a hátulja, VISZONT szerintem könnyebb megfogni a kocsit ilyen helyzetekben. (legalábbis nekem joy-jal)
Szerintem rengeteg ponton változott előnyére a játék, a büntetés rendszer érezhetően fejlődött és nem büntet meg minden hülyeség után.
Sokat fejlődött a motor is, a 12-ben 80 átlag 70 minimum fps-em volt ultrán/maxon fullhd-ben. Most a szebb grafikával van maxon/ultrán 100-110 fps-em.
Tetszenek a motor és kipufogó hangjai nagyon sokat dob a játék élményen.
Az is nagyon tetszik, ahogy elkezd szikrázni a kocsi, ha leér a földreNekem jobban tetszik, mint a 12!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BOMBA ÁR Új Dell Inspiron 16" Gamer Tervező Vágó Laptop -50% Ultra 7 155H 16/1TB RTX 4060 8GB 2,5K
- ASUS ROG STRIX RTX 4070 Ti SUPER OC Edition 16G (kishibás) videokártya garanciával
- Iskolakezdési AKCIÓ! - I7-8700/16GB DDR4/Gigabyte B360/GTX1070/1TB HDD/240GB SSD - 144.999,-
- HP ZBOOK 17 G6 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" i7-9850H 16/512 QUADRO RTX 3000 6GB FHD
- Samsung S21 5G megkímélt jó állapotban.
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3304
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B360M-HDV i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S3 TG NJOY 500W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- MINI PC HP PRODESK 600 G2 G3 G4 G5 i3 és i5 6-9. gen gar. Budapest MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest