- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Dobozos formában is befutott az AMD 32 GB-os csúcs-Radeonja
- Milyen TV-t vegyek?
- Gaming notebook topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mini-ITX
Új hozzászólás Aktív témák
-
Syz
senior tag
Osztom a véleményed.Ez gagyi.Aki nem F1 rajongó és nem használja ki a Retro oldalát ennek a játéknak annak semmi újdonságot nem tud nyújtani a 2012-höz képest sem.Nem értem a Codemasterst..Grafikailag már tavaly sem volt gond,ahhoz nem kellett hozzányúlni csak magához a játékhoz.A 2012-őt megvettem még,el is voltam vele egy darabig,letöltöttem a rengeteg patchet hozzá.De ez a 2013 ez szinte ugyanaz.Két hetet játszottam vele de vicc az egész.Az AI pedig abszolút unrealisztikus.Jó pár versenyt nyomtam végig de nem volt soha egy kicsúszás,egy hiba az AI részéről,kanyarokban mindenkit ki lehetett fékezni mert a gép nem hajlandó lemenni az ideális ívről soha.Szóval ennyi volt,uninstall.
Új hozzászólás Aktív témák

- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Battlefield 6
- Linux kezdőknek
- Sweet.tv - internetes TV
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Videó stream letöltése
- Dobozos formában is befutott az AMD 32 GB-os csúcs-Radeonja
- További aktív témák...
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Series kontrollerek 1 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő