- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Monitor hiba topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- PLC programozás
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikrosuttii
aktív tag
válasz
cyberkind #901 üzenetére
De ilyen alapvető hibát,mint ez,ez egyszerűen csak ezzel a játékkal történhet meg,és ezzel a játékfejlesztő céggel.Minek találják ki,hogy legyen automatikus mentés,ha nem tudják normálisan megcsinálni?Ilyet még nem láttam egy játékfejlesztő cégtől sem,na jó,esetleg a City Interactivetől még,de ők szerintem még nem is járnak az automatikus mentés funkció bevezetésénél.
Most nagyon mérges vagyok!
-
mikrosuttii
aktív tag
válasz
cyberkind #899 üzenetére
A poén az,hogy amikor létrehoztam a profilt,Levente Toth volt oda írva.Most meg Játékos One... WTF?!
Inkább felejtsem el egyszer,mint hogy egy egész szezonom kárba vesszen.Mert végül is,ha el felejtettem el menteni,akkor újra kezdhetem az adott futamot,de ha már egy egész szezonom oda veszett a játék hibája miatt...
Most lehúzom a patchet,ennél rosszabb már úgy sem lehet.
-
-
PiE137
senior tag
válasz
cyberkind #387 üzenetére
Feljebb írták, h inkább jobban zabálja, és én is ezt tapasztaltam.
Viszont kopott gumikkal is könnyebben irányítottam, mint más kocsikat. (nem csúszik a fara)
Experten egy kínkeserves győzelem jött össze Hamilton előtt 0.3-al. Még sokat kell gyakorolnom, hogy ph-s vadállatok szintjén legyek!Bár ennél tovább már nem nagyon fejlődök, mert 3 éve tolom.
A büntiket nagyon visszavették: A rajt után az első kanyarban kiforgattam Vettelt, mint a szart, mert túl korán fékezett!
Még csak meg sem intettek. (szabályok persze realisztikuson)
-
mikrosuttii
aktív tag
válasz
cyberkind #358 üzenetére
Sikerült "átmennem" rajta.De amint már írtam,ahhoz ne várj vizes setupot.Vagy te mixelsz egyet,vagy mész quick setuppal,vagy még vársz vagy 3 hónapot,és akkor még lehet olyan trágya setupot kapsz,ami semmivel sem jobb a quicknál.16.-ról 17.-dik lettem,ennyit tudok mondani.Esős tapasztalataim nincsenek,mert szárazon mentem.Csak Malajziában mentem esőben.
Speciális sisak festés Monacóra
-
Breeze
aktív tag
válasz
cyberkind #351 üzenetére
itt megtalálsz mindent! [F1 2013 Setups]
-
Csöbronit
tag
válasz
cyberkind #246 üzenetére
Na holnap még azt megnézem ma már elég volt. Valami baj biztos van mert a 2012-ben a legnehezebb fokon nyertem szinte mindent. Ennyire nem felejthettem el vezetni hogy itt meg a pro is begyaláz. Azért attól feljebb még van 2 szint. Meg a Lotus sem az a kimondott szar kocsi,amivel képtelenség lenne dobogón végezni.
-
Csöbronit
tag
válasz
cyberkind #244 üzenetére
Úgy néz ki kb a dolog hogy az első 4 embertől az elejétől kapok kb 2-t,attól függetlenül hogy épp ki van az első 4 -ben. Tőlük hátrébb lévőkkel vagyok kb egy dimenzióban. Most már lenyomtam 5 futamot és mind az ötben így volt. Kíváncsiságból nyomtam egy classic futamot a 99-es ferrarival imolaban,legend fokon megnyertem(25%-os volt egyébként)
tkesy:Én a te képességeidet nem vitattam,de én is tudom,hogy mikor hibázok és mikor nem
-
PiE137
senior tag
válasz
cyberkind #148 üzenetére
Phúúú, köszi a tippet, ezt majd nekem is kell próbálnom!
Első carrier futamon iszonyat nagyot szenvedtem a Torro Rosso-val, 6. lettem Pro szinten.
Féktávokon, kanyarokban folyamatosan tolta az orrát, v ment kifelé a fara a kocsinak.
Remélem PF-off -al majd kezelhetőbb lesz.A törés tényleg gyenge, fullon se szakad a szárny, ha belemegyek vkibe.
Az AI meg hát hasonló, mint a tavalyi, annyi különbséggel, hogy jobban rajtolnak.
Kíváncsi vok mennyire érzi jónak a CM a művét, hány patch lesz rá! -
tkesy
őstag
-
cyberkind
félisten
válasz
cyberkind #127 üzenetére
Most már biztosra mondható hogy a gumikopás meg a csúszkálás a Parc Fermé miatt van !
15. körben kezdett fogyni a keményebb, addig semmi gond nem volt, a beállítások ugyanazok, és ez is expert ai-val, de még megnézem legend ai-val, és jövök újra .
Összesen 15 körös volt a futam, 25%-os versenytávval viszem .(#128) tkesy
Ausztrália .
Jó az avatarod . -
válasz
cyberkind #122 üzenetére
Az expert az a legend alatt van?
Csak azért kérdezem, mert ha billel, és Lotus-szal futamot tudsz vezetni, akkor mindjárt elsírom magam és kidobom a kormányt az ablakon...
Legjobb helyezésem Lotus-szal azt hiszem 2. volt, de Legend AI ellen.
Egyébként tényleg nagyon hirtelen elfogy a gumi. A tervezett csere előtt már nagyon szenvedős. 2012-ben meg volt, hogy még tudtam menni 2 kört is pluszban a tervezettnél.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kingston NV2 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - 7400-6500 MBs - Eladó!
- Samsung Galaxy Fold / 12/512GB / Kártyafüggetlen
- Apple iPhone SE 2022 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra / WI-FI / 12Hó Garancia
- Dell Alienware AW3225QF (31,6", OLED, 3840x2160, 240Hz, 1700R, FreeSync, G-SYNC) Új!
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E744 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD+ I DP I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest