Hirdetés
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Apple MacBook
- Videós, mozgóképes topik
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- Milyen notebookot vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danecay
addikt
válasz
mikrosuttii
üzenetére
Na, úgy látom, közben mások is felvetették azt amit én is szerettem volna írni. A játékod forrása tudatában nem biztos, hogy egyből a fejlesztőket kell felelősségre vonni. Nálam is voltak anomáliák a 2012-vel amíg nem váltottam eredetire. Ilyen volt az az elég kellemetlen dolog, hogy minden megkezdett gyors-körön a célegyenes végén eldurrant a motor, így meg aztán nehéz versenyezni. Miután megvettem a játékot minden gondom megszűnt. Továbbá ennél a játéknál, azt tapasztaltam, hogy a crack-elt patch-ek több anomáliát generálnak mint amennyi hibát javítanak, ráadásul a cracker csapatok is csak ideig-óráig "supportálják" a játékot. Ennek fényében és ha valaki valóban a műfaj kedvelője, én úgy gondolom, hogy 4000Ft-ot, amennyiért már meg lehet venni a játékot, nem kell, hogy sajnáljon. Persze ez mindenkinek magánügye, de amennyiben nem így dönt el kell fogadni és együtt kell élni a felmerülő kellemetlenségekkel is!
Tipp! Még akár a 4000Ft- is a felére lehet redukálni, ha összefogva, ismerőssel, haverral, rokonnal közösen vesztek egy kulcsot, különösen ha nem feltétel az ONLINE része a játéknak, sőt még az sem vészes, max. ha egyidejűleg akartok mások, netán egymás ellen versenyezni.
-
Đusty
addikt
válasz
mikrosuttii
üzenetére
Ebben az esetben valóban nincs ok panaszra.

-
djrobaa
aktív tag
válasz
mikrosuttii
üzenetére
Akkor ittvan a kutya elásva...

-
válasz
mikrosuttii
üzenetére
Olyan felhasználónak is szállt el mentése, aki nem virágboltit használ?

Új hozzászólás Aktív témák

- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Tanuljunk angolul!
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Anime filmek és sorozatok
- Battlefield 6
- Arc Raiders
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Yettel topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- IBM TS3200 48-Slot Tape Library (45E1330), 2x LTO-4 FC Tape Drive (35P2510)
- IBM TS3100 Tape Library (3573-L2U), 1x IBM LTO Ultrium 4 FC 4Gb/s Tape Drive (95P5817)-without Tapes
- Nintendo Switch 2 Mario Kart edition Gyári tok Gyárli fólia
- Apple watch Ultra 2 aktiválatlan új 1 év Apple jótállás
- HP Omen
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Eladó Apple iPhone SE 2020 64GB / 12 hó jótállás
- ÚJ könyv: Gloviczki Zoltán - A holnapután iskolája
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest