- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Nyárbúcsúztató hardvermix
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen videókártyát?
- Az Amiga 1200-at is megcsapta a feltámadás szele
Új hozzászólás Aktív témák
-
KaraDani
addikt
-
mikrosuttii
aktív tag
Nekem sem megy annyira a játék,tényleg azt gondoltam,hogy majd nagy legényként már Ausztráliát behúzom egy Sauberrel,aztán még a 2.-dik hely is nagy szerencsével jött össze.De ettől még nem kell rögtön abba hagyni szerintem.A gondolattal én is játszottam azért néhány futam után,de csak mert nehéz egy játék,nem szabad abbahagyni,hibáztatni meg főképp nem kell a játékot.Néha el kell gondolkoznunk,hogy mi a hiba BENNÜNK!Ha a szabadedzéssel töltenének el a billentyűzetesek is olyan 30-45 percet,elemeznék azt a 25-30 kört,amit mentek,akkor sokkal könnyebb lenne néhány embernek a dolga versenyen is.A gumi melegedését is figyelni kell versenyen is.Koreában is van egy két kanyar,ahol a bal első gumi jobban melegedik.Ott kéne valami olyat csinálni,hogy ne melegedjen annyira.
Szerintem teljesen jó ez a játék,sokkal több hangsúlyt fektettek a gumi kopásba,a jó setup is sokat számít,az is,hogyan vezetsz,stb.stb.!A bugoktól ha el tekintünk,akkor szinte tökéletes játékot kaptunk.
-
Éppen azon gondolkodtam, hogyha nem javítják 1 hónapon belül normálisan (nem egy sima FPS limittel) az FPS hibát, akkor írok a CM-nek, hogy adják vissza a pénzemet.
Online ligázás miatt vettem meg a játékot, de a jelenlegi állapotában nem lehet erre használni, mert (sarkosítva) az nyer, akinek nagyobb az FPD-e...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BOMBA ÁR Új Dell Inspiron 16" Gamer Tervező Vágó Laptop -50% Ultra 7 155H 16/1TB RTX 4060 8GB 2,5K
- ASUS ROG STRIX RTX 4070 Ti SUPER OC Edition 16G (kishibás) videokártya garanciával
- Iskolakezdési AKCIÓ! - I7-8700/16GB DDR4/Gigabyte B360/GTX1070/1TB HDD/240GB SSD - 144.999,-
- HP ZBOOK 17 G6 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" i7-9850H 16/512 QUADRO RTX 3000 6GB FHD
- Samsung S21 5G megkímélt jó állapotban.
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700X 16GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD GTX 1650 Super 4GB Zalman T7 Chieftec 400
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest