Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Acer Predator 21 X: szürreális
- OLED monitor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
miti5
tag
magyar nyelv megjelent már erre?? vagy csak a béta verzió??!
-
Chereiose
addikt
Valaki játssza a játékot logitech formula ex kormánnyal?

Nem tudom normálisan beállítani... -
willike71
tag
A GoCompete közössége gondolt egyet és ha már online ligázunk az F1 2013-al, akkor miért ne tehetnénk ugyanezt élőben gokarttal!

Ezen a hétvégén kezdjük meg a 9 futamosra tervezett GoCompete Gokart Bajnokság 2014-es sorozatunkat:
Akit érdekelnek a részletek, netán a részvétel, a gocompete.hu fórumában a ./Formula 1/Gokart bajnokság/GoCompete Gokart Bajnokság 2014 topicba nézzen be.

-
jozsi252
veterán
válasz
--Lorant--
üzenetére
Tegnap este kedvem támadt játszani egy kicsit, aztán mentem a hungaroringen egy 25%-os futamot. De a 8-9. körbe már ki kellett jönnöm, mert használhatatlan lett a gumi. Szóval igen, gázadással fékezésekkel csak óvatosan

-
varmi2
nagyúr
Üdv!
Kérném a segítségeteket. Hamar elfogy a gumi, és azt szeretném kérdezni, hogy hogy vezessek, hogy tovább tartson. -
djrobaa
aktív tag
válasz
--Lorant--
üzenetére
[link] Így már jó?? A második találatban ott a megfejtés... kb ennyi lenne... nem rontott semmin, de ez másnak is kb ennyi időbe tellene...

-
válasz
ALONSO11
üzenetére
Szia!
Igen, előfordulnak sajnos.
Főleg Nvidia-s VGA-val szerelt rendszereknél és esős futamon jött elő ez a hiba. Természetesen nem vonnék párhuzamot a két dolog között, de ez volt a gyakorlati tapasztalat. Sokaknak megoldotta, vagy drasztikusan csökkentette a fagyások számát VGA driver csere.
Hogy melyik verziószámú driver kell, abban sajnos nem tudok segíteni, mert nekem AMD VGA-m van. -
djrobaa
aktív tag
válasz
--Lorant--
üzenetére
Neked leirtam legalább 3-szor már a ligában... Elégnek kellet volna legyen... Egyébként a gugliba beirni ugyanannyi mint itt leirni a kérdést. És már is megtalálta volna mindenki aki kérdezte. Ez a kérdező lustasága...
-
gameresboy
aktív tag
sziasztok,
a játékban osztott képernyőn szeretnénk egymás ellen versenyezni.
Az egyik fél egy Genius Speed Wheel 5 Pro kormánnyal, a másik fél egy Xbox 360 Controllerrel jászana.
Nem sikerült összehangolni, az egyik fél csak billentyűzettel tudott játszani.
Kérdezem, hogy megoldható-e játékon belül, vagy a billentyűzet mellett csak egy gamepadot tud kezelni a játék?Üdv,
GBoy -
miti5
tag
válasz
barcalaci84
üzenetére
újratelepítettem a dvd ről ugyanoda ahol volt,"C"-be megmaradt a steam meg benne is minden mentés,ugyhogy még másolgatni se kellett...működik..köszi a segítséget...!!!!!
-
miti5
tag
válasz
barcalaci84
üzenetére
És az tuti jó lesz??-bevált módszer?? De mi a pi.sátol nem indul el most nekem???nem találja a steam a játék könyvtárát,az elérési útvonal meggajdult vagy mi lehet???? Ha az egész steam könyvtárat visszaállítanám egy korábbi időpontra az nem segíthet szerintetek,amikor a mentésre írja hogy korrupt,arra ez is megoldás volt...mármint a korábbi időpontra visszaállítás
-
miti5
tag
Üdv mindenkinek!!
egy problémám lenne ismét ezzel a csuda jó játékkal, a steam szarsággal megáldva.....
nem látja a játékot a steam,telepíteni akarja mindenáron (hónapok óta fent van,csomó mentésssel) amikor inditanám... a steam ugye a "c" meghajtón van,a játékot egy másikra telapítettem még annakidején,ami ott is van még mindig 8,3 giga, steam könyvtárban... ez a szar valamiért mégis telepíteni akarja most egyszercsak....valaki valamit erre???? vagy a mentést ha kimentem,és újratelepítem majd bemásolom az működni fog????
köszi a válaszokat előre is!!!! -
werszomjas
addikt
-
--Lorant--
aktív tag
válasz
mikrosuttii
üzenetére

-
mikrosuttii
aktív tag
válasz
--Lorant--
üzenetére
Pont ez a kettő a legrusnyább.Merci,Ferrari,Red Bull,ezek a legszebbek.
-
ricsi8800gt
addikt
válasz
--Lorant--
üzenetére
Elég nyomik.Merci meg a Redbull a szebbek kinézetre.
-
ZoliGamesHD
tag
válasz
ricsi8800gt
üzenetére
Elég jó...

-
makkai
aktív tag
válasz
djrobaa
üzenetére
Nekem is ez van, volt.
visszatettem a 314.22-es drivert, illetve a vga-nak adtam +30mv feszkót, így 850/4000-en egyenlőre nem fordult elő
Illetve a GPU gyári specifikációinál, 675/3600 nem kellett + feszültség.
Én csak azért tuningolom, mert sajna a 327.xx driver alatti verzióval nem megy az SLI az F12012 és F1 2013 -ban, így kénytelen vagyok 1 kártyával stabil 60 fps-et kisajtolni a rendszerből. -
djrobaa
aktív tag
Miért van az, hogy ez a szutyok mindig csak esőben lép ki? Elmegy a kép, de persze a hang megy tovább. Ha nyomok egy gombot a kormányon akkor kiírja a steam, hogy nem tudja elinditani a játékot mert már fut... Ekkora egy szarral még nem találkoztam. Nincs húzva a vga. A driver jelenleg a 331.65. Régebbivel is csinálta.
-
diablo1984
veterán
válasz
werszomjas
üzenetére
még te meg is tudod fogni, nekem mikor elkopik, akkor az egyenesben is csak cikázok, egyszerűen billentyűvel nem lehet megfogni, a kocsi sem fordul el, semmi! itt azért még szép íveket tudtál menni, nálam kuka onnan a verseny, nem úszom meg kavicságy nélkül!
-
werszomjas
addikt
válasz
diablo1984
üzenetére
ha elkopik a gumi, akkor még inkább irányíthatatlan lesz.....
Az biztos

Tegnapi liga futam, utolsó körre úgy elfogyott a gumi, hogy nem lehetett kigyorsítani, mintha vizen mennék, nagyobb gázadásra keresztbe állt az autó

-
törölt tag
válasz
diablo1984
üzenetére
Köszönöm !
Működik !
Minden a régi !
Ez az első F1-es játék amivel játszom, így még 2 hét távlatából is kezdőnek érzem magam, fura a játék kormányzása.
Mielőtt nekiállnék végig olvasni az 1000+ hozzászólást, tudnátok adni " alapozó " tippeket,
tanácsokat ? -
törölt tag
Sziasztok !
Először is új közösségi tagként üdvözlök mindenkit !
Két hete játszom az F1 2013-mal, az elején nagyon furcsa volt a kormányzás, főleg a szűk kanyarokban, de most már megszoktam. Szépen teljesítgettem a medalokat a különböző kategóriákban a Scenario Mod-ban, először mindent végigvittem Bronz difficunty-n, majd most lassan kész a Silver is.
Véletlenül letettem tálcára a játékot miközben az futott (ez más játékoknál nem jelentett eddig gondot ), hogy elindítsam a böngészőt és megnézzek valamit.
Erre amikor ugyan úgy ALT-TAB-bal visszaváltottam, akkor nem rakta vissza teljes képernyőre, hanem " windowed módba került", tehát windows-os ablakban fut benne a játék. Shift 2 -vel játszottam ezelőtt, ott volt a video beállításoknál ilyen, hogy windowed mód, és ki lehetett kapcsolni ha elrontottam valamit, így minden a régi lett.
Minden beállítást, felbontást végig próbáltam, nem lett jó. Újratelepítettem , ugyan olyan, szaggat, fps alig van, szétcsúszott a kép, és idegesít , hogy ablakban fut.
Tudna segíteni valaki ebben a problémában ?
Előre is köszönöm a segítséget !
-
mikrosuttii
aktív tag
So hardcore

-
--Lorant--
aktív tag
válasz
--Lorant--
üzenetére

-
--Lorant--
aktív tag
Hali! CooP-ot végigtolta-e már itt valaki? Arra lennék kíváncsi,hogy mi számít igazán :lehetsz bármely pozícióba a VB-n vagy dobogós is elég,vagy feltétlen 1. kell,hogy legyél? A másik pedig,hogy elég mondjuk 5 körös futamra beállítani,vagy több körösre kell?
-
duckload
aktív tag
A codemaster féle f1 soha nem lesz szimulátor.
Ez is csak egy arcade- szimulator 70-30 arányban.Egyébként megjelent az rFactor 2 höz a a rft 2013 mod, nagyon elgondolkoztam hogy át kéne térni akár egy olyan ligát indítani.
-
válasz
diablo1984
üzenetére
De az nem is reális, hogy tőgázzal ki lehet gyorsítani bármilyen kanyarból.
A 2012 az inkább árkádosabb, a 2013 meg inkább a szimulátorhoz áll közelebb. Nem mondom, hogy az, de sokkal realisztikusabb, mint a 2012. -
diablo1984
veterán
válasz
willike71
üzenetére
most a 2012-ővel nyomom, ott nincs ez a kigyorsításkor kipörgő, kitörő kocsi fara effektus, itt max ha a rázókövet csípem, akkor indul meg a segge! azonnal a torro rossoval nyomtam egy pole-t, igaz 11.helyet jelentett, mert gyors körön hamilton feltartott és az egyik kanyarban koccantunk és már meg is volt a 10 rajthelyes büntetés!(ahogy elnézem a 2012ben a bodycheck-et nem tolerálja a progi, mert párszor villant a 10 rajthely, quick racen a 10 mp-s bünti)
-
willike71
tag
válasz
diablo1984
üzenetére
Ha a Young Driver Test-et végigcsinálod úgy, hogy mindenhol arany érmet kapsz, ahol lehet, akkor elérhető lesz a Lotus is.

Ha túl kemény a Karrier, akkor én azt javaslom kisebb nehézségre állítsd és ott nem lesz élményromboló. A másik lehetőség persze az, hogy gyakorolsz, jó setupokat nézel RD-ről és jobb versenyt tudsz futni a pályákon.

A gumikopással az ég világon semmi baj nincs, setup és "talp" kérdése, de tény, hogy nagyon el lehet koptatni a gumikat, ha túlhasználod. Ezért oda kell figyelni a fékezésekre, kigyorsításokra, hogy ne csússzon meg az autó, illetve a boxkiállási etapok vége felé ügyelni kell arra, hogy már nem tapad úgy a gumi, mint új korában. Nagyobb szárnyállással jobban odatapad az autó az úthoz, ezáltal nem kopik annyira a gumi a kanyarokban, bár a sebességből, gyorsulásból vesztesz, de ha megtalálod az ideális sebesség áttét - szárnyállás párosítást, sokat javulhatsz.
Az AI-k valószínűleg azért gyorsulnak le az egyenesben, mert nem jól gyorsítasz ki a kanyarból. Erre célszerű a legnagyobb hangsúlyt fektetni és jobb lesz egyből.

A boxkiállás sajna dühítő, ha sok AI-val együtt érkezel, ezt kétféleképpen tudod kiküszöbölni:
1. Annyira elhagyod őket (kb. 10 mp.) az első boxkiállásig, hogy mielőtt beérnének te már végezz
2. PRIME gumival csinálod a Q3-at, azzal indulsz és így teljesen máskor mész a boxba, mint ők -
mikrosuttii
aktív tag
válasz
diablo1984
üzenetére
-
diablo1984
veterán
válasz
mikrosuttii
üzenetére
RD-ről néztem setupot- ez hol?
igen, sima quick setupot nyomtam és annyi. de hogy miért az utolsó pillanatban szivat meg ezt nem értem, ezért nem értem a dolgot!
-
mikrosuttii
aktív tag
válasz
diablo1984
üzenetére
Az egész 2013-as évad a gumikról szólt.Bizony a CM sem fél szemmel figyelte az egész éves csapatrádiós üziket.Hogy így fogy,úgy fogy,amúgy fogy,ki fogyott,el fogyott,defekt... Szóval érted.Nekem akkor volt problémám a gumikkal,amikor nem a RD-ről néztem setupot,hanem amikor én magam mixeltem egyet.
Nézd a dolog jó oldalát:Lehetne ennél realisztikusabb is.Szóval olyan szinten,hogy már egy kicsúszástól is defektet kapnál,mert a valóságban nagy valószínűséggel ez történne.
A játék eredeti?A legfrissebb patch van fent?Mert a patchek be árkádosítják a gumikopást.
Próbáld újra a YDT-t.Hát ha kapsz egy Lotust,vagy Saubert.
-
diablo1984
veterán
válasz
mikrosuttii
üzenetére
lotust, saurert nem tudom választani, a torro rossotól a force india is jobb, kezelhetőbb!
mi a gond a gumikopással? csak az, hogy nem arányos és egyszerűen lehetetlen! komolyan, az utolsó körben már annyira csúszott, hogy megnéztem, hogy nem-e hagytam el az egyik kerekem, mert egyszerűen keresztbe ment az egyenesben is a kocsi! de nem, egyszerűen ez a reális valaki szerint....

-
mikrosuttii
aktív tag
válasz
diablo1984
üzenetére
Akkor én mit mondjak?FI-vel,AI Moddal,legend szinten,billentyűzettel első évadomban 3x estem ki,kétszer zártak ki,3x-or voltam dobogón,egyszer győztem,97 pontot gyűjtöttem,és 8. lettem.A gumi kopással nem tudom,mi a problémád.Dobj az autó alá egy jó setupot,és kezdj Lotussal.FI alatt elfogy a gumi,ezt már én is tapasztaltam.Középcsapatok közül még a Saubert ajánlom.
-
diablo1984
veterán
válasz
hermanyi
üzenetére
muszály volt a tömeggel, mert nekem is pont abban a körben kopott el a gumim! ha hamarabb kijövök, akkor biztosra veszem, hogy a végén 2 kört csúszkálok! ilyen egyszerűen nincs! megnézem az f1 2012-őt, hátha ott nem ennyire köcsög módra alkották meg ezt a gumis dolgot! ha az is gány, akkor megy vissza a 2011, bár az kevésbé reális, hogy az első évadomon a torro rossóval világbajnok tudtam lenni, de ez a gumikopás teljes mértékben felháborító!

-
hermanyi
addikt
válasz
diablo1984
üzenetére
Menj 100% os futamot és jó lesz . Rövid futamokon ne várjuk már el ,hogy 2-3 körön keresztül úgy ,hogy gyilkoljuk a gumit (padlogázal gyorsítunk ki ) fogyjon el . Box meg tessék eltolni vagy előbb jönni és ne a tömeggel .
-
diablo1984
veterán
válasz
Csapoati
üzenetére
áh, egy rohadék csaló ez a játék! nyomtam a carrierben force indiával egy futamot, idő mérőn 9.helyről indultam, első körben voltam első helyen is, de visszaestem a 3.ra, ezt tartottam, majd az első boxkiállásnál a nyalókás ember nem engedett ki, elmentek mellettem a boxban még 5-en!(amúgy is gané a gumikopás, mert mindig a szett terv szerinti utolsó körében már egyenesen sem tud a kocsi menni, sík jég jobban tapad mint ez, még 200nál is elforog a gumi, semmi tapadás, előző körben meg még minden rendben....vicc). visszajöttem így a 8.helyre, egyet előztem, 7.hely megvan! elkezdtem tolni, perezt utol is értem, nagy nehezen lenyomom(érdekes, hogy az ai egyenesben piszok gyors, de kanyarokban piszok hamar kezd lassítani, főleg hajtűknél/éles kanyaroknál, simán meglep, ha a picsájában vagyok). na az egyenesben mindig fedezni kellett az utat, kers-el sem mentem úgy, mint a mclaren..... ez így szépen eltelt, fedeztem magam, volt hogy sikerült, volt hogy nem, az előttem lévő alonsó már fényévekre lelépett, mikor jött az utolsó kör és megint az ominózus érdekes gumi kopás esete! megint csúszkál az autó mint állat, sem elfordulni nem bír ott, ahol az előző körben vígan mélyet tudtam fékezni, most kavicságy, abból alig tudok visszajönni, megelőznek jópáran, mire visszatérek, végén beérek a 13.helyen! kör elején még 7, végén meg 13! aki így kitalálta ezt a féle gumikopást, azt fagyott tehénszarral verném agyon az biztos, a játékélményt rombolja, az életkedvet nullázza! ezért kínlódjak én versenyekkel egy olyan géppel, ami kezelhetetlenebb, mint az első csapatoké, nem is megy úgy, és még a gumikopás is ilyen furcsa?! hát kapják be akik ezt így kigondolták.....

-
fess
őstag
válasz
diablo1984
üzenetére
én is azzal nyomom,deadzone 0,a többiról holnap majd szúrok be egy képet
-
Csapoati
nagyúr
válasz
diablo1984
üzenetére
Én a deadzone-on kívül semmi máshoz nem nyúltam és ugyanazzal a kormánnyal játszom, mint te, viszont elég kellemesen megy (értsd: nem kilinccsel előre).
-
diablo1984
veterán
válasz
scampolo84
üzenetére
ezt játéknak nevezni túlzás, egy logitech formula ex-el próbálkozom, de nagyon nem megy!

-
scampolo84
aktív tag
válasz
diablo1984
üzenetére
Milyen kormánnyal játszol?
-
diablo1984
veterán
mire érdemes kormánynál állítani a dolgokat? nálam ugyanúgy szarul kanyarodik, mint billről, fék+gáz kombóval talán jobb, de nem életszerű, de állandóan elúszik a segge.....
ismerkedési fázisban 3 kör alatt kapok 1 kört, 1 óra alatt oda fejlődtem, hogy már 5 kör alatt kapok egyet.... biztosan úgy összenövünk, mint a narancs meg a héja(madár), nem nekem találták ezt ki, de ha ad valaki egy deadzone-os, lineális, stb beállítást, akkor még kipróbálnám....

-
TommyS_27
senior tag
-
hermanyi
addikt
válasz
willike71
üzenetére
Azóta fejlődött a technika is
Amúgy én ligáztam a 2010 el is nekem special semmi bajom nem volt vele ,mármint a multi részével . Leszakadások pedig mindenhol vannak és szerintem ha 2010 ben ledobott egy fele olyan erős vassal nettel mint amivel a 2013 at használod és most a dupla olyan vasal nettel laggolsz az nagyobb szégyen a suportnak. Legyen ez steam szégyen vagy codi szégyen tök mindegy nevetséges .
De ,hogy mennyien játszottak online az egy érdekes kérdés mi mindig voltunk 7-8 an akik összerázódtunk estére. mindenki valahol máshol kezdte de az esetek 80% ban ugyanazok az arcok gyűltek össze egy hostra (nem csak magyarok ) -
willike71
tag
válasz
hermanyi
üzenetére
2010-ben ugye még csak 12 emberes volt a multi és messze nem játszottak olyan sokan online, mint most, vagy akár a 2011-el. Ha 2010-el funrace-t csináltunk, már örültünk az 5 emberes multinak is. Az még windows live-on ment, de én emlékszem akkorról is leszakadásokra, laggolásokra bőven, pedig akárhogy nézzük a 16-os max. létszám pont másfélszerese az akkori 12-nek.
-
válasz
--Lorant--
üzenetére
Hát igen... Én is mindig morgok, amikor egy kamu büntetés miatt (Safety Car mögött már kétszer kaptam a semmiért áthajtásost) elmegy a versenyem, de azért csak odaülök újra a volán mögé, mert nem bírok magammal

-
--Lorant--
aktív tag
válasz
hermanyi
üzenetére
Willi-nél a pont

Amúgy meg hidd el játszható ez is , de sajnos videózásról nekem le kellett mondjak az élményért cserébe. Pedig sajnálom ,de sokat lehet veszíteni ha picit is szaggat vagy beszaggat.
Ettől is eltekintve és minden mástól, akkor is kár KÁR
,hogy ebben a verzióban nem találkozunk. 
-
hermanyi
addikt
válasz
willike71
üzenetére
Project C.A.R.S és az Assetto Corsa város nagyon utóbbit próbáltam de egyedül körözgetés nem jött be egyenlőre . AI val viszont jó lenne mert fizika tetszik. Project CARS-t még nem probáltam .
Azért a 2010 el lehetett ligázni akárki akármit mond ,sok búg volt benne de nem laggolt és simán játszható is volt.
-
willike71
tag
válasz
TommyS_27
üzenetére
Srácok tök igazatok van, ez a játék tökéletesen alkalmatlan a ligázásra, de ez így van már a 2010-es óta.

Mindeközben mégis ligázunk vele.
Mondjuk a laggolások nem hiszem, hogy a steam, vagy a telepített játék számlájára írhatók, inkább nagy %-ban az internetszolgáltatók okozzák, illetve szerintem a codi szerverei kell, hogy a steam mögött álljanak a multihoz, és az ide vonatkozó erőforrással, megoldási hiányosságokkal magyarázható szerintem a dolog. Én ezt sejtem, de az a dühítő (amennyiben ez helytálló), hogy picit több ráköltéssel nagy lenne az erőlelépés és ezt mégsem teszik meg 2010 óta.

No de talán idén megjelenik valami olyan (nem codemasters gondozásban), ami átveszi a trónt, mármint ami az eladásokat illeti és végre lesz egy jól használható szimulátorunk, a mai körülményeknek megfelelően. Természetesen a project C.A.R.S.-ra gondolok.

-
--Lorant--
aktív tag
válasz
hermanyi
üzenetére
Mondjuk Nürburgringen beszo....tam ,de csak is magamnak köszönhetem
Hálisten ezzel a verzióval jobban boldogulok mint az elődjével. Nálunk mondjuk akkora gond nincs a laggokkal sem egyes személyeknél igen ők laggolnak itt is,de mit várunk? Ettől a játéktól? (basszá....meg én is tavaly vettem egy G27 et
ez nem porosodhat itt ......még nem) Megint csak oda lyukadok ki,hogy kell egy jó társaság na meg persze jó internet . Ha ez a kettő nincs meg akkor inkább römizek
azzal is jobban szórakozok . -
TommyS_27
senior tag
válasz
werszomjas
üzenetére
Sajnos így van!

-
hermanyi
addikt
válasz
--Lorant--
üzenetére
Amint nézem a videókat egy nagy bughalmaz teles teli laggal . nem adunk érte ki pénzt

-
TommyS_27
senior tag
válasz
hermanyi
üzenetére
Sziasztok!
Mivel a játék teljesen alkalmatlan MP-re így nem is kell ezen csodálkozni. Mindenki tudja ezt csak a homokba dugják a fejüket, hogy jajj majd javítják a hibákat! Ébresztő! A fejlesztők valószínűleg már az új játékot csinálják, ami eddigi tapasztalataim alapján ismét egy bughalmaz lesz. Azt bánom, hogy kiadtam érte 8000-et. Meg azt, hogy a G27 kihasználatlanul hever a dobozában. -
Danecay
addikt
-
Sutee89
aktív tag
Sziasztok! Nemrég kezdtem játszani az F1 13-mal PC-n, XBOX 360 controllerrel, de az autó beállításokkal eddig nem nagyon mertem szórakozni, inkább a pályákat tanulgattam. Nem játszom online, csak single-ben expert nehézségen. Fórumokon látom, hogy vannak adott pályára és autóra setup-ok, de jobb szeretném magam kitapasztalni. Hogy érdemes nekikezdeni? Van értelme egyáltalán? Főleg a gumispórlás érdekelne. (25%-os távon játszom). Köszi előre is.
-
Fang
aktív tag
válasz
diablo1984
üzenetére
Ez egy verseny, ahol ha nem használom ki a játék adta lehetőségeket, akkor veszítek! (így is de az már más kérdés
) Ha a való életben nem lenne büntetve, az, ha előnyt szereznek a versenyzők a pálya elhagyásával akkor, akkor is mindenki a fehér vonalak között autózna?? Ezt te sem gondolhatod komolyan. -
tkesy
őstag
válasz
manya777
üzenetére
ha kormánnyal játszol akkor '13, ha bill.-el akkor '12. Amúgy Steam-es vetziót érdemes venni, és le van tudva a patch körüli mizéria. (a patch egyébként ingyenes... ) amúgy mindkét játék ugyanarra a grafikai / fizikai motorra valamint AI-ra épül, szal hatalamas nagy különbség nincs a két kiadás között ilyen téren...
-
manya777
tag
válasz
Csapoati
üzenetére
Értem. Szóval azt mondjátok a 13 már jobb.
Ezt a gumikopást nem teljesen értem. mire gondolsz? Nem realisztikus, vagy túlságosan is élethű ahogy kopik, vagy mire?
Egyébként a 12 esről rengeteg helyen olvastam hogy telis tele van hibákkal, és hogy 12 javítást adtak már ki hozzá. Azok helyre hozzák teljesen a játékot, és külön megkell mindet venni? -
ricsi8800gt
addikt
13

-
manya777
tag
Szeretnék vásárolni egy f1 es játékot. Tapasztalataitok alapján melyik a nyerő a 2011 a 2012 vagy a legújabb 2013. Melyikben van kevesebb hiba?
-
--Lorant--
aktív tag
válasz
werszomjas
üzenetére
Vasárnap nagyon sz@r volt a steam ,fél órán át küzdöttem,hogy egyáltalán beengedjen ....,majdhogy nem lecsúsztam a ligáról. És 10.körben belementem a Nürburgringi medvecsapdába! Ezt a hibákat miért nem javítsák ezek az ökrüök? célegyenes végén nem is tudom mit csináltam......szelni nem szeltem mert tudom,hogy ott van a sz@rság,de tövön kellemesen jól elszeretek fordulni ,de beszoptam rendesen. Oké,ha valaki nem az aszfalton akar elfordulni......Tessék majd vigyázzatok ti is!
Nüri Rolly videó -
predator00
tag
válasz
werszomjas
üzenetére
ligáztam én is, 4-5 futam után hagytam az egészet a fenébe mert nincs értelme így hogy mindenki összevissza ugrál a pályán
-
diablo1984
veterán
válasz
werszomjas
üzenetére
hú, wazz, ez gáz, ezek a szemmel autók mindenfelé, és ne érj hozzá, ne előzd meg és azt sem lehet tudni, hogy melyik az igazi!

-
hermanyi
addikt
válasz
werszomjas
üzenetére
vicc kategória
-
ricsi8800gt
addikt
válasz
mikrosuttii
üzenetére
Értem.
És a rajtnál ki hogy használja pl a kerst meg milyen motor beállitásal rajtol el ?
-
Fang
aktív tag
A legutóbbi ligafutamom. Érdekesség képen annyit, hogy az SC 3x volt bent... Részletek a leírásban:
[F1 2013 GoCompete Liga R7 Canada Montreal] -
mikrosuttii
aktív tag
válasz
ricsi8800gt
üzenetére
75-80%,70% az már nagyon határeset.
-
ricsi8800gt
addikt
Ti hány %-nál cseréltek motort?meddig mentek le %-ban?
-
mikrosuttii
aktív tag
válasz
diablo1984
üzenetére
Sok gyakorlással,motivációval simán lehet rajta nyerni,én billentyűzettel nyertem,szóval
Régen utáltam is,mint a fene,de valamiért kényszerített a pálya,hogy addig gyakoroljam,ameddig normálisan meg nem tanulok rajta menni.Még jobb pályának is tartom,mint Szingapúrt.Kevesebb rajta a leaszfaltozott bukótér,így kevesebb az esélye,hogy levágod a kanyart,ami miatt büntit is kaphatsz. -
diablo1984
veterán
válasz
mikrosuttii
üzenetére
fú monaco az kemény, nekem az érintőket nem igazán bírja a kocsi, meg le is lassít!ott még sosem sikerült elsőnek lennem.
Új hozzászólás Aktív témák

- AMD Gamer PC Ryzen 7 5800x RX 6600XT
- 1 TB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Micron, WD - STEAM DECK
- 512GB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Micron, WD - STEAM DECK
- Lexar NM1090 PRO 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-13.000 MBs - Eladó!
- Lexar NM790 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6500 MBs - Eladó!
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Intel i5-10310U
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3408
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
- Bomba ár! Dell Vostro 3550 - i3-2310M I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

És még azt akarom kérdezni hogy nektek az F1 2012 vagy a 2013 tetszik jobban mindent összevetve ?

Főleg Nvidia-s VGA-val szerelt rendszereknél és esős futamon jött elő ez a hiba. Természetesen nem vonnék párhuzamot a két dolog között, de ez volt a gyakorlati tapasztalat. Sokaknak megoldotta, vagy drasztikusan csökkentette a fagyások számát VGA driver csere.