Hirdetés
- Hobby elektronika
- TCL LCD és LED TV-k
- HP ProLiant MicroServer Gen8
- Apple asztali gépek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Androidos tablet topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
dragonfx
veterán
és yes austinban megnyertem a vb.t kicsit tartottma tőle mert tudom braziliában nekem nem szokott menni sose.ott tuti nem tudok előnyt megtartani.
de sikerült 3.nak bejönnön a lekét kinyomtam a redbullnak.sajnos alonso és vettel tul elment pedig közeledtem hozzájuk.szebb lett futam és egybne vb győzelem is.
-
dragonfx
veterán
hát azért eléggé izzadok meglegyen a vb. a szezon második fleétől a jhátékban valami láthatatlan erő legyengiti a kcosimat sorba nyertem a versenyeket vagyis top3ba voltma most meg rommá iozzaodm magam top5be legyek...

-
dragonfx
veterán
kanada
1.15.675.ez már jo?? -
dragonfx
veterán
-
dragonfx
veterán
válasz
bandika0626
üzenetére
azt hittem sokkal többe kerül.na jo a proci árából nem.
de bebaxna ha egy f1hez i5 kéne....a második szezononba 1 ponttal csusztam le a vb.ről dejavu 2008. én 3. hamilton 10.....eddig jo is voolt de utols körben feljött 9re.
am,ugy holmutatja azt hogy hány másodperc van az egyes emberek között??
-
dragonfx
veterán
válasz
bendeguz76
üzenetére
már aproci árából összerakhatsz egy olyna konfigot ami viszi fhd ultrán.
enyám is viszi.
55-65fps. -
dragonfx
veterán
válasz
Barthezz2
üzenetére
de ha kinyomod ki tudsz autozni 2/3 kiállásnyi előnyt...a maradék 1/3ot meg az ujgumikon behuzod és az utolso 2 körben visszajössz elsőnek én így cisnálom...na jo valahol könnyebb

koreában....mindenkitől elszakadtunk vettel.lel....én ugye webber helyén ülök....2.5 secet nyomot rám az első cseréig a 4.körig...és erre beállók és ott cserélik neki én meg mögötte állók és várok
....neki persze kb 3 alatt kicserélték nekem 5...
...másodpilota avgyok ugye..hehe de ő 5. én meg vezetek 6 ponttal alonso előtt.
...lett 9 sec hátrányom hozzá képest a fehér bemelegedett és 7 kör alatt ledolgoztam és meglőztem 2 kör alatt még kapott 4 secet a végén...éán jobban beosztottam a fehér gumit...csodálkoztam is...nekem sose sikerült 7nél többet menni és az is necces volt....csukált már a 6.ban....most 10et mentme vele és semmi ki se írta narancsszinü kopást...tök egyszerű csak akkor nyomtma gázt mikro egyenesbe állt a kerék ergo nem prögött ki nemr adirozta oda....kerékvetőt nem használtam..... -
dragonfx
veterán
én ezt nem vágom most ujrainditottam a gépet....és most megjavult

ha nehezen is de itermediate ai.val nyerek.ha jot megyek.
a redbullba ülök és akkor ilyne felkéréásek jönnek hogy force india meg toro rosso...kicsit kései fecske
ja és megjavult a control...be tudtam írni a nevem végre meg a menübillentyűák is müködnek..a parc fermé.t kikapcsolva mega futamra is beállitatom az moci kivételével a dolgokat....

faxa.japán előtt nem tudom melyik van valami yeonaugh vagy mi ott 1.46.2, suzukába meg 1.40.6
-
dragonfx
veterán
most mi a fax történt ezzel a geci játékkal

eddig qvalin mindig első 3ba voltam...versenyen nyertem simán +1 kiállással is.
msot meg mondo kiprobálom egy versenyre a legendet....monzába alonso 1.23at ment na mondo jo ok...vissza.
visszaraktam mnediumra intermediate ai.val..de már utána easybe is amateurai.val elmentme és akkor is állandóan a qvalin 10. vagyok a versenyen mega nyakamba lihegne nem tudok töüok elhuzni nem i fordul a ugy a kocis mint eddig...mi a fax örtént???
benne maradta legend vagy a mi a geci?
léci valaki segítsbne mert széátbaxopm ezta xart letörlöm.
-
dragonfx
veterán
válasz
Hessler
üzenetére
szerintem sem lehet.
de én azt nem értem williams sauber utánmér nem a force indiától vagy a lotustól kaptam feljkéérést mér a redbull.tol??
innen hova tovább...
..szezon közbe átmentem.
tényleg lénygesen jobb a redbull jobban kanyarodik jobban fékez kopott gumin klevésbbé csuszkál.jol lemodellezték ezt.
nekem a gumiproblem és és az üzemanyagelkopás csak a magyar pályán van nekem is szintén....a fehérne ők 10 kört mennek nekem 7 után kuka kezelhetetlen a kocsi....a lágyabb meg kibir kb 3-4 kört normális versenytempoba...az üzemanyag még ha cautionson van is a 16.körbe villog...és a 18. eleje közepe fele kifogy hatzárdjáték tudom e tartani onnan őket...hát nem igazán...

én hungaroringen 3x állók ki és így is necces. de benyát gumicserekor nem kapok nem??
breeze>>na akkro a német pálya okés a a magyaron vanmit javítani
.én bill.lel nyomom.
spa.ba 1.54.4.ig jutottam az beugro időnek jó?
-
dragonfx
veterán
és eljött az igazság orája áülhettem a vettel mellé a redbull.ba.
sauvberrel voltam eddig.
a magyar pályán mindenkinek kifogy az üzemanyaga ugy hogy megáll az utolso körbe?

2. voltam és 7.lettem...hiába fogtam őket 1 körön át nem lehet.....amugy 1.25.2 jó idő a hungaroringen?
és nürburgringen 1.35.9? -
dragonfx
veterán
válasz
predator00
üzenetére
aha értem de a lágyabb jobb.
ja az befoláysolja melyik billentyűk mennek defaultba?
nekem keyboardra van téve -
dragonfx
veterán
eddig 6 nagydíj 5.ön eső van.most ez direkt szopat engem medium ai.n 2. évadban karrierben?
-
dragonfx
veterán
válasz
Rolly Dy07
üzenetére
canada mentem 1.16.81.et az jo pirossal?

-
dragonfx
veterán
na jo asszem nálam asszem most ért véget a játék.

felraktam medium ai.ra és állandóan esik az eső....alonso csutka esőbe ahol intermediatetal csuszkálok ő kemény keveréken jobban megy mint én.....egy ocska xar eza játék. -
dragonfx
veterán
válasz
üzenetére
én elkezdtem a williamssel.szezon közbe jött a marussia, caterham ajánlata nem mentme át...jöt a sauber..átmentem....erre urja jön a caterham marussia ha előtte nem mentme most pláne nem.jött a force india....3 versenyig tot volt utána visszavonták.vártama lotusra de nem jött....

amugy fontos:
ti éreztek tényleg időbeni különbséget egy marussia és redbull közt?ugfy skálázodnaka kocisk mitn valoságba?valami erősorrendet tudtok nekem?
én jobbnak érzem a saubert mint a williams.... -
dragonfx
veterán
válasz
mikrosuttii
üzenetére
ahhoz képest nem vészes akkor kb 2 ms a hátrányom
-
dragonfx
veterán
suzukába mentema sauberrel egy 1.40.303at az jo idő?
-
dragonfx
veterán
asszem az első szezon eluszik a williams-sauber kettős csapattal.hamilton 51 pontra..

és korea után vagyok...
2-3-4. hely közte én(+alonso+vettel) azonos ponttal.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
ha első évbe 2. leszek vajon kapoa lotustól ajánlatot? -
dragonfx
veterán
válasz
mikrosuttii
üzenetére
én 1x álltam ki pole.ból vertem őket fél perccel.

-
dragonfx
veterán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
én meg monzába levertem őket.

mondta 10 perc mulva elmegy az eső intermediate rol váltás fehérre.
ők persze eggyle töbebt mentke ki emiatt.
amugy verseny közbe mér nem engedi már a gumiválasztást variálni? -
dragonfx
veterán
válasz
mikrosuttii
üzenetére
nma qvalin short qvalival engedi állitania beáloitáűsokat de versenyre ugyanugy cska a front downforce.tmiért nem marad benne a qvalis beállitás?

szürke nem engeid állitani...ja meg mi ez a hülye sponsor offer szezon közbe átültem a williamsből a sauber.be??

-
dragonfx
veterán
válasz
mikrosuttii
üzenetére
én mostfolytatoma magyar után kivi avgyok a beállitásokra
-
dragonfx
veterán
válasz
üzenetére
ja hogy eza játék hibája?

én már elkezdtem a vga.m felmenőit sulyosan minősíteni....
ilyne volt nekem is.belépek és kikapcsol a monitor....750>>ha jol vezetsz itt max a konstruktőri lesz izgalmas az egyéni nem.
a magyar után hány futam van még?
van 40 pont hátrányám asszem kb.
ja és bevallom hogy valósághűnn legyne mert ugye a legjobb is kiesnek néhaa monacoi futamot retire.eztem mert elegemvolt a faltol faligbol....

-
dragonfx
veterán
válasz
üzenetére
aha értem.na majd ezt megnézem.asszem a one shot és a full weekend között van még 2 lehetőség short weekend avgy ilyesmi.gondolom 1 edzés 10 perc qvali....
..vagy valakie setleg megnézte pontosan a ine shoot és a full közti 2 mit takar??
előbb akkor feljebb rakom a weekendet ha ugysme akkromeg a fokozatot de igy is küzdök rendesen.
lewis fernando sebatian trio azért legyőz ám.
aha és épp ezt akartam ha full weekend akkor is lehet a verseny csak 25%?
illetve ha nem emgyek végig a 3 szabsdon hanem engyed oránál átugrom emrt ennyi alatt kb kitapasztaom a kocsit pályát akkor ott fogja engedni csak állitgtani auyg meg az "itálló" általi standard defaultlegszarabbon megyek??
régen az nfs.be egr allyba rengeteget lehetetta finom beállitással ynerni akár másodperceket is... -
dragonfx
veterán
-
dragonfx
veterán
válasz
mikrosuttii
üzenetére
ja én amugy szabadedzésen nem megyke pedig nem ártana mert a futam első 5 köre kb a pályába beletnaulás mondom sosme játszottma még f1gyle max amit tv.be látok meg ábrán milyen a pálya az alapján elsőre vaktába megyek
igen erre gondlok é is hogy a nehézségtől teszi függővé az állitást vagy csak szabadedzés esetén elérhető a részletes car setup?? -
dragonfx
veterán
barcalaci &zerodk>>mondjátok már el nálatok hogy lehet a setupot llitani emrt nekem neme nged smemit a gearbx engine smemi...csak front downforce. a easy mod miatt van?vagy miért?
ha nem kopna gumi nem mennék ki akkor tul amatőr lenne nahhh meg a benzins e fogyna...
-
dragonfx
veterán
válasz
üzenetére
hát igen....
én gy cisnálnám pofon egyszerű lenne az ottani mérnököknek akár egy patchhal is lehetne orovsolni.
hogy.....
én kimegyek 15kör alatt 3x de aki full versenyt nyom az is 3x emnjen ki akkor reális a kiállás aránya...egyszerűen egy szorzot beépitenének...ha nekem a sárga kibir 5öt akkor 50%on bírjon 2x anynit..100%os futamon 4x annyit....ennyi.
totálésszerű.
jo sokan huznák a fogukat erre ishogy a 15ös nem reális...dehát az f1 sosem lesz reális mivel a pc gamerek közü enm hinném bárki is lehuzott volna éveket az f1be ergo lenne összehaosnlitási alapja....mindenki tudja hogy se alonso se vettel..se sneki tudásának nyomba nem érhet max gépen virtuálsi körülmnyek között.
szoval szerintme igy lenne jo.hogy aki reálba tolja 100% futamon az kimenne reális de akir 25ön mit én mert nem akaro 2 orát egy futamon menni és elbaxni a 55. körbe mivel ninc smár flashbackem.....az is megtapasztalja milyena box része a játéknak és tudjon taktikázni....
nekem ez tetszik benne.
a benyafogyásra meg kéne valami adat hogy miylne fokozatba milyne gumival mennyi hogy fogy és te mennyit töltesz bele futam előtt konkrét literre....persze átlag adatok kellenének amitől ugye +/- 15% lenne az eltérés mondjuke gy drs.es top kör vs előnymegtartos kört között csak...na igne más játékokbol ismerve mit müvel a kocsi tc off.fal...hát még gyakorlok kicsit mire kiprobálom...

693.ra valaki??
-
dragonfx
veterán
igen erre gondoltam a TC.t megprobálom kilőne.hehe nem is néztem van olyna hogy abs.

esetleg esp?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
ja akkor tudok csak sporolni ha ezeket kilövöm?parc fermé opcio??az hol van?
qvalira csak egy csík van balra jobb 2-2 valami downforce.se gumi se fuel mennyiség semmi...
versenyre lehet ugye a quick race setitngsebe hogy wet avgy dry car setup.illetve ezt downforce.t 1-10ig kb.de csala frontot.
a többi szürke fuel emnnyiség és 70 körrevvan belőve dekifogy 18 alatt én ezt nem vágom...
ezeket mikor hogy hol tuom állitani?mit kapcosljak be vagy ki?jo ok vannak pengék mindenhol pláne aki kormánnyal nyomul....
-
dragonfx
veterán
ja oks.

igen 25% 15 körös.
ezt egy gumival??
nekem a sárga 5öt bír a fehér 8at....
mit hogy ekll cisnálni jobban bírja?már a sárgánál fékezni?
a race line esetén??
meg a fuel.lal is hogy takarékoskodika gép?
ja és még1...elindula futam...van ilyen állitási lehetőség hogy gearbox, engine, brake...stb....nekem egyedül a aero.t engedi állitani.miért??mert nem legenden vagyok?
barcalaci>>1.18 a magyaron?
hogy a halálba? gondolom sárga gumin. jo ok gondolom a williams nem egy sztár auto de a redbull ennyivel jobb lenne?
amugy mitől függ jobb autoba ülhetek? gondolo én ha szezon végén jol végzek felajánlja a career mod? -
dragonfx
veterán
válasz
mikrosuttii
üzenetére
én easy.n nyomom lowest brake.kel.
hát de 15 kör 3 kiállás durva..nem tudoma gép hogy cisnálja meg 2vel..irot nehéz ekkroa előnyt ennyi kör alatt kiépiteni
ja és tegnap 11kor végre 18.kör jön az U kanyar és baxxkki bedadogott a moci...
.hihetetlen hogy csak a magyaron fogy el ennyire a gumi és a benya....rohadjon meg.. a 2 ferka megelőzött de a podium meglett. a lényeg vettel és lewis mögöttem legyen.ők vezetnek.
ez az 1.25.7 a csutka volt nekem.igen bill.el tolom mint minden mást is.mielőtt belépsz kvalira kidob ott a carrier főmenübe van emails hub standings..alul van calendar navigator meg a standingsnél constructors és az van odairva a menübe a "." és a "=" tudok kapozni de neme ngedi.melyik az a gomb?
meg a játékos nevet továbbra sme tudom átirni..nem vágom...
patch segít? -
dragonfx
veterán
válasz
mikrosuttii
üzenetére
igy is eléggé izzadok hogy nyerjek.de általában dobogos vagyok.
a 3. vagyok összesitésben
a willaimsel megyke bottas helyén de a nevet nem engedi átirni.
a carrer.be kiirja calendar navigator . és =...de melyik gombokra gondol?a magyar nagydíjon izzadtama legtöbbet...nekem 5 kör alatt elfogy a sárga gumi pedig az a faxa 2 cserével meg halál a 15 körös nem lehet bedolgozni.. egy 1.25.701.et sikerült mennem legjobbat.az jo??
-
dragonfx
veterán
válasz
mikrosuttii
üzenetére
legenden meg se probálom tuti utolso.most játszok elöször f1gyel
nekem a lowest assisttal customra rakja az ugy jo? -
dragonfx
veterán
válasz
üzenetére
szóval bill.lel nyomom tetszik a játék.
a williamssel vagyok.
a bahrein végre megnyertem. akatalunya beszopatott.
15körös futam+1 körös qvalival játszom. lowest brake assisttal szoval ez majdnem medium fokozat.
2 kiállással megyek szoval időt kell nyernem ez bajreinbe sikerült catalynunába 11. lettem....shit...
ti mit csináltok ne kopjon a gumi?
ugye a piros feliratos alegjobb? -
dragonfx
veterán
nekem kezd bejönni a játék ez a katalunya pálya huzos én 15 körös 1 körös qvalival nyomo lowest rásegítéssel szoval majdnem medium

én mndig 2 kiálláson vagyok és bahreinbe be is daráltam őket
de ez a katalunya beszopatott.
ti mit cisáltok ne kopjon a gumi?
főleg a sárga meg afehér kopik...
a narancs meg a piros a faxa. -
dragonfx
veterán
én most kezdtema karriert bill.el tolom. sose játszottam még f1.gyel.
a williamssel vagyok. és van egy 3. és egy 2. helyem. utobbin estt az eső amjdnem meglett az első.
első pályán 1.31.50öt mentem a másodikon 1.44.01 asszem -
dragonfx
veterán
válasz
mikrosuttii
üzenetére
hát nem sikerült nem cisnál semmit.
ötletek? -
dragonfx
veterán
válasz
mikrosuttii
üzenetére
köszi

-
dragonfx
veterán
srácok melyik billentyűvel lehet az eleján beirni a nevem mert nekem nem engedi....
több felhazsnálónév miatt
Új hozzászólás Aktív témák

- ServeRAID 12db M5200 Series (44W3392) 1GB Cache + 28db M5210 Series (44W3395) 4GB Cache / RAID 5 Upg
- AMD Ryzen 7 Félkonfig eladó!
- Asus H110M-R LGA 1151 alaplap garanciával
- Asztali PC , R7 5700X , RTX 3070 Ti , 32GB RAM , 512GB NVME , 2TB HDD
- Asztali PC , R5 8400F , RX 6700 XT 12GB , 16GB DDR5 , 512GB NVME , 750GB HDD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3758, 91% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

.ebből így nem lesz vb...
....neki persze kb 3 alatt kicserélték nekem 5...
...lett 9 sec hátrányom hozzá képest a fehér bemelegedett és 7 kör alatt ledolgoztam és meglőztem 2 kör alatt még kapott 4 secet a végén...éán jobban beosztottam a fehér gumit...csodálkoztam is...nekem sose sikerült 7nél többet menni és az is necces volt....csukált már a 6.ban....most 10et mentme vele és semmi ki se írta narancsszinü kopást...tök egyszerű csak akkor nyomtma gázt mikro egyenesbe állt a kerék ergo nem prögött ki nemr adirozta oda....kerékvetőt nem használtam.....
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)