Hirdetés
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Dollármilliárdokért csábított el Zuckerberg egy kínai Manust
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- Hálózati sebességre gyúrt a Minisforum új mini-munkaállomása
-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PiE137
senior tag
Probáld ki a FF-ben a környezeti effektet lejjebb "tekerni", kormánynál is baromira rezeg alapon, én konkrétan nulláig levettem azt, nekem ne rángassa ki a kezemből a G25-öt!

Egyébként az nem a controllered hibája, hogy össze-vissza rezeg, elb...zcsizták a játékban!
@ barcalaci84
Az a játékon belüli kommunikációs hangot némítja!
Minek írsz hülyeségeket, ha azt se tod mi mire való
@ Barthezz2
Próbáld az autó hangerőt maxra tenni, az effekt hangerőt meg lejebb venni, hátha akkor a többi autó halkabb lesz!
Új hozzászólás Aktív témák

- Bluetooth hangszórók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Elektromos autók - motorok
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Bestbuy játékok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 13700K 32GB DDR4 2TB SSD RTX 4080 16GB be quiet! 500DX Seasonic 750W
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z270F i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Az a játékon belüli kommunikációs hangot némítja!