-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
werszomjas
addikt
válasz
MC HOBO #4225 üzenetére
Ha nem tudok részt venni a selejtezőn nem indulhatok a ligában?
Április 5-től április 12-ig nem leszek kormány közelben, megyek "nyaralni", pont amikor a selejtező lesz.
14-én gondolom már első verseny, tehát akkor már nem nagyon fogok tudni selejtező időt menni, mivel már le lesznek osztva a kocsik, a csapattársak és csak kavarodás lenne.
Ma este/holnap este le lehet futni korábban a selejtezőt?
Bár ha látom majd a névsort kb be tudom tenni magam selejtező nélkül is, hogy melyik liga a nekem való max utoljára választok autót
Írtam Ferinek is privátot de nem válaszolt még.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170 i7 7700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 500W Zalman
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest