- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen monitort vegyek?
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- SSD kibeszélő
- Azonnali informatikai kérdések órája
-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kétesek..
Most fejeztem be egy szezont prof szinten. Force Indiával kezdtem, de az elején így is küszködtem. Aztán átültem Lotus-ba, itt meg a végén már 2 másodpercekkel vertem őket időmérőn.
Egyébként tényleg olyan, hogy rajtad versenyen érződik a gumikopás, és az üzemanyag súly, ők meg sokszor időmérős köröket mennek már az elején. De ugyan ilyen kiszámíthatatlan az eső is. Valahol szakadó esőbe ronggyá verem a mezőnyt, valahol meg ha megfeszülök is adnak nekem másodperceket is akár, ott ahol mondjuk szárazon én húznám be.Most Ferrarival folytatom a második szezont, már legend ai ellen. Ausztráliában időmérő második hely, futam 3. Malay P3-at nyertem, időmérőn esett, Q2-be alig bírtam bejutni, és maradtam is 17. Versenyen 4. lettem. De mindkét futamon végig küzdeni kellett, meg ne előzzenek.
Ok, így jó, mert izgalmas a futam, de eléggé kiszámíthatatlan néha a játék..
Prof-ról visszavenni a nehézséget meg tényleg röhej. 3 fokozat beférne még közéjük, akkor a difi..
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen légkondit a lakásba?
- Bittorrent topik
- Milyen monitort vegyek?
- Légies iPhone halvány színei
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest