-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
enterlaci
senior tag
Hi, én nem vagyok a gocompleten (még
) de itt is vannak jó, használható setup-ok.
-
echterion
nagyúr
Nekem pl. tökre bejön az irányítás, pedig nem szoktam belső nézetből játszani az autós játékoknál, de ennél kifejezetten tetszik.
(#1058) MC HOBO: Köszi a tippet, megnézem, mi ez a MOMO, mert így nem rémlik.
(#1069) Barthezz2: Lehet, velem van a baj, de nekem még egyik, a fent taglalt bug sem jött elő.
-
Nem a kormánybeállítások rosszak, hanem a játékban az irányítás. Beállítottam valamelyik fenti szerint a játékban az irányítást, nagyon jó volt. Ezután futni akartam egy másik versenyt, erre tök szar az irányítás, néztem ekkor 900 fokos elfordulással működött a kormány, miközben driver-ben 200-ra volt mindvégig állítva. Gép restart, F1 indít, 200 fokon működik, de tök szar az irányítás
Siralmas, srácok nekem a 2012-vel a ligázás, multi(GoCompete - ftkv) valószínű kimarad, amíg nem változik a helyzet...
Az AI nehézségi szintje végre jó lett, használható cockpit nézet, viszont csak az ideális ív autózható, eltúlzottan nem használható más ív. Egyelőre röviden ennyi a véleményem. -
gaben82
tag
Most ezt használom, egész jó, bár lehet van jobb:
G25
Profilerben:
Overall: 50%
Spring: 0%
Damper: 0%
enable centering ... no pipa
centering spring strenght 0%
report combined no pipa
degrees of ... 190'
allow game to adjust ... bepipálvajátékban:
driving controls belül override input: steering wheel
advanced wheel settings: minden 0%
kivéve steering linearity: 32%
force feedback:
on
10%
10%
0%most futottam vele egy singapure időmérőt kemény keveréken 1:44.0-át
simulációk bekapcsolva -
RevolutioN2
tag
Szerintem ehhez a játéhoz tök fölösleges drága kormány. Szerintem egy xbox kontrollerrel is ugyan úgy el lehet irányítani. Teljesen más hatás beli küönbség van dfgt és g25 között F1 2012-ben mint pl. iRacingben. Komolyabb szimeknél már van érezhető hatás. Szerintem, ha csak ide használja valaki akkor tökkéletesen elég a momo is. Sőt sokan írják, hogy a G25/27-et sehogy sem bírják reálisra belőni Codiék "DLC" kiadásába ellentétben egy dfgt-vel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus Zenbook Pro 15 i7 7700HQ/1050ti 4GB/16GB RAM/100% sRGB
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Crucial RAM 64GB Kit (2x32GB) DDR5 5600MHz INGYEN FOXPOST
- Kingston FURY Impact XMP 32GB 6400MT/s DDR5 CL38 INGYEN FOXPOST
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3201, 100% Akkumulátor
- Eladó karcmentes Realme 7i 4/64GB / 12 hó jótállással
- Apple Watch SE 2020 ezüst, 44mm // Számla // Garancia // Válaszható szíj //
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest