-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Feribacsi555
senior tag
válasz
fényelőkész #4355 üzenetére
Hi.
Én szerintem nem lehetetlen az irányítás. Igen én is úgy vettem észre hogy joynál nem engedi teljesen elfordítani a kormányt gyors kanyarokban. De minek is? Hiszen szerintem így tapad be. Ha tökig elfordítod a kormányt, akkor csak elveszti a tapadást és falnak mész.
-
PiE137
senior tag
válasz
fényelőkész #4273 üzenetére
Kormányból kiindulva a Logitech Gaming Software-be is rengeteg dolgot be lehet állítani, ebből kiindulva gondolom a gamepad-dal sincsen másképp. Érdemes abba is szöszölni kicsit a beállításokkal....
-
Feribacsi555
senior tag
válasz
fényelőkész #4271 üzenetére
Override input device: gamepad
Bár nem volt világos. Most akkor kormánnyal mész vagy gamepaddal? Ha gamepaddal, akkor azt kell beállítani, ha kormánnyal akkor viszont azt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- Renault, Dacia topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- DUNE médialejátszók topicja
- Windows 11
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Rendszergazda topic
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3123
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest