Hirdetés
- OLED TV topic
- Noctua+Asetek: egyre közelebb a Noctua első vízhűtése
- Szomjan halunk, míg az AI dolgozik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- Új termékkel és áremeléssel reagál a memóriahiányra a Raspberry Pi
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kompakt vízhűtés
-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TGaben
tag
Sziasztok!
Játszik valaki gamepaddal?
(tudom, kormánnyal kéne, de helyhiány, anyagiak) Logitech Rumblepad 2. A gondom a következő. Eddig nem működött a rezgés funkció. Azt hittem a játék nem támogatja, de mint kiderült, csak drivert kellett telepíteni.
Viszont most meg "túlságosan" is működik. Gázadásra (jobb analóg kar) és kanyarodásnál (bal analóg kar) nagyon rezeg, de pl. 300-nál az egyenesben egyáltalán nem. A rázókőre való ráhajtásnál is csökken a rezgés.
Ha ez így normális, akkor ok, de szerintem valahogy fordítva kellene. Tapasztaltatok ilyesmit? Játékon belül csak force feedback állítás van, rezgésre utalót nem találtam. Eredeti a játék.
Új hozzászólás Aktív témák

- teljesen ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17e 256GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- ÚJ bontatlan Apple iPhone 17 Pro Max 256GB ! aktiválástól 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Aorus RGB 16GB (2x8GB) DDR4 3333MHz GP-ARS16G33
- Genius SP-HF2800BT bluetooth hangszóró
- Kingston FURY Beast RGB 16GB (2x8GB) White RGB Special Edition DDR4 3600MHz CL17 KF436C17BWAK2/16
- Hp ProDesk/ EliteDesk SFF/MT G4/ G5/ G6 / i5 8-9-10.gen /Win11- Számla, garancia
- 265 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7530U, no GPU
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Dell Latitude 5501,15.6" FHD,i5-9400H,16GB DDR4,512GB NVMe SSD,WIN11,LTE KÁRTYA,ÚJ AKKU
- Lenovo IdeaPad Slim 3 Ryzen 7 8840HS 15" FHD+ 16GB 1000GB Teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(tudom, kormánnyal kéne, de helyhiány, anyagiak) Logitech Rumblepad 2. A gondom a következő. Eddig nem működött a rezgés funkció. Azt hittem a játék nem támogatja, de mint kiderült, csak drivert kellett telepíteni.
Ha ez így normális, akkor ok, de szerintem valahogy fordítva kellene. Tapasztaltatok ilyesmit? Játékon belül csak force feedback állítás van, rezgésre utalót nem találtam. Eredeti a játék.