Új hozzászólás Aktív témák
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Steady74 #3162 üzenetére
Nagyon jó.
Na most már más szemszögéből is látom, hogy az én verdám nem megy sehova. Ennek még mindig nem tudom az okát. Túl nagy a 7. fokozat talán? Ha alacsonyabb szárnnyal megyek akkor meg kanyarban nem megy. Bár ezt még kipróbálom. Olyan érzésem van mintha fogná valami a kocsit. Leérne az alja?
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Steady74 #3156 üzenetére
Hamar felvetted a ritmust, nekem több karika kellett hogy betaláljak.
Vixen idejét szerintem meg lehet futni, de itt is elég magasra tette a lécetElőbb mit találtam: Monza 2011, Red Bull blown diffuser pfff... kegyetlen baszki
-
karilla88
tag
válasz
Steady74 #3089 üzenetére
jaja nagyon jó volt a hungaroringen
az egyes kanyart szándékosan vettem olyan szélesen mert tudtam hogy ti a kers+drs adta sebesség különbséggel simán beestek mellémSzomjas rendszeresen a kettes kanyart cseszte el de még így se tudtam megfogni nagyon gyors volt Steady sajnálom a forgásodat biztos jót csatáztunk volna a végéig
remélem ma este is lesz egy kis futkosás -
werszomjas
addikt
válasz
Steady74 #3117 üzenetére
Ja-ja azért volt a szoros befutó, bár először szegény megtolt hátulról, gyorsítottam volna de ugye nem ment a kigyorsítás ő meg jött pont mögöttem ugyan azon az íven, kis kocc majd éppen el tudott menni mellettem, mindez az utolsó néhány méteren
Mindenesetre meg kell tanulni hamarabb váltani
-
werszomjas
addikt
válasz
Steady74 #3105 üzenetére
Én pont így jártam tegnap asszem szintén SPA-ban, vezettem a versenyt, végig Mix2-n voltam, uccso körben levettem mix1-re mert már írta hogy nem lesz elég és így is kifogyott a benya
Utolsó métereken, célegyenes ráfordító után elkezdett dadogni az autó, el is ment mellettem asszem Karilla úgyhogy csak 2. lett belőle.
Egyébként arra gondoltam azért fogy el mert manual váltóval megyek, eléggé későn szoktam váltani sztem, meg határon is autózok, ki kéne próbálni, hogy automata váltó mellett is ilyen kritikus-e a benzin fogyás
Valakinek tapasztalat ilyen téren?
Ha már CO-OP, én még nem kezdtem el a Karriert, nem volt időm, de lassan kezdem, akkor meg már mehetne CO-OP-ban, esetleg valaki szeretne csatlakozni?
Sajnos minden nap nem tudok lenni, hétfő, kedd, csütörtök,egyáltalán nem, szóval sztem 7végente tudnánk futni 1-2 karrier futamot, max 50%-ra gondoltam esetleg 20% részemről minden segítség lehet off-on.
Ja és valaki velem hasonló tudású ember kéne, akivel lehet csatázni, mi leszünk Alonso vs Hamilton, nem kell itt első számú pilóta
-
makkai
aktív tag
válasz
Steady74 #3025 üzenetére
Én is keményebb keverékkel szoktam indulni, és amikor a lágyabbat teszem fel akkor a boxból kijövet már rakom is a mix3-ra. Ez általában 4-5 kör, és úgy érek célba, hogy optimal-on vagy + 1körön van az üzemanyag. Szerintem a valós időknél is gyorsabbak vagytok, ezért fogy ki nektek.
Én max a valóságos időket tudom megfutni, és így nem is kevés a benya.
Túl gyorsak vagytok a játéknak!Szerk.: Koreaban és Brazíliában engem is kilöktek ill. kiforgattak, de legalább nem tört össze az eleje.
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
Steady74 #3014 üzenetére
Én sem szoktam állítgatni, csak akkor, ha muszáj. Már korábban panaszkodtam emiatt, de azóta megbékéltem vele, hogy ez is benne kell legyen...
Adott esetben jól lehet vele taktikázni. Ha pl. csak a gyorsabb pályaszakaszokon teszed RICH-re, a lassabb, kanyargós részeken pedig visszaveszed eggyel, az akár 1 mp-et jelenthet egy körön (nálam...
). De ezt csak Carrier módban szoktam néha alkalmazni, ha nagyon jönnek rám, vagy hibáztam és javítani kell...
(#3015) Motion_Blur: ...szóval mindig...
(#3016) DigitXT: Sajnos nem lehet, ez nekem is nagy szívfájdalmam... Én úgy vagyok vele, hogy bevállalok egy körrel több üzemanyagot, még ha nehezebb is az autó, ha ezzel gyorsabb tudok lenni... De mivel nem lehet több benyát tenni a gépbe, ezért kénytelen vagyok spórolni...
(#3018) polonic: Nekem néha már a rajtnál azt mutatja, hogy OPTIMAL...
-
polonic
félisten
válasz
Steady74 #3014 üzenetére
Érdekes, én nem tapasztalok ilyeneket.
Én a verseny elején felteszem a legmagasabb szintre, majd akkor váltok vissza, amikor a kijelző optimális szintet mutat már pár kör óta. Így mindig beérek a célba. Egyszer volt olyan, hogy Kínában kifogyott a célegyenesre a benzin. De akkor nem figyeltem még a benzinre.A kifaroláshoz:
Én a kontrollerrel is meg tudom fogni a kifarolást. Nem kell gázt adni. Az hülyeség, értelemszerűen, annál jobban kiforog. Vagy a gázt kell tartani vagy elvenni a gázt. -
DigitXT
félisten
válasz
Steady74 #3014 üzenetére
Ha úgy van belőve, hogy standard-on bírja ki az egész futamot,
akkor miből gondolod, hogy probléma nélkül fel kellene tudnod
tenni a végén két körre rich-re, ha előtte sosem volt lean?Szerintem csak akkor tudsz extra benzint felhasználni, ha van:
tehát korábban meg kellett hozzá spórolnod - vagy eleve többet
tankolni az autóba... (Most nem tudom hirtelen, hogy egyáltalán
lehetséges-e az utóbbi, de az meg azért lenne necc, mert végig
hátrányban lennél a plusz súly miatt, amit nem biztos, hogy tud
kompenzálni a dúsabb keverék - és motort is jobban gyilkolnád.)Motion_Blur: Vettel is a végén durrantott egy gyors kört.
-
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
Steady74 #3007 üzenetére
Köszi mindenkinek a tegnapi gamet!
AlphaPainter6-tal nagyokat harcoltunk a dobogóért Istambulban és Silverstoneban is!
Már azt hittem, nem érhet meglepetés a játékban, de tegnap este ezt is megcáfolta a Codies:
Koreában egyszerűen NEM VOLT HANGJA AZ AUTÓMNAK!!!!!Csak a visszaverődő hangokat hallottam, mikor két fal között mentem, vagy a híd alatt mentem át...
(Ezen kívül semmi mást, csak az ellenfeleket és az egyéb effekteket: süvítő szél, a váltásoknál a "kattanás", a gumik hangja, ha kipörög, vagy megcsúszik a kerék, stb...) Egyszerűen képtelen voltam jót menni, mert folyton a ledsort néztem, hogy mikor váltsak, miután a motort nem hallottam.
(ezért is léptem ki a 3. körben...)
Ezért - úgy érzem - a CM-nek jár egy újabb ..i.
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
Steady74 #2972 üzenetére
Sajnos - akármennyire béna is lett az AI - még mindig sokkal jobb "velük" versenyezni, mint a f***kalap brazil, német (és még sorolhatnám) "kollégák" ellen játszani, akik törnek-zúznak, pedig nyilvánvalóan gyorsabb vagy náluk....
Tegnap megint sikerült belefutnom egy ilyen társaságba. Mivel már későn (már ment az időmérő) csatlakoztam, ezért a mezőny hátuljáról indultam és kb 1.5-2 mp-et hoztam rajtuk körönként. Persze mindegyik úgy húzott rám, hogy leszorítottak, kilökdöstek...
Mikor nagy nehezen átverekedtem magam rajtuk és már az elsőt előztem, úgy nyomott neki a palánknak, hogy kb. már ő is a füvön autózott....
Veletek szívesen játszok, de Ti sem vagytok fent állandóan...
-
Pepi79
tag
válasz
Steady74 #2959 üzenetére
Óh. Irulok-pirulok, hogy helyet kaptam egy ilyen illusztris felsorolásban. Bár tudom, hogy ez nem a pályán kivívott érdemeim miatt van, de jó látni.
Természetesen benne vagyok a meetingben, és személy szerint a valódi gurigában is benne lennék.
Ja, és van otthon pár liter 47 fokos folyékony szilva pulóverem, azt szívesen állom. -
MC HOBO
aktív tag
-
Motion_Blur
félisten
-
Rolly Dy07
senior tag
-
Cobb
tag
válasz
Steady74 #2850 üzenetére
Szerintem ezt a gumi fogyós szimulációt nálam Te sokkal jobban tudod!
Egyébként nagyon örülök Button remek teljesítményének F1-ben!Remélem nem fog veszíteni a lendületből!Okos pilóta!!
Motion:
Nálam az első két kanyar után a felnik karcolnák az aszfaltot!Maci csorgó nyállal jönne a receptért...!
Trihorn:
Kösziiii!!
Nem azért hagytam benne,hogy legyen még mit javítani,hanem azért mert jelenleg nem tudtam jobbat menni!!!!!
Csak össze kéne raknom a kört!!
Azt meg majd Február 30.-án...!
-
Rolly Dy07
senior tag
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Steady74 #2799 üzenetére
Steady csinálj a driving controls-ban egy custome profilt, majd alul állítsd kormányra ami off-on van! Ezután állíts be minden irányítást és kész! Amikor indításkor lehközelebb végig bemégy a játékba enterrel, utána a driving controls-ban már csak át kell kapcsolnod custom profilra és minden beállításod visszajön, amit korábban belőttél. 2 kattintás az egész.
-
Pepi79
tag
válasz
Steady74 #2799 üzenetére
Arra gondoltam Urak, hogy emlékeim szerint, a 2010-ben a főmenüben volt a Time Trial, most meg - ahogy linkelt képen látom - a Proving Grounds nevű menüpont alatt kell keresni a TT-t.
De exkuzálom magam Uraim, elnézést, ha bárkit félre vezettem.
Sir, dobd át a telszámot lsz. priviben. Kérek időpontot neked is. ..i.
-
Pityke78
őstag
válasz
Steady74 #2803 üzenetére
Köszi a segítséget, majd este próbálkozok még.
Tegnap futtattam egy benchmarkot és valami 33 körüli fps jött ki. Tudom hogy nem egy acélos a gépem, de azért tudok majd ezzel játszani, vagy fejlesztenem kell?
Gigabyte EP34
Pentium (R) Dual-Core CPU E5200 @ 2500GHz
4 GB RAM
Ati Radeon HD4580 -
Pityke78
őstag
válasz
Steady74 #2801 üzenetére
Áááá, rengeteg kérdésem lenne. Én még teljesen friss hús vagyok ebben a témában, tegnap sikerült feltelepítenem, futottam pár kört, de még igazából nem nagyon igazodtam ki a lehetőségeken.
1. miket lehet állítani az autón, ezek mennyire fontosak
2. hogyan lehet gyakorlást futni, rendes futamot, időmérővel, rendes évadot
3. mit jelent a 10% - 20%-os futamhossz
4. hogyan tudok majd esetleg hálózaton keresztül versenyen részt venni (ugye azért ennek biztos van feelingje) stb.Első körben ennyi.
-
Pepi79
tag
válasz
Steady74 #2778 üzenetére
Bejelentkeztem lengőborda kivételre, de állítólag 3 év a várólista.
(#2796) Pityke78 A TT, a Time Trial. Legalább is a 2010-ben így hívták. Az a része a játéknak, ahol gumi és üzemanyag szimuláció nélkül tudsz körözni a pályákon. Igazából gyakorlásra jó. Most a 11-ben máshogy hívják, de nem jut eszembe a neve. Szerintem mindjárt megmondják.
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
Steady74 #2643 üzenetére
Kedves Fórumozók!
Ahhoz, hogy teljes legyen az AUTÓBEÁLLÍTÁSOK TT oldal, szükség lenne még a következőkre:
Monaco: TT video
Silverstone: TT video
Singapore: Setup: & TT video
Suzuka: TT video
New Delhi: TT videoTermészetesen senkit nem szeretnék zaklatni ezzel, kinek mennyi ideje/energiája van. Én is megcsinálnám szívesen, de az én köreim nem mérvadóak
Motion, Steady, Trihorn... Bennetek bízom!
Természetesen mások is megtehetik, a lényeg, hogy ALL ASSIST OFF legyen!
-
válasz
Steady74 #2605 üzenetére
Nekem is. Ezzel nem pörgök, mint a búgócsiga
. Legend szinten Force Indiával, azért küzdenem kell a dobogós helyezésért. Lehet, hogy ez égő, de csak ennyit tudok egyelőre
De arra büszke vagyok, hogy kikapcsolta vonalvezetéssel már tudok egyáltalán normális időket menni -
MC HOBO
aktív tag
-
törölt tag
-
Pepi79
tag
válasz
Steady74 #2372 üzenetére
Hát igen. Emlékszem még a GRID-es időkre, mikor a csatározás két síkon folyt. Egyszer a pályán, meg mellette a chat-en.
Néha az utóbbin komolyabb harc ment, mint a versenyen. Kő keményen ment az osztás, néha könnyesre röhögtem magam
Egyébként tegnap pár embert én is fenékbe toltam egy-két féktávon. Utólag is sry miatta.
-
polonic
félisten
válasz
Steady74 #2356 üzenetére
Igen, tényleg vannak rendes játékosok. Ez viszont annyira meglepő, mert ritka az, hogy ilyennel találkozik az ember.
Egyszer viszont egy igazi vadparaszt köcsöggel találkoztam még a 2010-ben.
Spa-ban mentem 3. helyen, ő jött mögöttem. A célegyenes végi jobb hajtűben fordulnék be, ő meg teljes sebességgel belémszáguld. De úgy, hogy teljesen az ottani falba kötök ki és rommátörik az autó. Ezután írtam egy szép hangvételű szöveget neki. Erre meg visszajelöl live-on, hogy vulgárisan beszélek. Hú de nagy barom az ilyen. -
makkai
aktív tag
válasz
Steady74 #2356 üzenetére
Én is futottam össze normális emberkékkel.
Nem az a legfontosabb, hogy magyarok legyenek, hanem hogy igazi "sportemberek", sportszerűek.
Engem is invitáltak játékra, úgy hogy nem is jelölt be barátnak, csak egyszer már fututtunk együtt és legközelebb ott figyelt a játékra hívás. -
MC HOBO
aktív tag
válasz
Steady74 #2350 üzenetére
"ha sokan jelzik h kesz vannak, elindul a szero"
Ezt lehetne úgy csinálni, hogy senki nem nyom rá, csak akkor, ha a host rányom. Akkor elindul a visszaszámlálás, ha valakinek még nem jó, jelezhet villogással, vagy ilyesmi...
(persze 1-2 percnél többet nem kéne senkire várni...
)
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
Steady74 #2345 üzenetére
Én is tudok jönni pénteken.
Ha pályákról van szó, Kuala Lumpur és Monaco kivételével igazából bármi jöhet... Egyik pályán sem vagyok túl jó...
(#2348) makkai: Igen, sajnos sokszor előfordul, hogy mire valaki csatlakozik, már elindították a szervert így lecsúszik a futamról... Szerintem az lenne a jó megoldás, hogy - ahogy írtad - megbeszélt időben gyülekezni, illetve kihasználni a "READY / NOT READY" lehetőséget.
-
makkai
aktív tag
válasz
Steady74 #2345 üzenetére
Én valószínűleg leszek. tegnap is voltam, hívtál is, de mire elfogadtam az invitálást, adddigra már elkezdtétek, Én meg beléptem másik játékba, így szépen pont mindíg fedésben játszottunk máshol.
Valahogy pontos időt kellene megadni, a futam kezdésre, ha elég sokan lennénk.
Pl. ha megeggyezünk, hogy 21:00, akkor 20:50 kor létrehoznád a szerót, és 21:00-ig lehet gyülekezni. A liveban ott mutatja az órát, úgyhogy azzal sem lenne gond, hogy kinek éppen hogy jár az órája.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Crucial RAM 64GB Kit (2x32GB) DDR5 5600MHz INGYEN FOXPOST
- Kingston FURY Impact XMP 32GB 6400MT/s DDR5 CL38 INGYEN FOXPOST
- GIGABYTE RTX 4080 SUPER 16GB GDDR6X GAMING OC - Gari 2027.12.10. -ig - Eladó!
- ASUS GTX 1060 6GB GDDR5 ROG STRIX OC Eladó!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3336
- Konica Bizhub C220 A3 fénymásoló
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- 50napot futott! MacBook Pro 16 2021 M1 Max 32GB 512GB 1 év garancia
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 12 Mini 64GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest