Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Steady74

addikt

válasz werszomjas #3090 üzenetére

Szerintem Karilla is veszi már a lapot, ha SC szimuláció van a képben :)

Mondjuk érdekes volt látni, hogy ha emberek vigyáznak egymásra, milyen izgalmas futamokat lehetett menni. Szinte összeérve vonatoztunk, ha valaki lecsúszott az ívről sem volt koccanás, ütközés, nagyon nagyon fair futamok voltak.

• Steady74

addikt

válasz werszomjas #3090 üzenetére

Sok jó futam volt, igazából tesztelésre használtam a tegnap estét a benzinkeverék verseny közbeni állításával kapcsolatban. Nürburgringen nem működik, hogy csak a célegyenesben, és a hátsó gyors szakaszon van rich-en a keverék, mert a végére elfogy.

Sőt mondok egy extrém példát: Spa-ban mentünk egy 20%-os futamot. Autót váltottam, már nem Virginnel, hanem Red Bull-lal mentem. Végig a közepes keverék volt a beállítás, és az utolsó körben a hátsó hosszú egyenes elejére már elfogyott a benya. Az utolsó előtti kör végén már piros volt az ikon, az utolsó 1-1,5 km-t már úgy tettem meg, hogy nem volt benya az autóban, rángatott...

Ezek fényében szeretném kérni, hogy ha szerót csináltok közös gurulásra, vegyétek ki a benzin szimulációt, én mindenképp így fogok tenni.

A sok parasztról meg nem beszéltem még, akik betévedtek tegnap: volt olyan célegyenes nürin, hogy egy köcsög német gyerek végig az oldalamban volt és próbált a falra felkenni, persze mikor elgurult a gyógyszerem, akkor beleszálltam ezerrel (bocs rolly, ha esetleg érintve voltál), persze valahogy mégis továbbment.. Ezt nem értettem már csak annak fényében sem, hogy a valenciai verseny első helyét úgy buktam el, hogy a lágy keverékre váltva az egyes kanyarban éppen hozzáértem a falhoz, az első szárny meg darabjaira hullott. Kb 20-szal mehettem akkor már, fékeztem de nem kerültem el a végzetem. nyomtam egy klasszikus Y-t, és Karilla után eredtem, az utolsó körben vagy 100 méterről betettem mellé az autót, és megelőztem. Igaz kicsi kocc volt benne, és természetesen visszaadtam a helyet Neki... külföldivel nem tettem volna meg :DDD

Új hozzászólás Aktív témák