- RAM topik
- Billentyűzet gondom van
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- 3D nyomtatás
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Már az 1,4 nm-es eljárására koncentrál a TSMC
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steady74
addikt
válasz
werszomjas #3090 üzenetére
Szerintem Karilla is veszi már a lapot, ha SC szimuláció van a képben
Mondjuk érdekes volt látni, hogy ha emberek vigyáznak egymásra, milyen izgalmas futamokat lehetett menni. Szinte összeérve vonatoztunk, ha valaki lecsúszott az ívről sem volt koccanás, ütközés, nagyon nagyon fair futamok voltak.
-
Steady74
addikt
válasz
werszomjas #3090 üzenetére
Sok jó futam volt, igazából tesztelésre használtam a tegnap estét a benzinkeverék verseny közbeni állításával kapcsolatban. Nürburgringen nem működik, hogy csak a célegyenesben, és a hátsó gyors szakaszon van rich-en a keverék, mert a végére elfogy.
Sőt mondok egy extrém példát: Spa-ban mentünk egy 20%-os futamot. Autót váltottam, már nem Virginnel, hanem Red Bull-lal mentem. Végig a közepes keverék volt a beállítás, és az utolsó körben a hátsó hosszú egyenes elejére már elfogyott a benya. Az utolsó előtti kör végén már piros volt az ikon, az utolsó 1-1,5 km-t már úgy tettem meg, hogy nem volt benya az autóban, rángatott...
Ezek fényében szeretném kérni, hogy ha szerót csináltok közös gurulásra, vegyétek ki a benzin szimulációt, én mindenképp így fogok tenni.
A sok parasztról meg nem beszéltem még, akik betévedtek tegnap: volt olyan célegyenes nürin, hogy egy köcsög német gyerek végig az oldalamban volt és próbált a falra felkenni, persze mikor elgurult a gyógyszerem, akkor beleszálltam ezerrel (bocs rolly, ha esetleg érintve voltál), persze valahogy mégis továbbment.. Ezt nem értettem már csak annak fényében sem, hogy a valenciai verseny első helyét úgy buktam el, hogy a lágy keverékre váltva az egyes kanyarban éppen hozzáértem a falhoz, az első szárny meg darabjaira hullott. Kb 20-szal mehettem akkor már, fékeztem de nem kerültem el a végzetem. nyomtam egy klasszikus Y-t, és Karilla után eredtem, az utolsó körben vagy 100 méterről betettem mellé az autót, és megelőztem. Igaz kicsi kocc volt benne, és természetesen visszaadtam a helyet Neki... külföldivel nem tettem volna meg
Új hozzászólás Aktív témák
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- RAM topik
- Az IFA-n már ott lehetnek a Samsung újdonságai
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Okos Otthon / Smart Home
- Billentyűzet gondom van
- Sorozatok
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- További aktív témák...
- Intel Core I9 14900F - 24mag/32szál - Új, Gari 2030.08.27. -ig - Eladó!
- Intel Core Ultra 7 265K - Új, Gari 2028.09.27. -ig - Eladó!
- Intel Core Ultra 9 285K - Új, Gari 2028.08.05. -ig - Eladó!
- ASUS RTX 5070 Ti 16GB GDDR7 PRIME OC Edition - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Új, Gamer félgép - ASUS PRIME B860M-A WIFI + Intel Ultra 5 245KF + Corsair 2x16GB DDR5 6000MHz
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 SUPER 12GB Zalman M4 Corsair 650W
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest