Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Steady74

addikt

válasz Motion_Blur #3015 üzenetére

hja, csak a lean-nel meg nem megyek sehová, pl a tegnapi futamok után. Koreában úgy lettem második, hogy azt hittem az elején lesz@pom magam

Elrajtol a mezőny, persze az első kanyarban mindenki kicsúszik. Erre számítva egészen lassan és szűken fordultam be, simán ki tudtam volna kerülni mindenkit, de egy megpörgő ember éppen szembe jött, telibetalált, szárnyam egy része odalett, és úgy lökött meg, hogy beestem a kicsúszott boly közepére. ott még két pofon, éss nekiszorítottak a palánknak kívül egészen a box utca kijáratánál. mire kiszabadultam, meg visszataláltam a pályára tök utolsó voltam leszámítva azt a gyökeret, aki beszorított. Na innen jöttem fel a végére úgy, hogy Karilla mögött értem be azt hiszem 5 mp körül. Na ide kellene a rich keverék vagy 3-4 körre, hogy fel lehessen zárkózni.

Mindegy, nagy paraszt voltam amúgy a külföldiekkel, magyarokra igyekeztem vigyázni, hogy fel tudjak jönni, mint a talajvíz, szóval nagyon nem örültek nekem, ha utolérem valakit :DDD

De ugyanez volt amúgy a brazil pályán is, annyi különbséggel, hogy ott 2 körön keresztül tartottak fel úgy, hogy közben lenyírtam a füvet mindenhol mert állandóan kitettek...

Új hozzászólás Aktív témák