- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Egy tápkábel négy vezetékét elvágva is működik a GeForce RTX 5090
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daelion
őstag
Én sem tudom, hogy fog e kelleni a 2.0 Eva karik mert a tavalyi verziók megvannak már.
Viszont ha nem gond én most egy ideig nem szeretnék ezzel a topikkal foglalkozni szal további sok sikert a pulljaidhoz meg egyebek!.
'tegnap este meghalt a faterom és most nagyon sok minden zúdult a nyakamba kb örülhetek ha a napi runjaimat meg fogom tudni csinálni..' -
Beretvás
veterán
Ma még egy single pullra valót ösze tudok kaparni, aztán el kell gondolkodni ,hogy megvegyem e a 3. Csillagot SBS re..
Gondolom valami kihagyhatatlan karakter csak nem jön a 2.5 éves évforduloig. 500 arany jegyem van amúgy. Ev akollabból meg , hogy kell e a két nikke azt nem tudom.
-
Daelion
őstag
Grat!.
Poén de nekem is jött 1 SBS amikor Manat szedtem ki mert nekem azért ráment pár multi.
Cinderellaval jartam úgy, hogy 1 hiányzott azt mondom eh egye fene megérdemli az MLB-t és kivettem golden ticket-el.
Erre kb 2 hétre rá csak úgy randomba kaptam 2-t is másik banneren, na mondom fasza ha ezt tudom nem lövöm el a 200 ticketet.'de hát ezt senki sem tudhatja előre..'
-
Beretvás
veterán
lol . huztam öszesen 2-t manán azt beadta.
-
-
Daelion
őstag
Haverom akit említettem, hogy állandóan szerencsés.
Ő konkrétan még 1 Anomaly runt sem ment mert utálja az erőltetett csapat építést és a mai napig a régi Interception Ex raideket tolja amit kb akármivel megcsinálhat azt ő elvan így is.'inkább csak a sztori meg a kari gyűjtögetés érdekli, utálja a meta témát'
Alice is mehet Sakura helyett bár ő aztán meg pláne gear igényes szal akkor már inkább Mana mert vele semmit nem kell extrában csinálni.
Itt ez a tag akit szoktam nézni mert nagyon durvan letesztel minden karit 'vmi mérnők a melója szal ért a matekhoz..'
Fullosan összerakott csapattal meg hát költ is a játékra nem keveset auto playbe letolta gyorsabban mint én.
[link][ Szerkesztve ]
-
Daelion
őstag
Kraken lvl 7 nekem is csak valahogy 390 es Synchro után kezdett stabilan lemenni bár akkor még nem volt Rapi, vele azért könnyebb lett Liter helyett.
Meg asszem neked nincs meg Summer Sakura aki SBS mellett kb a legerősebb DPS oda.
Illetve oda azért össze kell rakni a karikat, SBS meg Sakuran is 70-76% közti Ele dmg van.
Skillek is 10/7/10 SBS-nek és 10/10/10 Sakuran B2-nek meg ott van egy 10/10/10-es Crown. 'gear is +5-re van húzva rajtuk'
SBS csinál kb 1.2+milliárd damot Sakura meg 1.1 körül a run végére.Ezekkel meg a cap lvl 400 Synchroval amit ott használ is pont, hogy megvan normálisan a lvl 7-es run kb 10-15 másodperc extra időm marad miután elérem a lvl 7 -et ami a maximum rewardot adja. 'Eleinte nekem is csak 5 meg 6-os runjaim voltak amikor elkezdtem Krakent runolni
'
Amúgy az a vicc, hogy Sakura helyére be lehet rakni Manat mert SBS-t erősíti és meg pluszban Wind code is szal tud valamennyi damot tolni rá ha össze van rakva.
'nekem nincs megcsinálva de néztem egy streamert, hogy mit művel vele'
[ Szerkesztve ]
-
Beretvás
veterán
Ez a nyomorult kraken is csak lvl4 ig megy... Nincs elég DPS em..
-
Daelion
őstag
Azt nem tudom, hogy mennyire vannak 'súlyozva' a különböző statok de magasabb Tier-es roll elég sokat tud számítani.
Nekem sikerült kapnom egy full maxos Ele rollt és nem kicsit dobta meg.De amúgy is inkább legyen kevesebb attack power fontosabb rollokkal mint több attack power random izékkel. 'ez alól talán a PvP a kivétel'
Attack power jön majd magasabb Synchroval meg ha feljebb húzod a skilleket, csak az miatt ne tekerj el jó rollokat.[ Szerkesztve ]
-
Beretvás
veterán
2 hete szopatom magam a cristal anomalyval...szerintem mától ráfekszem tényleg a krakenre és átvariálom a statokat a cuccokon.
Bár vicces amit a multkor is írtam, hogy nagyon sokat dob az attack poweren a nem is odaillő stat, pl crit hit, crit dam stb.. aztán csodálkozol hogy miért nem megy a stage mikor felette vagy attack ban..
Valami félre ment ezzel kapcsolatban. Volt már közel 80k is a rapim attackja most meg kb odaillő statokkal, 75k inkább.
-
Daelion
őstag
Csak halad az.
Én meg mondom megpróbálok keríteni 1 copy Manat a miheztartás végett meg lehet tudnám használni 1-2 esetben ha olyan boss van.
Hát kicsit több pullom ment el mint terveztem de nem panaszkodok mert közben jött 1 darab Ein/Quency meg 1 SBS is.Meg most csinálom Drake meg Helm favourite/treasure itemjét is mert előkészítettem nekik a +15 dollt tegnap illetve matim is van selector boxbol ami kelleni fog hozzá.
Drake elég korrektnek tűnik a shotgun teambe ami nekem össze van rakva szal arra kíváncsi leszek mit fog alkotni.[ Szerkesztve ]
-
Daelion
őstag
Nekem szerencsére mindig volt gear abbol a 200-as dobozból is amit még a sima interception EX Raidek adtak.
Most is van még pár szet Pilgrim gear mindegyik típusra elrakva placeholder karikon amíg nem jön olyan amire tényleg kell.'persze ez is véges de az legyen majd a jövő énem problémája
'
Jah az a haverom már MLB Rapinál tart így mellékesen pedig állandóan ki akar fogyni a gemekből/pullból..
Hát most kb nagyobb event majd csak februárban lesz Evangelion második felvonás collab meg majd a szokásos áprilsi half anniversary.
[ Szerkesztve ]
-
Beretvás
veterán
Amúgy ez a random váltós cucc is egy szopatás... Az sem ad be semmit. 2x próbáltam, pont olyan mint a doboz maiből 200 kell, na az mióta betették nem adott értelmeset..
Nem tudom mi alapján számol az összes ilyen game, de még egy ilyenben sem volt szerencsém, nem ugy mint a spanodnak..
Valami jó kis eventet pattinthatnának már...
-
Daelion
őstag
Igazából passz, sajnos ez ilyen nem véletlen hosszú távú játékok az ilyenek.
Nálam is valami 1+ évig gyűlt a gear mire ennyi lett felhalmozva. 'és mivel Kraken óta nem mentem csak azt, előbb-utóbb én is ki fogok fogyni a lerakatból'
Ha vannak esetleg fölös manufacturer gear darabjaid amik nem kellenek akkor bepróbálhatsz pár olyan random átváltót aminél ki lehet választani, hogy melyik manufacturertől akarsz darabot így randomba.
Vagy ja mész Krakent és inkább reszelsz amin jelenleg is tudsz/használsz a csapataidban aztán max később visszamész megint a hiányzó darabokat farmolni.
[ Szerkesztve ]
-
Daelion
őstag
Olyan 110+ pullra lehet elég gemem+ticketem jelenleg mert én csak 1 darabot szedtem ki Rapiból.
Viszont már megvan összes jelenlegi standard banner Nikkem mert meglett Rumani is pár napja.
Általában ilyen 20-30 pullt szoktam rászánni a filler Nikkek-re hátha beadja azt mehet a gyűjteménybe. 'ha nem akkor meg megy a wishlistre'
Golden Ticketem van kb 490 de ja azokat én is csak fontos dolgokra szoktam használni meg amolyan vész esetére. -
Daelion
őstag
Lényeg, hogy van valami clear recordot mert már azért is kapsz valamit.
Ezért is szoktam mondani annak a szerencsés haveromnak akit semennyire sem érdekel az end game hiába lenne rá akármennyi karaktere, hogy legalább 1 kört toljon le tok 8 milyen eredménnyel is.Jah én is most láttam reggel, hogy Mana lesz mert fel vagyok iratkozva pár gacha YT csatornára és ott be szokták ezeket jelenteni amint lehet. 'én nem nagyon követek X-et meg hasonlót szal onnan nem tudnám meg'
Kellenek ilyen filler bannerek is mert különben nem bírná gemmel/ticket-el az ember.
Mondjuk én 2024-ben konkrétan nem skipeltem senkit.'lehet, hogy idén is viszem tovább ezt majd meglátom hogy bírja a szerencsém/gemjeim'
-
Beretvás
veterán
jól kivagyunk ha EZ meg ilyenek lesznek a bannerek..
-
Daelion
őstag
Ma késő délutánra csinálták meg, szerencsére hamarabb mint gondoltam.
Persze csak nem bírtam ki és mondom fene tudja mikor lesz jó azt még előtte mentem 1 kört telefonon, hogy azért legyen valami/semminél több pontom legyen azért.Hát nem kicsit volt irritáló mert kb szart sem látok meg aztán azzal az irányítással kilőni repkedő rakétákat hát jah persze.
Telón alig lett meg ~4 milliárd dmg összesen 5 csapat után, most mentem 1 runt PC-n azt kapásból 6.8 milliárd lett és lehetne több is ha lecserélem az utolsó csapatom mert az annyira nem jött be ehhez a bosshoz. 'ha nem muszáj nem megyek több kört, ha benne tudok maradni a top 3%-ban ezzel akkor nem csesztetem tovább'
Ja meg hát igen Rapi hozta az elvártat ha már annyit belefektettem az OL rolljaiba:
Konkrétan egyedül lehozott majdnem 30%-ot a teljes végeredményből ami ugye 5 csapatból jön össze. 'nem összehasonlítandó itt RH-val mert Rapi itt ugye elemental előnyben van Fire miatt'
[ Szerkesztve ]
-
Daelion
őstag
Na fasza, délutàn kidöntött egy fát ez a rohadt nagy szél és magával vitt több oszlopot/kábeleket is azt semmi net max a telón van mobilnetem.
Remélem még a solo raid vége előtt megoldják mert telón csinálni end game tartalmat valami borzalom sztem.. Karakenen is egy teljes staget bukok ez miatt.
Telefonom viszi a gamet gond nélkűl 'poco x6 pro' de ezt a tapizós célzást az életbe nem fogom megszeretni. -
Daelion
őstag
Pedig amúgy pont, hogy crit chance-damage ami elég lényegtelen ebben a játékban még mindig.
Talán pár kari van aminek még úgymond elmegy de ott is inkább csak filler/extra roll ha úgy jön össze. 'régebben volt a Snow White crit nuke team kb ott kellett a crit de azt már szinte senki sem használja manapság'
Manapság inkább az elemental fele tolják el az end game dolgokat lásd anomaly Raidek meg a challenge resze a solo raidnek. 'nem lennék meglepve ha 1x kapnánk valami elementa alapúl towert pl'Attack power inkább csak squad combat power 'padolásra' van sztorihoz pláne hard mode-hoz illetve PvP-re mert ott az számít.
Jah este unlockol a challenge része, már összeraktam az elképzelt csapataim azt majd kiderül hogy valójában mennyire lesz jó mert van amikor több kombinációt is megcsinálok mire megállapodok.
'meg boss függő is, hogy challenge része miket művel'
-
Beretvás
veterán
-
Daelion
őstag
Jah a dollokat el is felejtettem.
Ez valami módosított Modernia ahogy néztem bár gondolom a tényleges különbség úgy is csak Challenge módba fog kijönni az meg úgy sem érinti azokat doll/material rewardokat. 'challenge úgye csak gemet meg avatar framet at'Én most el vagyok látva dollokkal rendesen.
2 éves Anniverysary Solo raid boss jó termelékeny volt, alig 1-2 nappal a nyitás után lezárták mert bugos volt a boss illetve Cinderella is bugos volt.
Kompenzációnak mindenkinek odavágták dollokat meg minden amit amúgy is kapnál azokból a stagekből de persze én a zárás előtt már megcsináltam szal 2x kaptam azokat.
Megnyitották megint vagy 1 hétre rá a raidet, akkor meg valaki felfedezte hogy pause explotiolni lehet a boss első fázisát. 'soha nem ment át phase 2-be a boss 3 perc alatt sem szal irreális dmgt lehetett tolni rá'
Na akkor megint lezárták és resetelték és jött a kompenzáció újra.'persze addigra megint összeszedtem a runokból is a rewardot'
Aztán a 3-ik menetre lett jó és befejezve a Raid amiből persze megint összeszedtem mindent.[ Szerkesztve ]
-
Beretvás
veterán
Solo raidben legalább moderniát adott.. abban relatív jó vagyok és kellenek is a babák, ahogy látom sokat dobnak azok is.
-
Daelion
őstag
Passz, hogy kevés-e vagy nem mert nekem az már elég rég volt meg kb tavaly nyár elején revampolták a karakter power kalkulációt a játékban. 'akkor került be ,hogy karakter powert adnak az OL rollok'
Synchro kari szint azért dob pláne 20 szintenként amikor van egy nagyobb ugrás. '201-től számolja a játék szal neked a következő az 321-en lesz'
OL rolloknál maga a Tier is számít, hogy a roll melyikbe van. 'T1-15 közt lehet, amikor elsőnek upgradelsz 1 geart OL-re akkor az garantáltan T11-es rollokat ad be'
Nekem per pill csak OL rollok miatt hozta be a 1 darab Rapi kari power-je a Core 2-es Cinderellat mert jelenleg Rapin vannak a legjobb rolljaim az összes karim közül.'jó sok alapanyagba is fájt már de nekem megérte mert alapvetően 2 karinak számít a dupla elemental miatt.'
Kb így van most a 2 kari statja. 'mind 2 max skilles szal ott nincs eltérés'
[kép]
Persze nem teljesen reális mert egyik Attacker másik meg Defenender kari de na így is érdekes azért. 'Ezért is kell majd Cinderellan alkotnom később mert ez nem oké'
Jah a bálna.. Jelenleg a 360-as Pilgrim Towerem meg a 340-es Tetra is bálna blokkolva van.[ Szerkesztve ]
-
Beretvás
veterán
Így már értem, kb hasonlóra gondoltam én is , de ennyire részletesen nem ismerem a karaktereket..
Mi dob ennyit az egységeken? Az OL felszerelés statjai? Oké ,hogy még csak lvl 306, de max 82k a legerösebb.. nem kevés ez? Sokára lessz meg a 400+ mai ahogy látom kell a 32 es boss hoz, az is dps chack ahogy nézem.. Bálna volt még ilyen annó. Nihilistert élveztem a legjobban.
-
Daelion
őstag
Jó alatt én azt értem, hogy minimum 3x Max Ammo min 50% rollal illetve 4x Elemental damage roll ott is mind 20+% és a többi roll meg legalább valami amit tud is használni de ideálisan +ATT.
'elférne igazából 4x Max Ammo is de az már tényleg necces lenne mert nem mindegy, hogy melyik sorba kapod a rollokat és nekem a nehéz eset jött össze amit drága lesz javítani'
Van logikája de az csak nagyon end game/Solo Raid top felső pár % szinten számít esetleg.
Illetve Rapi/RH ugye kivételt képez meg már próbálkoznak 1-1 karival mint pl Rouge aki a jobb és bal oldalán lévő Nikket buffolja tehát csak 2-es és 4-es pozícióba lehet használni effektíven.
Ezen felül meg bizonyos mechanikáknak balról jobbra haladva van a prioritása mint pl Naga meg Rapunzel heal-je. 'Ez Crown megjelenésekkor kritikus tényező volt mert neki ugye az egyik damage buffja végig fent tud lenni ha valami healt kap tehát bevágták 1-es pozícióba és úgy kapta Nagatól vagy Rapunzeltől az állandó healt'
Asszem azóta ezen már változtattak de én biztos ami biztos alapon mindig előre rakom Crownt ha van healer a csapatába.
Bizonyos bossok támadásai is balról jobbra haladva mennek végig a partin tehát ha nagyon ki akarja valaki min-maxolni a taktikát, hogy melyik kari kapja hamarabb a damot akkor így is lehet. 'én ennyire nem szoktam trükközni vele de a top playerek ezt csinálják'[ Szerkesztve ]
-
Beretvás
veterán
Na most mitöl függ a csapat összeállításnál a sorrend? Ha utolsonak teszem az "I" est akkor is ö fog elsönek aktiválódni.. van valami logikája ennek?
-
Daelion
őstag
Grat!.
Én már visszatértem a szokásos daily rutinhoz meg próbálom az utsó Overload sort bepörgetni vmi használhatóra Rapi gearjén aztán azt sem piszkálom tovább egy ideig.
Van rajta 1 darab +% defense line ami nagyon szúrja a szemem de most is csak megette egyből a napi kraken crystal termést mert 3/próbába kerül az a gear darab.Jövő héten meg kezdődik a Solo Raid hát kíváncsi leszek mit fog tudni mert tőle számítok a legtöbb damra az összes csapatom közt. 'ezek a Solo Raid bossok mindig az akkori banner kari elementaljahoz vannak igazítva szal még az is kedvezni fog neki'
[ Szerkesztve ]
-
Beretvás
veterán
És mit hoz az RNG.. Este jött egy copy rapiból..
Meg egy kesztű is jött végre.. de kell még egy kesztyű meg egy sapi pilgrim és utána lehet Krakent farmolni Crystalért..
-
Daelion
őstag
Manufacturer geart célszerűbb a hozzájuk való raidből farmolni, Kraken inkább csak Crystalra van.
Elvileg kesztyu az a Mirror Container helm meg az Ultra.'Mirror köcsög na szép..'
Van az a gear átváltó cucc 'Manufacturer Arms Furnace' is az Arena shopba de én még nem próbáltam mert van bőven T9-es gearem elrakva minden kari típushoz egyenlőre. 'ahogy nézem ez is random valamennyire csak a kívánt manufacturert lehet célozni'Mondanám, hogy lehet menni a régi Interception Ex bossokat is Stage 9-es runnal de az meg tényleg nagyon random hogy mit adnak geart meg max 1 crystalt. 'én ugye ezeket farmoltam több mint 1 évig mert nem volt más opció szal csak azért van ennyi gearem'
Én sztem maradok az 1 copynál bár csábító mert megint van ~110 pullra elég gem/ticketem de kelleni fog az később/másra is.
'néha azért nehéz megállni
'
Annak én is örülök, hogy megmentettem 200 golden ticketet mert azok a legértékesebbek.[ Szerkesztve ]
-
Beretvás
veterán
Hát én ma csak 3 at kaptam.. meg semmi használható geart...De nem panaszkodom merr megmentettem 200 arany jegyet..
Remélem holnap befigyel végere az az attacker gear is...
Nem tudom megérné e kivenni 1 + példányt Rapibol. De max a banner végén mert addig még akár kaphatok a banneren is.
-
Daelion
őstag
Megnyugtatlak Shift Up az nem Blizzard itt nincs nerf/fun police.
Eddig még 1 karit sem nerfeltek amióta megy a játék sőt itt inkább csak buffok voltak.
RH dráma óta nem mernék megtenni mert ott volt az, hogy update előtt amikor bemutatták a karit erősebb volt mint amit ténylegesen kaptunk. 'hiába hívták fel a figyelmet, hogy az még csak teszt verziós kari volt már mind 1 volt mert azt várta mindenki'
Addig lázadtak az emberek, hogy inkább buffolták a karit ami még erősebb lett mint a
bemutató verzió.Cinderella is bugos volt amikor megjelent mert lehetett vele trükközni, hogy erősebb legyen.
Nem nerfelték le csak kijavították a bugot de cserébe meg buffolták a Burst skilljét kb ugyan annyival szal semmi sem változott végeredménybe.Jah ez a dupla drop hasznos dolog, mai 3x Kraken run termelt nekem 9 Crystalt.
'amit persze el is basztam egyből
'
[ Szerkesztve ]
-
Beretvás
veterán
Hát nekem először még kell 2 pilgrim kesztyű meg egy sapi attacker.. SBS nek meg RH hak..
Utána jöhet a cristal farm... szopóroller lesz ez már látom..
De legalább még 4 napig 2x dropp van..
kipróbáltam tréningpályán Rapit Doroty helyett... és jobb volt.. pedig Rapi lvl1 volt... ol gear nélkül... tuti nerfelni fogják ezt..
-
Daelion
őstag
Na csak panaszkodni kellett.
Grat! 'ez amúgy már bevált módszer itt a fórumon RNG alapú játékoknál'
Én meg lenulláztam teljesen a OL Crystal lerakatom mert csak nem bírtam ki és tekertem kicsit a gearjén hátha lesz jobb.
Most már ~100% Elemental dmg van rajta meg majdnem 170% Max ammo bár ideális az 200% lenne kb de egyenlőre marad így mert más karikon is kéne dolgozni. 'jelenleg jobb rolljai vannak mint a Core 2 Cinderellanak ami kicsit gáz/nem éppen beautiful ahogy ő mondaná'
[ Szerkesztve ]
-
Daelion
őstag
Többet számít az, hogy mennyire van összerakva egy kari mint az a 1-2 extra copy.
Haveromnak sokkal magasabb rankon vannak ugyan azok a karik mint nekem mégis az enyémek jóval erősebbek mert őt annyira nem érdekli az a része a játéknak. 'én meg inkább a gear rollokra fókuszálok meg, hogy megfelelő csapatban használjam a karikat a bosshoz igazítva'Stage 7 Anomaly Krakent pl ezzel a csapattal csinálom meg gond nélkül 400-as lvl capen amit ugye engednek azok a Raidek:
1 copy Rapi/MLB Crown/2 copy SBS/1 copy Summer Sakura/Core 1 Noir bár ő csak fillernek van ott mert igazából nem tudok jobbat rakni arra a slotra. 'meg azért segít valamennyit 1-2 buffja illetve element miatt azért csinál valamennyi damot'
1 copy és MLB közt nincs lényeges különbség, MLB és Core 7 közt már azért van de jelenleg semmi olyan tartalom sincs a játékban amire az kéne.Lost Sectorban asszem nekem az utsó pár darab hiányzik de azoktól már idegbajt kapok olyan rohadt labirintusok.
'nem is foglalkoztam már vele hónapok óta, majd vmi guide alapján talán megcsinálom őket..'
Hát ha annyira nincs mit csinálni akkor csinálhatod a kimaradt event sztorikat az archive-ba ha van rá olyan tekercsed amit eventek adnak. 'ott van mostani Rapi event shopba is az a filmtekercs vagy mi'
-
Beretvás
veterán
400+ van nekem is most. De ha azt mondod a copy-k nem sokat számítanak akkor elrakom késöbbre. Mert agyaltam ,hogy SBS nek veszek még 2 példányt hogy mlb legyen.
Tegnap a végére értem mindennek a storyban meg a lost sectorban is. Már ameddig engedte a dps. Most már majd a napi dolgok maradtk újból. Kicsit sajnálom, mert élveztem ,hogy volt mit csinálni.
[ Szerkesztve ]
-
Daelion
őstag
Eleinte én is hittem ebben de amióta láttam pár durva esetet meg saját tapasztalatom is mást mond már nem.
Követek egy gacha content creatort aki sztem már milliókat költött a játékra és első Modernia banneren 4000$-ba került neki mire Core 7-re húzta mert annyira ótvar szerencséje volt.
Mikor megvettem a Crown gacha skinjét utána még az átlagnál is szarabb pulljaim voltak nekem is bár nekem alapvetően ilyen össze vissza szerencsém van minden játékban.Van, hogy hónapokig úgymond csak szopat aztán meg hirtelen odavág mindent.Ez a haverom meg mindenhol ezt csinálja, elkezdtünk egy új gachát játszani még tavaly nyáron és ott is dettó ugyan ez és ott még skinekre sem költött mert nem voltak benne.
Vannak ilyenek csak ja néha azért piszkálja az embert amikor neked meg semmi sem jön közbe.Azért azt tegyük hozzá, hogy Nikke gacha rendszere még így is bőven a barátságosabb/jobbak közé tartozik.
Itt legalább tudsz bannerek közt golden ticketet gyűjteni és elrakni későbbre illetve adnak bőven gemet meg ticketet ingyen pullra.
Én még pl nem maradtam le 1 új meta kariról sem ennek köszönhetően mert mindig van félrerakva 200 ticket amolyan biztosításnak. 'tavaly nyár elején 800 volt most per pill majdnem 500 van megint'
Illetve az sem egy utolsó tényező, hogy itt nincs több copy mögé zárva a karakter többi skillje mint sok másik gachában.
Itt alapvetően kiszedsz 1 darabot és ugyan úgy fog működni a kari, MLB és fölötte teljesen opcionális ha esetleg kell a MLB lobby háttér. 'Core 7 meg kb csak bálnáknak ajánlott meg annak aki Solo Raidbe Top 1% vagy fölé akar menni' -
Beretvás
veterán
Szerintem azt nézi a game mennyit költesz rá... Mindegy ,hogy gemre vagy skinre "az sem olcso". Egyszer vettem talán valami bundlet apró pézé s ugy rémlik mint ha jobb " szerencsém" is lett volna.
Jo karaktert még nem adott be soha pedig végig huzkodom a 22 napokat..
ugye a pénzröl szol ez is attol hogy f2p. De legalább ha elég ürelmes vagy elöbb utobb beadja " hóbapok mulva".
-
Daelion
őstag
Ez ilyen direkt beetetés lehet amikor valaki sok idő után jön vissza vagy nemtom.
Én egyik külföldi haveromtól szoktam néha majdnem idegbajt kapni mert számomra ez már felfoghatatlan hogy lehet valaki ilyen szerencsés és nem csak néha.
Ő is már kb első nap óta játszik a játékkal de ha neki kell valami akkor kb oda is vágja a játék hozzá mintha csak gondolnia kéne rá. 'én már ajánlottam neki, hogy lottóznia kéne vagy valami'
Amikor RH bannere volt konkrétan csak úgy 'véletlen' Core 7-re tolta most meg Cinderella banneren 10-es pullbol 4! darabot szedett ki, mondom nálad valami nagyon nem oké.
Gemet nem vesz a játékban de skineket asszem már mindet megvette mert ő meg azokat gyűjti a karikkal együtt. 'Svájci ott van erre fölös kerete..'Solo Raidnek az alap stagei nem vészesek de a challenge mód az ahova már rendesen összerakott csapatok kellenek meg legalább 1 Nikke aminek a bosshoz való elementalja van különben nem tudod megcsinálni a mechanikát ami általában 1 hiteli az egész csapatot akkor.
Nekem jelenleg az a tényleges end game aktivitás mert Anomaly Krakent mar stage 7-re csinálom ami effektíven a fullos reward tehát nem érdekel feljebb.
Guild Raid meg csak casual szinten megy mert olyan guildbe vagyok akiket annyira nem érdekel az.
PvP az meg kb semennyire sem érdekel engem, annyira szoktam csinálni hogy azért kapjak 1200+ gem rewardot amikor resetel a season aztán annyi de pl csak azért nem rakok össze egy Nikket ami csak PvP-re jó. 'Diamond 4-5 rank asszem'[ Szerkesztve ]
-
Beretvás
veterán
Sajnos belefásultam az SBS banner után annó..Ha jol emlékszem az volt az utolsó amit még toltam.. Aztán el is feletkeztem róla sajnos, pedig imádtam. Az infók miatt benne vagyok az FB global csoportban és hát mikor linkelik a képeket elfog az ideg..
ennek azért örültem aznap este mikor betették a bannereket..
Többször szóba került a solo raid.. valahogy sohasem ment nekem... Próbálgatom de végigcsinálni nem tudom.
[ Szerkesztve ]
-
Daelion
őstag
Sztem ilyen játékot nem is nagyon lehet gyűjtögetés nélkül játszani, tavaly konkrétan 1 karit sem skipeltem még ha nem is kellett semmire sem a többségük.
Mondjuk én imádom a játék sztoriját/eventjeit is szal azért is játszom vele nem csak gyűjtögetés miatt.32-33 jah a Mirror Container, elég suttyó boss az biztos. 'Solo Raid Challenge módba amikor az volt hát egy élmény volt
'
Sztori módba mondjuk én sokat nem tudok segíteni mert nekem ott már régóta nem volt semmivel sem gondom mivel ugye folyamatosan játszottam bőven elég erős voltam mire jött a következő sztori update. 'közben csökkentettek is combat power elvárást is sztorihoz az év folyamán asszem 2x is szal bőven fölötte voltam mindig' -
Beretvás
veterán
Remélem nem unom megint el addig..
még 21 nap van igaz a bannerből de régen is így volt hogy ha az elején nem adta be pár pörgetésből utána már biztosan nem...
Igazából ,hogy mint egység kell e egyáltalán nem is tudom... erős erős de mondjuk nem annyira tetszik a karakter...
Pilgrimeket jobban csipázom..
a gyüjtögetési vágy hajt szerintem..XD
[ Szerkesztve ]
-
Daelion
őstag
Sajnos ez ilyen, én is jártam már így hogy mindent adott csak azt nem amit akartam és ticket lett a vége.
'Winter Ludmilla bannere csinálta ezt amikor elsőnek volt a játékban'
Az is egy megoldás végül is, ki tudja lehet aztán majd 2.5 anni banneren fogod kapni Rapit.
'mint ahogy nekem jött most 2 Cinderella off banneren'
-
Beretvás
veterán
Már azon is agyaltam ,hogy meghagyom a 400 ticketet a 2,5 annyversary-ra..
-
Daelion
őstag
Stage 3 és fél az nem rossz a te Synchro szinteden pláne Summer Sakura nélkül mert ő nagyon erős oda. 'kb SBS szint majdnem + kapja a buffot part destroy után amit Kraken meg folyamatosan respawnol ugye'
Sztem Rapi megéri a 200 ticketet pláne, hogy most egy ideig nem lesz semmi túl komoly max sima bannerek meg az Eva kollab aztán majd áprilisban a 2.5 Anniversary ami nagyobb event/update és akkor szokott jönni új Pilgrim vagy lehet megint egy Over Spec Nikke mint Rapi. 'Crown volt 2024-ben a 1.5 Anniversary Pilgrim'Majd valamikor az év folyamán lesz Stellar Blade kollab szal arra szeretnék elég pullt/ticketet félre tenni de nyárnál hamarabb nem nagyon várható. 'valszeg PC megjelenéssel együtt lesz vagy akörül'
-
Daelion
őstag
Doro volt eddig a top B1 DPS/Support keverék amit most úgymond elvett tőle Rapi.
Part 2 Eva kollab engem sem érdekel annyira mert az elsőből megvan mindegyik kari, ugyan elég jók de igazából csak end game szinten kellenek/használom őket néha.4 nap alatt az azért elég malac,grat.
Nekem pl az alkesz Scarletből csak 1.2+ év folyamatos játszás után lett meg az első copy.
Bár most pár hete nekem is volt 1 nagyon durva szerencsém, karácsonyi Guillotine-t akartam kiszedni és 30 pullból a banneren kaptam 2 Cinderellat meg 1 Guillotine-t is.'ilyen szerencsém soha nem volt előtte a játékban'
Csak 1 példa, hogy mire képes egy elég jól összerakott Rapi azon a szinten ahol én tartok jelenleg. 'Doro sincs elhanyagolva, max skillek meg normális gear van rajta'
Direkt olyan teambe raktam ami úgymond mindennel működik illetve senkinek sem volt Elemental előnye mert az sokat tud dobni.
B1 Doro és B3 Rapi:
B1 Rapi:
Saját maga is erősebb és még a csapatot is jobban buffolja B1 módban mint Doro és ugye ez csak egy 1 darab pullos Rapi.
Amúgy asszem te most Interception EX napi Raideknél tartasz nem? 'Arkon belül amik vannak'[ Szerkesztve ]
-
Beretvás
veterán
jó dps igazábol Doró... Na mindegy akkor beszerzem majd rapit így vagy úgy.... Kövi kollab úgy sem érdekel túlságosan..
kb 4 napja játszom újbol és befigyelt már azóta Crown, Cinderella, Snow white, Naga, Grave, SBS így lb1 lett, Meg még sok más..
Szóval jó évzárás volt azért..
-
Daelion
őstag
Csak 1 és 3, úgy működik hogy ha pl B3-as pozícióba teszed akkor annak fog működni ha meg B1-nek akkor alapon annak.
Viszont ha valami oknál fogva kihal a B1-es Nikked miközben B3-nak raktad be akkor be tudsz vele burstolni manuálisan a B1 helyére.Jah Liter az nem látványnak van a partiban az biztos csak hát már day 1 óta ő volt a legjobb B1 Nikke a buffjai miatt. 'Rapi ki tudja váltani a tesztek alapján'
Dorothyt én általában a Pilgrim Tower-be használtam meg amikor kellet a Water elment Solo Raid Bosshoz.
Viszont azt tudni kell Rapiról, hogy eléggé fontosak neki az Elemental damage meg Max Ammo % Overload rollok a gearen szal kell bele invesztálni hogy hozza amit tud.Igen kapunk jan 2 és 3.án is 10-es special ticketet.
[ Szerkesztve ]
-
Beretvás
veterán
Épp ez nem volt világos hogy akkor, ő is olyan mint Red Hood , hogy tud lenni mindhárom... De ezek szerint igen.. Szóval Dorotynál jobb lenne? Csipázom Dorotyt pedig... Litert nem használom mióta megvan Doroty mert nem bírom elviselni a kis görcsöt....
mindegy mivel még nem kaptam meg, várok vele még 2 napot mert tán kapunk holnap holnapután még 10/10 ticketet.. Hátha beadja azokból...
[ Szerkesztve ]
-
Daelion
őstag
Amikor már elkezded csinálni a havi Solo Raid-nek a challenge verzióját 'már ha érdekel az a része a játéknak' oda már 5 teljes team fog kelleni ha rendesen akarod csinálni szal van helye bőven.
'én most Anomaly Kraken teambe is lecseréltem a maxos Literem inkább Rapira és jobban megy vele'
Rapi Burst 1 és 3 Nikke is szal akár B1-nek is lehet használni és még úgy sem gyenge. 'Dorothynél pl jobb'
-
Daelion
őstag
Akkor egész jól felzárkóztál annyi kihagyás után.
Hát igazából egyszerűbb felsorolnom amim nincs meg.
Sima Nikkek közül csak Rumani hiányzik, limitált/szezonálisak közül nincsenek meg a Chainsaw kollab karik mert azt sem tudtam mi a fene az és skipeltem őket inkább.
Anne Miracle Fairy/Mica Snow Buddy/Emilia azt minden más megvan a játékban jelenleg.
Top/gyakrabban használt és invesztált Nikkek meg kb innen a felső 2-2 és fél sor párat leszámítva.Acc progress az meg ilyen kb:
Tower meg Hard mode tudna tovább is menni de azt mostanában annyira nem pusholtam.
Solo Raidekbe általában benne szoktam lenni a Top 3%-ban úgy tavaly nyár óta.Rapi szerencsére meglett 40 pullból szal nem kellett a golden ticketekhez nyúlni.
Nekem egyik kedvenc Nikkem a játékban és ez az új verziója meg egyik legerősebb kari jelenleg a játékban. 'top 3-ban lazán benne van Cinderella meg SBS-el együtt'SBS-ből 1 copy az nagyon hasznos mert pl Anomaly Kraken-hez szinte muszáj és jelenlegi end game szinten azt szokták napi Raidnek nyomatni a Custom Module kristályok miatt meg úgy alapvetően szinte mindenhova jó az a kari.
Isabel mi, egyik legkattantabb/mániákus Nikke meg jelenleg kb semmire sem jó csak erre:
2x költöttem eddig a játékra összesen, 1 volt Crown gacha skinje meg ez ami passban volt.
Remélem azért 1x kap buffot/treasuret mert nagyon ráférne szerencsétlenre.[ Szerkesztve ]
-
Beretvás
veterán
Pilgrim mind megvan csak isabel nincs.
Storyban elakadtam 32-30 nál..
kevés a 362k dam..
Most rapit próbálok húzni de kb 80 huzás után sem jön.. Ticketet meg nem szánok rá mert annyira nem tetszik..
SBS re szánom a ticketet inkább...
Tegyél már képeket miben hol tartasz.. Tribal tover stb... Nikkek mik vannak meg..
[ Szerkesztve ]
-
Daelion
őstag
Ja igen nem tudom, hogy mennyire követsz ilyeneket de vannak beváltható kódok időnként.
Asszem van ami még jó itt:
https://www.gachabase.com/nikke/gift-codes/Kis boldog újéves ajándék a fejlesztőktől.
https://youtu.be/9cwWEysS-Jo?si=jDoKc5nDbpOWnWfq -
Daelion
őstag
Üdv!
Én a mai napig játszom kb napi szinten.
Hát 1 év alatt elég sok minden történt de szerencsére gyakran adogatnak gemet meg ticketeket szal el lehet lenni sok kihagyás után is talán.
Meg szerencsére már van Pilgrim wishlist is tehát ami kimaradt azt be lehet oda rakni azt utána meg reménykedni.
Fő sztori meg már chapter 34-nél tart, event sztorikat meg hozzá szokták adni az archive-be és ott újra lehet játszani őket akiknek kimaradt.[ Szerkesztve ]
-
Daelion
őstag
Hát így teljesen end game szinten kb 5 perc talán.
Letolom EX Interceptiont az ~40 sec, 2x Advise meg Outpost dispatch, 1x Summon friend list szívből meg letolom Simulation roomot quick/skip modba ami amúgy is kell skill boosterek miatt azt kb annyi is de van opció pár gyors daily-re is ha esetleg kevés lenne és nincs meg a 100 pont. 'én sem mindig ugyan azokból szedem össze de egyik sem tart sokáig'Én inkább a karakter bond sztorikkal vagyok lemaradva és azokat szeretném végig olvasni és hát az el fog tartani egy ideig.
[ Szerkesztve ]
-
Daelion
őstag
Jah én van hogy, este közepén elröhögöm magam a dumákon/szitukon amik néha vannak a játékban.
'karakter advise/bond sztori meg amiket messengeren írogatnak is komoly tud lenni'
Fő sztoriban azért van jó pár rész ami inkább sötét meg volt az Overzone event ami kb a fan base nagy részét megsiratta mert olyan volt. 'Archive részlegbe meg lehet csinálni régebbi event sztorikat'Én kb csak pár haveromnak mertem megmutatni a játékot meg az úgymond exemnek ' külföldi gamer csaj' ő csak röhögött rajta, hogy mi a fenét játszok meg néha piszkál amikor lássa Discordon hogy megint a 'tiddy' játékkal játszom.
Én most egyenlőre megcsináltam minden jelenlegi dolgot/eventet szal csak a daily témát csinálom igazából. 'lehet lesz amúgy summer part 2 mert tavaly is volt'
[ Szerkesztve ]
-
Daelion
őstag
Itt nincs ilyen pity rendeszer, vagyis a klasszikus értelemben nincs.
Banner pullnál simán rate up van ami átlag illetve limited kariknál általában 4% egyedül a Pilgrim bannerek szoktak 2%-on lenni.Pity úgymond itt úgy van inkább, hogy minden banner pull után kapsz 1 Golden Mileage Ticketet és ebből ha 200-at összeszedsz egyből be lehet váltani a banner karira a Ticket shopba.
Rosannat én Max limit break-re kiszedtem mert hát na kellett az a animált lobbi ami a karakter burst skill animációja.
Nem szoktam banner karit MLB-re kiszedni csak most nagyon jól álltam gemekkel meg ticket is volt több mint 700 azt mondom oké ez most belefér.'De a nyári event végén kapott lobbi is simán jó meg az alap kari lobbi is, ki is raktam mindet jelenleg'
Hát én ezt a játékot nem játszom senki előtt sőt ha nem vagyok a szobámba inkább le is rakom asztalra/ki tabolok a játékból mert hát ja amik nekem ott a lobbiba vannak dolgok elég nehéz lenne kimagyarázni.
[ Szerkesztve ]
-
Ma visszaraktam a játékot, a 2024 gem miatt, és erre első 10 pullra kiesett a Rosanna: Chic Ocean nevű karakter. Nem vágom itt mennyi a pity meg ilyenek, de ez a karakter nem semmi..
Így most nem gyengén lett cinkesebb a család előtt játszani ezt a játékot.[ Szerkesztve ]
-
Daelion
őstag
Nincs mit te is segítettél Wuthering témában.
Jah a bunny twin-ek kb egy áldás volt free2play játékosoknak 1+ éve, erős kb mai napig meta kombináció és még skint se kell venni ha alapjáraton így néznek ki.
A rozsaszin ruhás 'Alice' kariról nekem konkrétan itt van az asztalomon egy 24 centis figura belőle.'nem eredeti hanem másolat de így is bőven jó'
Persze azért Nikkének is van nyűgje, pl ott van a lvl 160-as fal ami legjobban kiszórja az új játékosokat mert azt vagy csak türelemmel vagy pénzel lehet átlépni. 'veszel gemet ugye pullokhoz..'
lvl 160 fölé úgy lehet menni ha van 5 karid 3 csillagos vagyis Max limit break szinten amihez hát ja kell a szerencse még ha wishlisten is vannak a karik vagy max kiveszel 1-2 copyt a ticket shopból aminek esetleg már csak az hiányzik.
Szerencsére ebben már az utóbbi időkben segítenek a fejlesztők és évente 1-2x adnak eventbe karit MLB rangal szal az 1 kari letudva akkor. 'általában a novemberi anniversary vagy az áprilisi half anniversary eventkor van ilyen kari'Nekem akkoriban asszem kb fél évembe tellett ezt elérni de akkoriban még nem adtak event karikat meg hát szar szerencsém is volt.
'hallottam emberekről akik pár hónap alatt megoldották ezt..'
[ Szerkesztve ]
-
Daelion
őstag
1 karit irányítok a többi meg teszi a dolgát meg valamennyire azért próbálnak oda célozni ahova az irányított kari.
Pl bizonyos részeire célzok a bossnak ahol többet sebeznek rajta illetve vannak bossok amik ilyen formáció szerint rakják ki a piros köröket amikre célozni kell/megszakítani a támadásukat ezzel. 'ezt auto mod nem nagyon tudja csinálni teljesen magától'De a sztoris mapokon egy idő után lesznek ilyen kamikaze típusú ellenségek amik pár másodperc után a karakterek pofájába ugranak/robbannak szal azokat célszerű manuálban leszedni gyorsan.
'meg van pár ilyen kellemes ellenség típus chapter 20 fölött..'
Persze ha bőven az ajánlott combat power felett vagy akkor el lehet lenni auto play-el sztoris mapokon de minnél jobban alatta vagy annál többet sebeznek a csapatodra. 'amikor még én pusholtam a sztorit 30-50k hiányban már ezek a kamikazek 1 hiteltek ha nem szedtem le őket'illetve vannak olyan támadások amik ellen jobb ha space-el a fedezékbe mész mert különben baj lesz és ezt auto play semennyire sem csinálja.
Csak egy random példa, mai EX interception boss:
Ennek pl a fejét/Core-t kell amilyen gyorsan lehet leszedni mert különben egymás után fogja csinálni a lézer támadását és kb annyi is volt akkor.
Leszeded utána meg kb egyik leglazább boss lesz belőle de pl ha leszeded mind a 2 szárnyát akkor meg elkezd össze-vissza teleportálgatni tehát az sem a legjobb ötlet.
Na ilyeneket az auto nem csinál és end game szinten sok ilyen mechanika van amire azért nem árt figyelni.Most így per-pill nem tudom mennyire könnyítettek a sztorin de régen asszem chapter 16 után kezdtek nehezedni a dolgok. 'persze ez erősen függ a csapatodtól is'
[ Szerkesztve ]
-
Daelion
őstag
A sztori részt azt folyamatosan könnyítik, vagyis csökkentik a Combat Power igényt de egy idő után amikor már 20-50k+ minuszba van a csapat ott már nem megoldás az auto.
Illetve később az Arkon belül lesz egy olyan játékmód, hogy Interception és annak az EX verziója kb csak manuálba megy még 1+ év játék után is. 'pár bosst én már le tudok ott autozni de inkább nem szoktam mert manuálba gyorsabb'
Ennek amúgy most jön augusztusban a hard módja amire azért kíváncsi leszek mert hát a day 1 playereknek már nem egy kunszt jelenleg 1 meta csapattal ezeket lehozni.Meg pár hetente van olyan, hogy Solo Raid aminek asszem 8 fokozata van ami egyre nehezebb és az utsó challenge mode az kb csak end game játékosoknak van és ott semennyire sem játszik az auto mert ha nem figyelsz a mechanikára simán kivégzik a karit/egész csapatot. 'ez jelenleg a tényleges end game content amihez ideálisan 5 fullos csapat kell amit én is csak mostanság raktam össze'
Van Guild raid is időnként de mivel nem vagyok egy komoly 'competitive' guildbe ezt nem tudom mennyire tud nehéz lenni magas szinten de azért itt is már pár szint után nem szoktam autozni ha lehet.
[ Szerkesztve ]
-
Én 2x is próbát tettem ezzel a játékkal, a kitűnő Stellar Blade játék miatt próbáltam ki elsőre a játékot.
És tetszik is benne minden, kivéve a harcrendszert. Számomra ez már-már ilyen idle játék szinten van.Viszont még az elején vagyok/voltam benne (most éppen pihen nálam a játék.)
De az azért érdekelne, hogy később lesznek olyan pályák, amit az auto play nem tud letolni, és csakis manuálisan van rá esély?
Ha igen, akkor a manuális beavatkozás mivel tud többet nyújtani, mint az automata harc? -
Daelion
őstag
Helló!
Nem tudom, hogy van-e itt akárki aki játszik ezzel a mobil/PC játékkal de mivel én már első nap óta játszom ~cirka 1.5+ éve gondoltam nyitok neki egy topikot.'max elmegy a süllyesztőbe ha nincs rá igény'
Én imádom ezt a játékot több szempontból is és kb napi szinten játszom vele mint ingyenes 'free2play' játékos max 1 skint vettem eddig tehát ilyen szempontból tudok róla nyilatkozni.
Ha valakinek van akármi kérdése a játékkal kapcsolatban akkor csak nyugodtan de persze csak szimplán 'kulturált' játékosok is nyugodtan írhatnak ide.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- iPhone-t használók OFF topikja
- Milyen NAS-t vegyek?
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Napelem
- Nők, nőügyek (18+)
- Netfone
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Egy tápkábel négy vezetékét elvágva is működik a GeForce RTX 5090
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...