Új hozzászólás Aktív témák
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #3815 üzenetére
Szép kör, hang nélkül nézve hibátlan, este megnézem hanggal is. De úgy is az lesz
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #3808 üzenetére
Igen, valami hasonlót szoktam én is alkalmazni, mert sajnos taktikázni kell. Viszont tudok már úgy menni, hogy standardon végig, tojáshéj gázzal, csak hát abból meg nincs versenyzés.
Az mitől lehet, hogy alapból sárga a felső kocka az állapotjelzőnél, és nem +1 lap? Sokszor így kezdem a futamokat... -
ftomi74
tag
válasz
Motion_Blur #3799 üzenetére
Te már kipróbáltad a 6/6-ot, tudod hogy annyira nem lehet nyomni, mert elszalad a kocsi segge
Egyébként a váltásaim általában lilában vannak nekem is, de visításig ritkán huzatom ki.
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #3793 üzenetére
Értem. És a "nyers" videó szaggat, vagy a lekonvertált?
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #3790 üzenetére
full vagy hald size-ban vesztek fel? Nekem nem szaggat, halfban veszem fel az anyagot
-
--Lorant--
aktív tag
válasz
Motion_Blur #3769 üzenetére
Lehetne a címe az is ,hogy oktató program 7éven aluliaknak. De most Gyurci szándékosan csinál magából m...jmot? Belefáradtam végig olvasni az egészet,de ez kb olyan mint mikor Palik Laci kommentált
mondja,mondja de hogy miről beszél ...nem tudom
A videók valami eszméletlenek
-
hermanyi
addikt
válasz
Motion_Blur Mé nem linkeltél előbb ?
Basszus ezé nem tudok én gyorsabb lenni ,de reszkessetek mert most TANULTAM Körösztös-töl vezetési technologiális Okításos összefoglalójából .
Nem szabad gyorsan dobálni vissza a sebességi fokozatot inkább a célegyenesség felinél kezdjem el me úgy tuti kibírja a váltó -
lacos001
senior tag
válasz
Csak kérdezném,hogy az általad linkelt oldal,az vmi elismert hómpédzs ?
Elég sokat lett emlegetve mostanában....
Mintha botok vezetnének a vidókon
-
Steady74
addikt
válasz
Olvastam, bár a cím az én szememben (azon az oldalon):
A gyorsaság ritka
Megnéztem a videókat, sokat tanultam belőle.. holnapra legalább 2 mp-vel gyorsabb leszek szerintem
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #3735 üzenetére
Egyszer én is láttam, és azóta megvan
És így tudsz menni: gáááááz, fék visszakettő padlógáááááz megint, fééék
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #3730 üzenetére
Ne csigázz, jöhet
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Motion_Blur #3720 üzenetére
Nekem is egyszer 1 körig nem működött versenyen a DRS, pedig lőtávon voltam.
-
ftomi74
tag
válasz
KERS és DRS is, a DRS-el pont elbuktam egy előzési lehetőséget
1-2 kör alatt javították nekem is.
-
werszomjas
addikt
válasz
Én csak Online játszom, de ott még nem volt ilyen gond (valakinek volt már online ilyen?), karriert a folyamatos mentés elvesztés miatt még nem kezdtem el majd patch után.
De szerencsére online is van mérnök imádom mikor mondja hogy push push push to win
-
fess
őstag
válasz
nekem is így volt,2-3 kör alatt megjavítják,de azt nem értem hogy csinálják,ezt is tudják állítgatni a valóságban a boxból?
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #3689 üzenetére
Holnap ha lesz időm du leülni, meglesz a 14-es idő!
-
--Lorant--
aktív tag
válasz
Motion_Blur #3685 üzenetére
Azt sajnálom,hogy kitiltott az oldaláról. szerettem volna vitázni vele még erről ...de ez van. hogy én a top 10TT honnan szedi? bárcsak ott lennék,de annyira azért nem tudok csítelni
LooL (de azon vagyok ,hogy odakerüljek) talán egy esős pályán esetleg
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #3630 üzenetére
Hát akkor meg balról autózlak körbe
Sikerült extrém rövidet fékeznem az új gumikon, és köszönet persze hermanyi kollégának
-
hermanyi
addikt
válasz
Motion_Blur #3630 üzenetére
Az egyenes felénél már előttem volt itt nincs szó belső külső ívről mint írtam simán körbe autózott
És szerintem rövidebbet is fékeztem mint SteadySzerk meglestem újra igen oda adtam de ez nem sokat osztott max 5 kanyarral arrébb ment volna el .
Vagy védem a belső ívet és kivezetem a kavicsba -
shikaree001
tag
válasz
Motion_Blur #3591 üzenetére
HÁT A TIEDHEZ MÉG MESSZE VAN
-
fagy53
nagyúr
válasz
Motion_Blur #3526 üzenetére
Minden tiszteletem ahhoz a beállításhoz és az így elért időkhöz...emberfeletti!
A valóságban sem lehet ilyen nehéz a kormány, a gyors fordulókhoz fejlett bicepsz és erős asztal kell. -
Feribacsi555
senior tag
válasz
Motion_Blur #3511 üzenetére
Multiban a 3koros versenyen.
-
Feribacsi555
senior tag
válasz
Motion_Blur #3507 üzenetére
Köszi szépen!
Más:
Egyszerűen marhára idegesít, mikor a Hungaroringen megpróbálok teljesíteni vmi jót és nem jön össze a következők miatt:
Van egy sikán vagy nemtom hogy hívják egy ilyen S kombináció. Őrülten idegesítő, hogy veszem be a kanyart erre vki oldalról belém szál, áttol a kavics ágyon és én kapok 10 másodperc büntetést. Ez hogy van?? -
Feribacsi555
senior tag
válasz
Motion_Blur #3503 üzenetére
Szia!
Köszi!
Segítenének a beállítások, de sajna még mindig nemtom, hogy hol lehet ezeket beállítani.
Tudsz ebben segíteni?
Köszi előre is -
Feribacsi555
senior tag
válasz
Motion_Blur #3489 üzenetére
Megcsináltam, nem világít :'(
Igazság szerint örülnék ha egyik sem világítani az arcomba. Amúgy nincs ehhez vmi driver, amivel be lehet állítani hogy mennyire tartson ellen a kormány meg ilyenek? Logitech oldaláról töltöttem és telepítettem egy drivert, de nem találom sehol, hogy hova rakhatta és a progik között sincs :S:S -
Feribacsi555
senior tag
válasz
Motion_Blur #3485 üzenetére
Nekem folyamatosan 1 világít. És marha erősen tart ellen a kormány. Ez normális?
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
Motion_Blur #3447 üzenetére
(#3447) Motion_Blur:"nem kell levenni Steady setupját, de azért közzéteszem hátha bejön valakinek "
Én azért feltettem ezt is, ha nem bánod, hogy lehessen válogatni...
-
Steady74
addikt
válasz
brutál kör nagyon! szép volt!!
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
Számomra megtiszteltetés!
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
Motion_Blur #3398 üzenetére
F1 2011 TT SETUP frissítve!
-
fess
őstag
válasz
Motion_Blur #3431 üzenetére
Spa-ban nekem se bírja végig,ha az utolsó körben a célegyenes előtt nem csak gurulni akarok kicsit vissza kell venni mix1-re
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Spaban én is csak 1 kört tudok richen menni 20%-on, és még így is előfordul, hogy az utsó sikán után dadog a gép.
-
Steady74
addikt
válasz
Respect a tesztért, köszönöm szépen
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Motion_Blur #3415 üzenetére
Biztos kevesebbet fogyaszt úgy, ha már leforgott, mert nem kell már gyorsítani, amihez több benzin kell. Az más kérdés, hogy ezt mennyi ideig és milyen formában viseli el a motor komolyabb károsodás nélkül.
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
Motion_Blur #3377 üzenetére
Gratulálok, Uram, nagyon jól sikerült kör!
Szíves engedelmeddel, a setupot és a videot is befrissítem a GYŰJTEMÉNY-be!
Vagy a setup ugyanaz???
-
Trihorn
tag
válasz
Ez igen, ezt aztán nehéz lesz űberelni.!
Gratulálok, nagyon erős kör lett! -
hermanyi
addikt
válasz
Ez szinte tökéletes kör egy felváltást tartottam korainak a körben
Gratulálok hozzá
-
Steady74
addikt
válasz
baszódj meg Te is
hihetetlen vagy)
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #3364 üzenetére
Hát ez csak amolyan elméleti okfejtés, kiindulva abból, hogy az automata váltóval gyakorlatilag végig standard álláson a benya sose fogy ki. Kigyorsításnál a TC elvileg csúszáshatáron tarja a gumi fordulatát, fékezéskor sem fog a kerék blokkolni, szóval, elvileg a gumi kímélésében is jelenthet előnyt, onnantól meg tovább tud mondjuk lágy gumin kint lenni.
Igen, buktam már el én is multiban első helyet a hideg gumik miatt Kóreában, és Valenciában is, tényleg nagyon kiszámíthatatlan az autó, a segítségek itt is jól jöhetnek.
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #3358 üzenetére
Ez kemény
Gyerekek: az tény, hogy nem lehet egy napon említeni a bekapcsolt segítségekkel való versenyzést a segítség nélkülivel. Egyrészt megvan a válasz arra, hogy nekem miért fogy ki a benya állandóan, Karinak meg nem (automata váltó, kipörgés gátló használata), illetve a gumikopás szabályozása is sokkal jobb. Valamint a segítségekkel versenyzők kopott gumival is tudnak egész kellemes féktávokat venni, illetve kigyorsításkor sem kopik a gumi alattuk annyira. Összességében ezekkel az előnyökkel rendelkeznek. Viszont úgy gondolom nem kell kizárni őket a közös játékból,mert nem csak Karinak, pl a kontrollereseknek is szükségük van az asszisztokra, a bill-esekről meg nem is beszéltem. Persze lehet, hogy lesz majd a jövőben olyan szeró, ahol all assist off lesz, de az másik tészta. Így is élvezet Kari ellen versenyezni, kicsit jobban kell figyeljek a gumikra.. ennyi.
Viszont szerintem viszont a billentyűzetet, botváltót is hadrendbe lehet fogni annak érdekében, hogy kezetek ügyében legyen minden. Nálam a G27 második konzolján vannak a kiegészítő gombok, szal én is leveszem a kezem, ha keveréket állítok, vagy gumit választok.
-
Trihorn
tag
válasz
Motion_Blur #3236 üzenetére
Gratulálok Uram!
-
fess
őstag
válasz
Motion_Blur #3248 üzenetére
monza ha igaz
-
polonic
félisten
válasz
Motion_Blur #3248 üzenetére
Talán Barcelona.
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
Motion_Blur #3243 üzenetére
Köszi-köszi! Ez aztán sose jutott volna eszembe....
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
Motion_Blur #3238 üzenetére
Elárulja nekem valaki, hogy mit jelent a SZVSZ?
-
karilla88
tag
válasz
Motion_Blur #3167 üzenetére
jaja elírtam
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #3167 üzenetére
Igen, ez az
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
Motion_Blur #3159 üzenetére
Nagyon brutál hangja van az RBR7-nek, Hungaroringen élőben is tapasztaltam...
Egyébként a Lotus-Renault-nak is hasonló, de nekik az elől kivezetett kipufogó miatt, szerintem...
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #3159 üzenetére
hát... másodjára hallottam meg, amit meg kellett hallani. basszus csumára tekerve (2.1ben)
brutááááááááááális!!Az első 10 kör indiában fűnyírás volt, utána jöttek az idők. A középső szektorban nem tudok hozni, mindig megcsípem a füvet és penalised, pedig 6-7 tized addigra összejön.
-
--Lorant--
aktív tag
válasz
Motion_Blur #3083 üzenetére
az jó ha jó
mert ha nem ..,az idegtépő
-
Pepi79
tag
válasz
Motion_Blur #3056 üzenetére
Szerintem 21:00-ig TV, aztán a következő három percben meg szex lesz és abban már benne lesz a cigi is.
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #3029 üzenetére
3 napja nem alszom rendesen, teljesen zavarodott lett az eletem... azt hittem egyszer tagja lehet pedig annak a remek kozossegnek...
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
Motion_Blur #3033 üzenetére
-
fsztm174
csendes tag
válasz
Motion_Blur #3029 üzenetére
Az lehet, hogy csak regisztrált tagok léphetnek be, de még azzal sem enged be. A másik kérdés, hogy aki esetleg most akar regisztrálni mert mondjuk értesült az oldalról még regisztrálni sem tud?
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #3015 üzenetére
hja, csak a lean-nel meg nem megyek sehová, pl a tegnapi futamok után. Koreában úgy lettem második, hogy azt hittem az elején lesz@pom magam
Elrajtol a mezőny, persze az első kanyarban mindenki kicsúszik. Erre számítva egészen lassan és szűken fordultam be, simán ki tudtam volna kerülni mindenkit, de egy megpörgő ember éppen szembe jött, telibetalált, szárnyam egy része odalett, és úgy lökött meg, hogy beestem a kicsúszott boly közepére. ott még két pofon, éss nekiszorítottak a palánknak kívül egészen a box utca kijáratánál. mire kiszabadultam, meg visszataláltam a pályára tök utolsó voltam leszámítva azt a gyökeret, aki beszorított. Na innen jöttem fel a végére úgy, hogy Karilla mögött értem be azt hiszem 5 mp körül. Na ide kellene a rich keverék vagy 3-4 körre, hogy fel lehessen zárkózni.
Mindegy, nagy paraszt voltam amúgy a külföldiekkel, magyarokra igyekeztem vigyázni, hogy fel tudjak jönni, mint a talajvíz, szóval nagyon nem örültek nekem, ha utolérem valakit
De ugyanez volt amúgy a brazil pályán is, annyi különbséggel, hogy ott 2 körön keresztül tartottak fel úgy, hogy közben lenyírtam a füvet mindenhol mert állandóan kitettek...
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #2963 üzenetére
Tamogatom a 80 as meretu folyekony pulovert
-
pepusos
senior tag
válasz
Motion_Blur #2958 üzenetére
Kipróbálom, de már csak holnap. Nekem már megvan a lány a hideg téli estékre, és vár
-
Trihorn
tag
válasz
Ez így van!
Én 175'-on használom általában, kivéve Monaco-t és egy pár pályát, ahol elengedhetetlenek a finom kormánymozdulatok.
De azokon is csak max 190'-ig teszem fel. -
Steady74
addikt
válasz
nalam 210 fok a beallitott ertek.
Persze ha palinkarol beszelunk, akkor 47
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
Motion_Blur #2951 üzenetére
Az a vicc, hogy még ez is jobb 2sec-el a valós legjobbtól.
Legalább annyit megtehetnének, hogy ami valójában 1 sec, addig a játékban teljen el közel 1,1 sec, hogy a 1:24-es időt 1:32-nek számolja.
Az F1 2012-ben vagy 2013-ban, ha így fojtatják TT-ben meglesz a 0:59-es idő interlagosban. -
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #2947 üzenetére
Most miért már... szegény Gyuri. Alig élesztették újra és máris megy a fikázás? Ugyan már
Motion: Nemár, ezt a körbeautózást holnap kipróbálom báz
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
Motion_Blur #2896 üzenetére
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #2896 üzenetére
Megnéztem a vidit, hát
.
amúgy a nagy időhöz!!!
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
Motion_Blur #2876 üzenetére
Grat az időkhöz!
F1 2011 TT SETUP frissítve!
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #2876 üzenetére
Koreaban kiprobaltam.a 11-11 szarnyallast es gyorsabb vagyok a kozepso szektorban, szal tuti, h ki.se.kell.probaljam a Te setupod, h tudjam mukodik.
hatalmas grat es
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #2849 üzenetére
ok, mindjárt hívom, tudod, haverom
TT-s beállításokkal mentem most egy nüris GP futamot szimulációkkal, de b@ssza meg, végig standard volt a benya keverék, utolsó 2 körre feltettem rich-re, erre a végén kifogy... amúgy 1:25 végét mentem lágy keverékkel, az nem tudom jó-e bekapcsolt szim-ekkel, úgy, hogy nem volt drs a körben.
Pityke: most kikapcsolt segítségekkel, minimap-ot mellőzve, bekapcsolt szimekkel mentem egy 20%-os futamot legend ellenfelekkel, Williams autóval (azt hiszem minden leírtam). 1x helyről indultam, 4. kör végén első lettem ütközés nélküli előzésekkel, csak a végére kifogyott a benya, így éppen csak meglett a első hely.
-
polonic
félisten
válasz
Motion_Blur #2812 üzenetére
Ennek a jómadárnak lett szólva, hogy nem magyarosítás. Erre lehurrogta az illetőt és csak azért is így írja. . .
-
infectedmann
őstag
válasz
Motion_Blur #2770 üzenetére
Nem is szabad ismeretlenekkel játszani online, ezt már az előző résznél is megtanultam meg egyéb autós vagy más multi játékoknál. Csak ismerősökkel vagy ligában.
-
Trihorn
tag
válasz
Motion_Blur #2750 üzenetére
Elnézzük!
Ezaz Uram! Így kell ezt csinálni!
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #2770 üzenetére
ó, hát az a minimum.
megkeresem majd azt a 2010-es videót, ahol idiótákkal kellett küzdeni az életben maradásért, és megjegyzem lekörözés volt, nem nekem lengették a kék zászlót...
-
scampolo84
aktív tag
válasz
Motion_Blur #2765 üzenetére
Látom alkalmazod is
-
Serpiko
addikt
válasz
Motion_Blur #2757 üzenetére
Na itthon vagyok mehet a móka csak szoljatok mikor.
-
fagy53
nagyúr
válasz
Ez a legutálatosabb pálya...tényleg áldozat megcsinálni!
-
Pepi79
tag
válasz
Komolyan mondom, menten lesz*p*m magam. Eddig csak a top 10-es időket szórtátok ti hárman (Vixennel és Steadyvel), de úgy látom most már átálltatok a WR időkre. Hihetetlen, hogy leültök, aztán kiráztok magatokból egy ilyen időt. Nincs az a csúszka, ami belőlem ezt ki tudná hozni.
Egyébként hatalmas Grat az időkért és a másik két kollégának is a többiért.
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
Király vagy, tudtam, hogy rád számíthatok!!!
Grat a WR-hoz!
F1 2011 TT SETUP befrissítve!
-
Serpiko
addikt
válasz
Motion_Blur #2732 üzenetére
En is jovok este gudulni csak irjatok ki ide mikor kezdunk.
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
Motion_Blur #2732 üzenetére
Igen, miután a kavicságyba csúsztam az első féktávon, utána már volt defekt is...
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
Motion_Blur #2703 üzenetére
Nagyon szép idő, én is gratulálok!
Befrissítve: F1 2011 TT SETUP!
-
Trihorn
tag
válasz
Motion_Blur #2703 üzenetére
Bravo!
Fasza, hogy több kör is lett, mert így még azt sem lehet mondani, hogy szerencséd volt! Remek teljesítmény! Grat!
-
Trihorn
tag
válasz
Motion_Blur #2693 üzenetére
Én a konvertáló progiban állítom be.
Rosszabb lesz a minőség de hát ez van. -
Trihorn
tag
válasz
Motion_Blur #2688 üzenetére
Köszi Motion!
Van egy olyan opció a fraps-ben, hogy video capture settings, ott válaszd ki a half-size opciót. Ha full-size on van, akkor nekem is beakad némelyik pályán.
Továbbá van egy olyan is, hogy Force lossless RGB capture. Ezt is érdemes kikapcsolni. -
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #2688 üzenetére
nekem nem akad, annyi van, hogy leesik 45-50 fps-re.
Probald meg az msi afterburnerr, allitolag az is tud real time rogziteni es azt mondtak h kevesebb fps-t bukik az ember. -
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Motion_Blur #2679 üzenetére
Szerintem próbáld meg nem a gyári g25 beállítást használni. Én custom profilt hoztam létre és semmi laggolás nem volt még.
-
DigitXT
félisten
válasz
Lehet, hogy elfelejtette a beállításokat. Próbáld meg azt az ovverride
steering wheel-es cuccot, szerintem az lehet a "lagolásnak" az oka. -
karilla88
tag
válasz
sziasztok
elnézést a tudatlanságomért de lenne egy kérdésem
a drs-t a játékban pl 20%-os versenyen csak a harmadik kőr után lehet használni mint eredetileg? -
Gaben1
tag
válasz
Motion_Blur #2608 üzenetére
nézegettem a helyezéseket nagyon szép meg jó de azt nem hiszem el hogy az első 1-2-3 az miért megy 3mp el jobb kört mint a többi aki 1-2 ezreden belül van csak nem "csít"?
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #2670 üzenetére
Suzuka volt ha jol emlekszem.
Azert megneznem melyik palyan mennek 1:05-ot.. talan Sao Paolo -
AMD_ok
őstag
válasz
Motion_Blur #2668 üzenetére
De akkor hogy mész végig pl Spa-ban, hogy olyan űridőt nyomhatsz? Mi az, amit pluszban enged a játék?
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #2663 üzenetére
kiegeszitenem meg a tengerentuli es az azsia barmokkal a listat. Konkret pelda: hermanyi kollega is emlekszik ra volt egy kinai gyerek is a mezonyben teganp valenciaban. Idomeron tok utolso volt,a 20%-os futam kozben a 6. korben koroztem le ugy, hogy vesenyeznem kellett ellene, majd amikor a hosszu egyenes vegere megeloztem, utana kanyarokat atvagva rongyolt utanam , es a kovetkezo egyenes szakasz vegen fekezes nelkul akart belem szallni. meg szerencse h rutinbol hatra neztem es elrantottam a kormanyt, igy csak o tor ossze.
-
giigz
veterán
válasz
Motion_Blur #2663 üzenetére
Köszi a felvilágosítást, akkor majd gyakorolok még többet, (a FIFA mellett egyre kevesebbet játszottam) és csatlakozom majd valamelyik versenyre!
-
fagy53
nagyúr
válasz
Motion_Blur #2652 üzenetére
Adjátok valaki alá a lovat!
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #2656 üzenetére
Itt is amúgy (hasonlóan a 2010-hez) a 4-5-6-os kanyarkombinációban találtam a legtöbb időt, illetve a 10-es kanyarban lehet sok időt eldobni.
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #2654 üzenetére
spec csúszka beállításom van
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #2652 üzenetére
Ennek revans szaga van
Grat, nagy idő
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #2644 üzenetére
koszonom szepen.
a hosszu egyenes utani kanysr nem lett a legjobb, azon holnap megprobalok finomitani.
-
ftomi74
tag
válasz
Motion_Blur #2608 üzenetére
Az de durva, ezredre egyforma idők
Grat srácok! -
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #2622 üzenetére
Á, most ültem le még csak a gép elé, a kisebbik lányom egész nap szarul volt, hányt, lázas volt...
Most éppen fejben rakom össze a tökéletes kört, ehhez igazítom a csúszkát, és olyan fél óra múlva kb meg is lesz az az idő
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #2619 üzenetére
Így már megvan! Lassan már tényleg egy szótár kella a PH és a GFWL kódokhoz
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #2612 üzenetére
segitsetek... az kicsoda
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hobby rádiós topik
- Megújult a PROHARDVER!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- ASUS routerek
- Milyen videókártyát?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kompakt vízhűtés
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged