Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steady74
addikt
válasz
Rolly Dy07 #5408 üzenetére
Sajnos már itt is egyre több a f@szkalap, magam is tapasztaltam, pl tegnap. Melburne, 20%, gum szim kikapcsolva, második helyen megyek, stabilan 1 mp körül az elsőhöz képest. A 3. körre behozom a hátrányt, a célegyenesre egyszerre fordulunk, én belül tudok maradni a kigyorsításnál. A célegyenes közepén nekinyom a jobb oldali falnak a k@cs@g. Következő körben ugyanaz a helyzet, csak már a célegyenes elejétől folyton előttem van, kb 25X vált irányt. Azt már nem is mondom, hogy a 4. körtől folyamatos a lekörözés, de szinte versenyezni kell a parasztokkal, h le tudjam körözni. 5. körben átveszem az első helyet, de csak a célegyenes végéig, mert úgy seggbe kúr a gyerek izomból, hogy a kavicságy túlsó végén állok meg...
Bence stratégiája lehet helyes, olyan pályán menni, amit kevesen szeretnek, mint pl kína, így a nagy számok törvénye alapján kevesebb lesz a köcsög.
Új hozzászólás Aktív témák
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- TCL LCD és LED TV-k
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Gyúrósok ide!
- Milyen videókártyát?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Háztartási gépek
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Gaming notebook topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3278, 100% Akkumulátor
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 139 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest