Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Motion_Blur
félisten
üdv!
elkezdtem a vb-t torro rossoval, extreme fokozaton, 30%-os távval
a kezdetei sikereknek köszönhetően vezetem a tabellát, de 3-4 futam óta csak a 4-5. helyekre tudok bejönni, persze csak akkor ha tökéletesen kijönnek a futamok. időmérőkön örülök hogy 8-ban vagyok... szerencsére rajt után elég 1-2 autót le lehet vadászni, de a két red bull mindig meglóg, versenytempóban 1-1,5 secet adnak körönként. minden versenyen hozzák a webber-vettel 1-2-t... én meg lepkézek hogy tudjak tartani legalább egy mclarent..
a fejlesztések automatikusan beépítésre kerülnek, vagy nekem kell manuálisan fejleszteni a verdát? mert ezt az opciót nem igazán értettem a játékban, nem tudtam a meglévő fejlesztéseket 'beiktatni'.. szal fogy az előny keményen, persze ebben az is benne van hogy pit limiter bug miatt dnf-el zártam a valenciai futamot...jelenlegi standing: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad Intel I7 - 32GB DDR4 - SSD 1TB - NVidia 4GB DDR6 - 4K LCD - Carbon Fiber/Magnesium
- Metabo PowerMaxx 12V akkus gépek és szettek 2/2
- Metabo PowerMaxx 12V akkus gépek és szettek 1/2
- Eladó ZTE MC888A 5G + router LTE Sim kártyás
- Dell Latitude 5450 14" FHD IPS ULTRA 5 135U vPRO 12 Mag 16GB RAM 512GB NVME SSD 2028-ig Gar
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION+ Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3365, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro 128GB Kék / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest