- Androidos tablet topic
- Házimozi haladó szinten
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- E-book olvasók
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPad topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Unbaised-Ben #5492 üzenetére
Szép volt Unbasied!
Sajnos már nagyon erőltettem az utsó gyors kört és hibáztam. A versenyen kezdett kibontakozni a csata, de az a k...va LIVE dobott titeket. Fájt érte a szívem.
Vixen: Sajnálom a suzukai boxelőzést, de igazából nem rajtad nevettem úgy, hogy majd be pisiltem, hanem már kínomban a játékon. Sajnos Unbasied-t is így "kellett" megelőznöm Brazilban. Én is ilyenek miatt akadtam ki a múltkor, amikor 1 versenyt se tudtam nyerni, de rájöttem, majd fordul néha ez is. Hála istennek együtt a csapat gyorsaságban és bizony néha szerencse is kell a győzelemhez.
Grat mindenkinek, aki velünk nyomja!
-
ftomi74
tag
válasz
Unbaised-Ben #5492 üzenetére
Igen megkötés.
Erre is - de a többin is gyorsak voltatok. Én is keménnyel kezdtem, első kanyarnál beletoltak VIxenbe, majd megvártam amíg kitolat valaki a falból, aztán mentünk a mezőny után, mígnem utolértünk egy OLE nevü jófej srácot. Na ői előszeretettel kent fel engem is meg Vixent is a falra ha előzni akartunk...Amúgy jó verseny lett volna, csak az ilyen marhák ne lennének. Szerintem rendes sérüléseknél, hamarabb lelépnének ezek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3318
- Samsung Galaxy S23+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest