Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Steady74
addikt
Miért quick game mod-ban vagy, miért nem "rendes" szerókat keresel? Nekem eddig szándékos kilökéssel, lezúzással ebben a játékban kevés tapasztalatom volt, a többi autós gammához képest szerintem itt van a legkevesebb cheater/crasher/noob.
Maja: a Jó rajtnak a jó jobb láb és a jó fül a titka
Rajtnál hallgasd a motor hangját, mert ha túlpörög a kerék, akkor nem gyorsulsz, ha meg "lehörög", akkor meg alacsony a fordulat.
5:45-től van egy majdnem jól sikerült rajtJocee: Az, hogy mások nem tudnak hozzád csatlakozni, természetes jelenség, teszem hozzá sajnos. Rolly pl sosem tud hozzám csatlakozni, de nem csak az F1-ben, hanem pl a GRID-ben is így volt. Hogy ennek mi az oka, azt nem tudom, meg kel próbálni fordítva ilyenkor, az csináljon szerót, aki nem tud csatlakozni.
A rankokat győzelmekkel, jó helyezésekkel tudod növelni. kb 25-ig viszonylag gyorsan megy a gyűjtögetés, utána már annyira nem.
Nem lehet, hogy elfogyott a benya, azért nem tudtál gyorsabban menni? -
Miért nem vesszük fel innen egymást barátoknak???
csak össze tudnánk toborozni pár embert akik néha tudnak jönni. Én voltam szombaton és vasárnap is, van pár kérdésem amiket akkor tapasztaltam:1. Szervert indítottam vagy mit, de nem tudott csatlakozni a haverom. Ez mitől lehet? Pedig meghívtam.
2. A rank-okat hogy tudom bővíteni?
3. Sikerült bemennem egy jó versenybe de a Q-ba megadta magát a Ferrari
. Nem akart sebességet váltani, padló gázzal is 60-al döcögtem. Eleinte nem volt gáz. Van olyan hogy néha beszarik a kocsi?
4. Carrier-be mik azok a számok amik a futamok után mennek felfele? Most 14-nél tartok, első szezon Budapest a következő.
Köszi a válaszokat
Live nevem: JoceeHunt
-
MajaG
senior tag
Én tegnap játszottam xbox liveon, de dettó ugyanez volt. Előtte meg forza 3-ban. A végén már leszartam, aztán én is ráhúztam minden parasztra, ha nem hagyott helyet, vagy kiforgattam.
Pedig olyan jó lett volna meccselni fej-fej ellen.Más, kormányra még mindig nem írt senki semmit.
Illetve mi a jó rajt titka? Mert mindig mindenki elhúz mellettem.
Manuális/autoamata váltónál is érdekel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Metal topik
- Padavan firmware
- Hyundai, Kia topik
- Android dual SIM okostelefonok
- Google Pixel topik
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- ASUS RX 5700 XT 8GB GDDR6 ROG STRIX OC Eladó!
- Western Digital Blue SA510 500GB SATA3 - Új, bontatlan - Eladó!
- Crucial T500 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- Crucial T500 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- Lexar NM790 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6500 MBs - Eladó!
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5300 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest