Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Steady74
addikt
Miért quick game mod-ban vagy, miért nem "rendes" szerókat keresel? Nekem eddig szándékos kilökéssel, lezúzással ebben a játékban kevés tapasztalatom volt, a többi autós gammához képest szerintem itt van a legkevesebb cheater/crasher/noob.
Maja: a Jó rajtnak a jó jobb láb és a jó fül a titka
Rajtnál hallgasd a motor hangját, mert ha túlpörög a kerék, akkor nem gyorsulsz, ha meg "lehörög", akkor meg alacsony a fordulat.
5:45-től van egy majdnem jól sikerült rajtJocee: Az, hogy mások nem tudnak hozzád csatlakozni, természetes jelenség, teszem hozzá sajnos. Rolly pl sosem tud hozzám csatlakozni, de nem csak az F1-ben, hanem pl a GRID-ben is így volt. Hogy ennek mi az oka, azt nem tudom, meg kel próbálni fordítva ilyenkor, az csináljon szerót, aki nem tud csatlakozni.
A rankokat győzelmekkel, jó helyezésekkel tudod növelni. kb 25-ig viszonylag gyorsan megy a gyűjtögetés, utána már annyira nem.
Nem lehet, hogy elfogyott a benya, azért nem tudtál gyorsabban menni? -
Miért nem vesszük fel innen egymást barátoknak???
csak össze tudnánk toborozni pár embert akik néha tudnak jönni. Én voltam szombaton és vasárnap is, van pár kérdésem amiket akkor tapasztaltam:1. Szervert indítottam vagy mit, de nem tudott csatlakozni a haverom. Ez mitől lehet? Pedig meghívtam.
2. A rank-okat hogy tudom bővíteni?
3. Sikerült bemennem egy jó versenybe de a Q-ba megadta magát a Ferrari
. Nem akart sebességet váltani, padló gázzal is 60-al döcögtem. Eleinte nem volt gáz. Van olyan hogy néha beszarik a kocsi?
4. Carrier-be mik azok a számok amik a futamok után mennek felfele? Most 14-nél tartok, első szezon Budapest a következő.
Köszi a válaszokat
Live nevem: JoceeHunt
-
MajaG
senior tag
Én tegnap játszottam xbox liveon, de dettó ugyanez volt. Előtte meg forza 3-ban. A végén már leszartam, aztán én is ráhúztam minden parasztra, ha nem hagyott helyet, vagy kiforgattam.
Pedig olyan jó lett volna meccselni fej-fej ellen.Más, kormányra még mindig nem írt senki semmit.
Illetve mi a jó rajt titka? Mert mindig mindenki elhúz mellettem.
Manuális/autoamata váltónál is érdekel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged