Hirdetés
Legfrissebb anyagok
	- A klasszikus átnevezős trükkhöz nyúl az AMD a mobil Ryzeneknél
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Hirtelen rájött az AMD, hogy mégsem szűnt meg egy funkció az egyes Radeonokon
- Aggódhatnak a amerikaiak: a Huawei újabb lépést tett a modern AI gyorsítók felé
PROHARDVER! témák
	- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen házat vegyek?
- Billentyűzet gondom van
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
Mobilarena témák

IT café témák

Új hozzászólás Aktív témák
- 

grunge addikt válasz  Chaser

üzenetére Chaser

üzenetéreköszi!  a belét én kentem le feketére a belét én kentem le feketére ha magasságban ugyanott van neked is, akkor sztem tuti elfér. 7végén lesz foto felülröl is, ugy tisztábban látod majd! jo kis kari ez, de amúgy kevesen cserélik 3850esüket 2600xt-re ha magasságban ugyanott van neked is, akkor sztem tuti elfér. 7végén lesz foto felülröl is, ugy tisztábban látod majd! jo kis kari ez, de amúgy kevesen cserélik 3850esüket 2600xt-re nekem valami 48**-re fáj a fogam, majd meglátjuk... nekem valami 48**-re fáj a fogam, majd meglátjuk... 
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák

Új fizetett hirdetések
	- ASUS RTX 5090 32GB GDDR7 ROG ASTRAL OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- SAPPHIRE NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XT Gaming OC Vapor-X 20G - Konzolvilág garancia 2027.05.07.
- Gigabyte AORUS GeForce RTX 5080 MASTER ICE 16GB GDDR7
- ASRock RX 9060 XT 16GB GDDR6 Challenger OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- Eladó rx 580 8gb
Üzleti előfizetők hirdetései
	- ŐSZI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nokia 8 Sirocco / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 USB-C Dock (ELKELTEK) - CSAK RENDELÉSRE
- ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 32GB 1TB GTX1650 500nit 4K 1 év teljeskörű gar.
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

a belét én kentem le feketére
  a belét én kentem le feketére ha magasságban ugyanott van neked is, akkor sztem tuti elfér. 7végén lesz foto felülröl is, ugy tisztábban látod majd! jo kis kari ez, de amúgy kevesen cserélik 3850esüket 2600xt-re
 ha magasságban ugyanott van neked is, akkor sztem tuti elfér. 7végén lesz foto felülröl is, ugy tisztábban látod majd! jo kis kari ez, de amúgy kevesen cserélik 3850esüket 2600xt-re