- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nem keres több megrendelőt az Intel 18A node-ra az Intel
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- DUNE médialejátszók topicja
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Steam Deck
- ZIDOO médialejátszók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
BukottHangya
csendes tag
válasz
BabLeWeS #10403 üzenetére
azt ugye tudod, hogy a ccc-hez kell a net keretrendszer 2.0 vagy annál nagyobb verziójú változata?
szerk: amúgy én még egy ideig kibekkelem sp3-al, aztán fogom felteszek egy áprilisi sp2-es xp-t és letiltom a frissítéseket, bár a 8.5-ös egyik újdonsága h támogatja az sp3-at, de nem hiszek neki, szerintem ez azt jelenti, hogy nem szembeszökően, hanem cselesen fog összeakadni vele
-
BukottHangya
csendes tag
Na végre kijött az agp hotfix a 8.5höz. Valaki próbálta már? 8.4ről megéri váltani? Főleg a SP3 support érdekel, hogy az miben nyilvánul meg? Gyorsabb, vagy mi? Mert eddig az SP2-es 8.4essel elvoltam mint a befőtt.
AMD Power: Nekem most terhelés nélkül (böngésző-msn) 51 fok.
-
BukottHangya
csendes tag
A 8.5höz kell hotfix? Aki AGP-s az megírná, hogy hogy szuperál nála a 8.5?
thx -
BukottHangya
csendes tag
válasz
barnam_ #9941 üzenetére
Az előbb is ezt csináltam, és semmi. Amikor 6800Gt-m volt akkor is ez volt csak nem érdekelt, mert az nem nyúlt bele semmibe (legalábbis nálam) az átmeneti időszakban a 9200SE (ami nem mai srác) az felismert mindent, és akkor még a monitort is! Aztán most a 2600Xt-nél újra nem ismeri fel a rendszer (azért persze látok meg minden, megy a 85 hz is összejön) Szóval lehet inkább a videokarival lehet összefüggésben.
-
BukottHangya
csendes tag
válasz
bolcsodal #9911 üzenetére
A monitor driverét sosem sikerült normálisan felraknom. Régi. (Hitachi cm715) és a driverguide-ról beszerzett driver (három darab *.inf) meg nem volt jó neki. A 9600SE simán összefért vele. Amúgy Köszönöm az Edid tippet. Azt kilőttem, és ott állítottam be, hogy 1024es felbontás mellett 85hz-n szóljon és most már nem remeg a szemgolyóm ha ránézek a monitorra.
Elvileg így már jónak kellene lennie. Köszönöm.
Amúgy a hotfixes agp-ben van ccc. -
BukottHangya
csendes tag
Üdv. Lenne énnekem egy problémám. Miután besült a 6800-asom, átmeneti időre egy 9600-os ati-n pereceltem (filmezésre, antik játékokra isteni), de aztán tegnap vettem egy ati hd2600xt-t. Régi driver le, új (hotfixes) fel. Na már most az van, hogy elég szépen megy a cod4 szóval remélem nálam lesz ilyen driver mizéria, DE akármit csinálok a képernyő 60Hz-n megy. Hiába állítom be desktopon ott bármilyen értékre ráokézhatok (akár a 160hz-re is) ő azt mondja megváltoztatta (a moncsi [crt] csak 85-t bír mellesleg) de semmi sem történik, állítgattam a catalistban is hátha az bírálja felül a dolgokat, de változást akkor sem látom. A szemem érzi, hogy 60hz, a 9600SE kártyánál, simán ment a 85, ott nem volt gond a képfrissítéssel. Valaki találkozott már ilyennel? Hogyan lehetne ezt megoldani, mert huzamosabb használat után kifolyik a szemem.
Köszönöm. -
BukottHangya
csendes tag
válasz
BabLeWeS #9625 üzenetére
Remélem én se fogom. Én nem tudom, hogy az ati vs nVidia harcban ki a nyerő, de jelenleg agp-ben az ati, viszont úgy látom, hogy pci-ben az nv most jól elhúzott, de ez már off.
Csak én nem vagyok szaki. Beteszem a kártyát, felteszem a drivert aztán hadd szóljon!Ezek a hotfix-es trükközések, vagy registry maszatolás, illetve uninstall gondok, nem olyanok amiket végül ne oldanék meg, de biztos, hogy nagyon csúnyán kezdenék beszélni közben a gépem szellemével. Állítólag ez nem tesz jót az egészségnek. Állítólag. Na mindegy; most megyek és rágyújtok...
-
BukottHangya
csendes tag
válasz
VaniliásRönk #9616 üzenetére
A driver cleaner ennyire szükséges? Úgy értem, ha eszközkezelőben ráklikkelek a driver uninstall-ra az nem elég?
-
BukottHangya
csendes tag
válasz
M-Sport #9587 üzenetére
Nem vagyok szaki, de furcsának találom azt, hogy a vga miatt megolvadjon a monitor.
Én másik monitor + teljes driver reinstall (agp vagy pci?) próbálkoznék. (agp-nél hotfix kell a driverhez, vagy registry trükk...)
("Egy megolvadt monitor rossz ómen." - mondaná megboldogult nagyanyám...) -
BukottHangya
csendes tag
Üdv.
Kicsi életemben váltás történik, mert gyanús, hogy besült (vagy mi erre a szakszó) a 6800GT-m. Szóval megadta magát, de közel 3 évig jól szolgált.
Mivel jelenleg nem sok pénzem van ezért gépátépítés helyett erre gondoltam:
Sapphire AGP HD2600XT 256MB DDR3
Használ itt valaki ilyet? Mi róla a véleménye? Olvastam, hogy a driver-telepítésnél trükközni kell, de a sapphire honlapján van egy hotfixes driver, az nem jó a trükközés helyett?
És ugye elég neki a 400as tápom? (mellette még van két vinyó, két dvd-olvasó, Athlon(64)3400, 2G(400)Kingmax)
Köszönöm a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nem keres több megrendelőt az Intel 18A node-ra az Intel
- SkyShowtime
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Windows 11
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Xbox Series X|S