- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Játékra optimalizált chipkínálatot tervez a Microsoftnak az AMD
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
BukottHangya #10626 üzenetére
ld. itt.
ui: nehogy valaki komolyan vegye, mint anno
-
Száni
tag
válasz
BukottHangya #10626 üzenetére
Szabadesés, balta, defibri...
-
t.tomi
tag
válasz
BukottHangya #9985 üzenetére
Én nem merem feltenni, 8.4 tökéletes
-
grunge
addikt
válasz
BukottHangya #9948 üzenetére
valami lemezt nem kaptál hozzá? kis eröszakkal fel lehetne azt is rakni tán..én pl gyárit használom évek ota (samsung) és semmi problem eddig. kop-kop
-
bolcsodal
addikt
válasz
BukottHangya #9943 üzenetére
Biztos, hogy jó a driver, amit töltöttél?
-
barnam_
nagyúr
válasz
BukottHangya #9938 üzenetére
Manuálisan telepítsd, úgy felmegy. Azért írja hogy nincs újabb, mert az XP a plug'n play monitort látja, ahhoz pedig az a legújabb driver valószínűleg.
Eszközkezelő -> Jobb klikk a monitoron -> illesztőp. frissítése -> illesztőp. keresése a számítógépen. Majd megadod a driver helyét, utána felrakja.gyiku: rakd fel újra az OpenAL-t, az lehet a gond.
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
BukottHangya #9938 üzenetére
Szabadulj meg a monitortól.
Bár én még ilyet nem hallottam, hogy nem ismeri fel kellőképpoen a VGA a moncsit. Ez nekem új. Nekem van egy régi IBM 15"-os csodám (svga) . Viszi 1280x1024-ben a 85Hz-et. Pedig nem mai gyerek már az sem.
-
macy
addikt
válasz
BukottHangya #9931 üzenetére
-
grunge
addikt
válasz
BukottHangya #9909 üzenetére
xp-nél refresh force 1.1-et ajánlom mert az nem fogyaszt ramot, mivel a registry-t irja át. avagy a jo öreg refresh lock progit! ez egyébként vista alatt is müködött nekem! de mindenek elötta monitor driverét is tedd fel rendesn!
-
bolcsodal
addikt
válasz
BukottHangya #9917 üzenetére
Nem nem fog, és 20 mega a RAM helyett csak 3 megát eszik a rendszerből...
Én a CCC-t azóta nem használom, amióta megnéztem mennyi erőforrást zabál fel....
-
bolcsodal
addikt
válasz
A Catalyst driverben pipáld ki az EDID-et. És rakd fel normálisan a monitor driverét is!
Mondjuk mivel AGP Hotfix-et használsz lehet nincs CCC-benne. Akkor a legújabb AtiTray Tools bétával be tudsz állítgatni elég sokmindent, ami a monitorral kapcsolatos. A béta nem fog azonnal kifagyni a HD2600XT-miatt...
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
Nekem úgy tűnik, hogy nem ismerte föl rendesen a plug and play monitort, távolítsd el, és utána hardverváltozások keresése. Lehet még az előző illesztőt használja. próbáld meg mondjuk a 7.11 catalist + drivert.
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
BukottHangya #9623 üzenetére
Hali.
Nem olyan vészes az, ahogyan látod. Az ATI-nak nagyon odakell figyelnie a driverekre, hiszen rengeteg javítani való van egy egy játék megjelenése után. Nekem volt már FX5700-om, MX440-esem, öcsémnek 8500GT-je, meg stb..., ott nem tűnt fel annyira például egy driverfrissítés után (forceware) a különbség. ezzel szemben az ATI-nál egy egy driver, vagy komplett CCC cserével azért születhetnek elég jó eredmények.
Ha úgy nézed még jó is ez egy kicsit, nem? -
BabLeWeS
csendes tag
válasz
BukottHangya #9623 üzenetére
hogy érted hogy vegyes érzéssel??
szerintem sokkal jobb az ATI mint az nV. csináld azt amit mondanak és nem lesz vele baj!!ha radeon hd 2600 xt veszel jól jársz vele
én mellesleg nem bántam meg!! remélem te se fogod
-
M-Sport
csendes tag
válasz
BukottHangya #9590 üzenetére
Ezt én nem is mondtam, hogy a VGA-tól olvadt meg, csak azt írtam, hogy miután megolvadt, meg kiírta azt a színtartományos mizériát, akkor kezdődtek a fagyás gondok is.
Most szerváltam bele másik videókártyát próba céljából, és minden probléma megoldódott, abszolút minden tökéletes.
Leszámítva, hogy a látvány már kicsit gyérebb...
Akkor csak a VGA lehet a bűnös. -
gyiku
nagyúr
válasz
BukottHangya #9569 üzenetére
volt egy hetig ilyenem, xpvel semmi gond, vistas driverrel megszivtam, folyamat felporgott a ventije 3 masodpercenkent. eladtam, uj tulaj megoldotta valahogy; vettem pci-e passzivot
-
psyho85
aktív tag
válasz
BukottHangya #9569 üzenetére
Kicsit fentebb olvasol, akkor látod hogy jó az
Amúgy én egy 360W-os táppal huzatom 2 vinyó és 2 cd/dvd drive mellett, huzatott procival, és semmi baja (kopp-kopp-kopp)...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- Asus Rog Strix RX 6800 XT LC 16 GB - GARIS (ritkaság)
- PowerColor RX 6700 XT 12GB GDDR6 Hellhound Eladó!
- MSI 3080 10G GAMING Z TRIO ( Fehérre festett)
- ASUS Dual RTX 4070 SUPER EVO OC Edition 12GB - AQUA garancia 2027.12.19.
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3416 Ft / hó áron!
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged