- Milyen processzort vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
M@trixfan
addikt
Kipróbáltam a kapcsolókat de maradt ugyanannyi a látott memória. Azt hiszem a bootcamp fikszen ennyit ad a 32 bites XP-nek. Na mindegy, úgyis felteszek valami 64 bites wint. Azért köszi az inókat.
-
M@trixfan
addikt
Nálad is 2 Gb ram van, illetve nekem is ennyit lát a 32 bites XP ami most fönt van. Nagyon gyanakodtam, hogy kevés a játéknak a két giga, de akkor nem ez a helyzet. Azért látom a 2600xt teljesítménye hasonlóan tökéletes egyensúlyban van a te gépedben is a többi komponenssel.
-
M@trixfan
addikt
válasz
Májsztró #9989 üzenetére
Teljes dinamikus fényekkel tolom max beállításokkal mert úgy tetszik a grafika. Ezáltal ingadozik rendesen. Most a bárbanis , azaz kis térben érezhetően berántgat. Azelőtt azért a 30 fps megvolt átlagban. Minden esetre most már "What the hell!" alapon kipróbálom a 8.5-öt, de takarítok előtte egyet.
-
M@trixfan
addikt
Újonnan 8.2 volt a gépen amivel hasított a kártya. Utána jött 8.3 ami láthatóan belassította. Akkor visszatettem 8.2-re de nem lett ugyanannyira jó mint a frissen elsőre feltett 8.2. Most a 8.4 van fent ami Stalker-ben érezhetően lassabb sajnos. Ennyit számítana egy teljes leirtás a frissítések előtt vagy még mindig a legjobb a 8.2?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest