- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
- Forr az AI-láz, az Apple tőzsdei rekordját is túlszárnyalta az NVIDIA
- Félrevezető akciók miatt büntették meg a Sheint
- Monitor hiba topik
- Steam Deck
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Mini-ITX
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Dell notebook topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flatron710
tag
Álmodni sem mertem, hogy egy kábel ( ha az a baj? ) így hazavághat egy gépet..
-
Flatron710
tag
Nem tudom, hogy volt-e már ilyen kérdés, de azért megpróbálom. Ki tapasztalt már olyan problémát a HD2600XT (256 Mb, Sapphire, Pci-E) kártyával, hogy ha használva van az S-video kimenet ( be van dugva a kábel ), akkor kb. 5 perc alatt indul el a gép. És a poén, hogy nem működik olyankor az Op. rendszerben az egér. Sőt... a BIOS-ban pedig nem lehet használni a billentyűzetet.
Ha üres az S-video foglalat akkor működik minden rendesen!!!
Most ilyenkor mi baja van? Csere? -
Flatron710
tag
válasz
IIIstIII #1113 üzenetére
Tudom, hogy nem sokat számít, mert úgyis megcáfolják vagy 27-en, de nekem nagyon csendes a Sapphire kártyám... Sőt...
Igaz akik 0 zajszinthez szoktak, azoknak biztos, hogy hangos.
Én nemrég cseréltem le a régi kártyámat erre és az első pár napban folyamatosan figyeltem, mert olyan halk volt, hogy azt hittem megállt... -
Flatron710
tag
Miért nem indul el egy 3dmark 05 sem a gépemen??? Már 3 különböző helyről töltöttem le 3 kölünböző változatot és semmi... mindig ki fagy...
A konfig-ot tudjátok... és a legújabb Catalyst van fent valamint a 2007. aug. DirectX...amúgy műxik a kártya rendesen... Colin Mcrae Dirt, WiC, CoD 4 demo, CoH simán fut rajta hiba nélkül...
-
Flatron710
tag
Sziasztok!
Ha a párt is úgy akarja, akkor holnap délután érkezik meg a Sapphire Radeon HD 2600XT 256MB DDR3, 128bit, 2xDVI, TV-out (PCX) kártyám...És már nagyon várom! Az Agp-s Geforce 6600 GT-t fogja váltani ( persze alaplap, proci és memória kíséretében )
Olvastam, hogy sok embernek "rosszalkodik" a Sapphire kártya...
Én éppen az ellenkezőjét hallottam... legalábbis itt a környéken mindenki meg van elégedve a kártyával... Semmi hibajelenség...
Ezért is választottam!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL T40 EMC Szerver
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest