Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Socket AM5-ös alaplap Sapphire logóval
- Elkezdte felszámolni a GPU-s PhysX támogatását az NVIDIA
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi haladó szinten
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
gvereb1
csendes tag
válasz
kiraly.andra #937 üzenetére
mégis jó, csak elnéztem
-
SkyS1gn
félisten
Felül homescreenen a dátumot is el lehet tüntetni? At a glance csak az időjárást veszi le.
-
SkyS1gn
félisten
válasz
Luck Dragon #934 üzenetére
Volt egy olyan üvegem amin a fekete keret rajta volt, ezt kellett úgy felhelyezni, hogy a kijelző sarkaira illesztve ne takarjon ki belőle, de csak a szélein ragadt effektíve a 2 üveg nem ért egymáshoz, nagyon bizarr volt.
-
-
gvereb1
csendes tag
lehet valahogy videót készíteni az 5x optikával vagy az ultra széles lencsével?
-
Szerintem a kép kissé félrevezető, mivel magán az üvegen önmagában nincs ilyen fekete keret. Nekem is van hasonló típusú védőüvegem más telefonokon, és azokon sem látható ilyen keret.
Az üveg valóban a kijelző széléig ér, és tükröződik is – ez tény. Azonban a korábbi kérdésedben ez nem volt feltételként megemlítve.Ami a résre vonatkozó kérdést illeti, azt nem teljesen értem, hiszen a telefon kijelzője és a Spigen védőüveg között nincs semmilyen rés vagy hézag.
-
SkyS1gn
félisten
válasz
Luck Dragon #916 üzenetére
Ez nem a kijelző felett lebeg? Egyszer próbáltam ilyen keretes üveget (minek az a keret rá amúgy? Miért nem átlátszó?) és az olyan volt hogy egy rés volt a 2 üveg között. Nyilván tükröződött és baromi rossz érzés volt használni.
-
nothin
tag
Annyi kérdésem még lenne, hogy kb mikor vettétek, mert ha 2023-ban a megjelenéskor akkor jogos a 2023-as gyártás
.
-
nothin
tag
Annyi kérdésem lenne még hogy A telefonról menü > Modell > rész alatt nektek mi a gyártási év?
-
nothin
tag
Sziasztok! Most vettem egy Pixel 8 Pro-t az a furcsa vele, hogy már be sem volt hajlandó kapcsolni egyből tölteni kellett. Veszi a töltés működik de írta hogy 0% volt a töltés. Más telefonnal még nem jártam így, hogy be sem lehet kapcsolni csak töltés után mennyire normális ez hogy ennyire lemerülve kaptam? Köszi.
-
-
Drakmusz
addikt
Mostanában csinál olyat a telefon hogy a főképernyő ikonjai maguktól elhalványodnak.
Teljesen random a jelenség, eddig még nem tudtam rájönni az okára.
A kereső sáv illetve a felette lévő ikonok maradnak.
Ötlet? -
Primary92
senior tag
A főképernyőről hogyan érem el a task váltót? Ha benne vagyok egy appban, akkor ugye felhúzo alulról, de ez a főképernyő nem működik.
Az automata fényerőt át lehet kalibrálni? Minden esetben egy kicsit világosabb lenne komfortos.
A fotózásnál lehet úgy vakuval lőni képet, hogy ne kelljen egy csomót várni?
-
Zozo0525
őstag
Tölthető a frissítés
-
Bferibörs
addikt
Sziasztok,mióta van az,hogy a video nem optimalizálódik?
Minden videó felvételnél vinnyog,hogy nem sikerült az optimalizálásEddig ezt nem csinálta.😯 Gondolom felhőbe akarja feltölteni,de nem használom a google felhőt.
Valami megoldást tudtok rá,hogy működjön g.felhő használat nélkül,vagy ne vinnyogjon?
-
-
SkyS1gn
félisten
Gyerekek... kapok elvileg egy új 8 Prot mert ennyire gyökér a szervíz (CoolMobile) de már abban sem hiszek lehet valami temus kamu lesz.
Beküldtem november elején a telefont pár aprósággal:
- 10% körül nagoyn gyorsan merült le
- vezetéknélküli töltőn nehezen töltött, inkább melegedett
- kijelző sarkában fehér volt kezdett megjelenniAzt mondták nem találnak semmit es mivel ütődés van a kereten a kijelzőt sem javítják.
Visszaért a telefon, nézem, kattog nyomásra a kijelző, a bal oldala kompletten nem volt visszaragasztva, mi a F-nak szedték szét? Ment vissza.
Azt mondták teljesen új kijelző kell bele mert ezt nem tudják javítani, január... mondom OK legalább lesz egy új kijelzőm.
Telefon megérkezett kb 1 hete, új kijelző, kamera nem a kör közepén van ez egyből feltűnt.. hmm bekapcsol, a záróképernyőn villog pár pixel, feloldom ott nem, fura, csak ott.
60-hezen üzemel a kijelző, pedig 120on van, hmm, front kamera kipróbál, nagy homály, nem fókuszál így minden ami erre épül nem működik. Valami utángyártott szar lehet pedig aztmondták eredeti.Na jó felhívtam őket most már kikelve magamból, hogy ez a szemét micsoda és komolyan gondolták? Vihetitek is vissza. Elvitték megnézték és elvileg kapok egy újat, ehhez persze megint fogyasztóvédelemmel kellett fenyegetőzni. Pofám leszkad de komolyan, ki az akinek még van munkája ott a szervízbe ezek után? Ki az akinek ezek nem tűnnek fel az első 5p-ben vagy tesztelés alatt?
Szóval most várom immár lassan 3 hónapja, hogy legyen újra telefonom, már kivagyok az iphonetól...
[ Szerkesztve ]
-
motoflug
őstag
Sziasztok,
Este kikapcsolom a wi-fit, azt a beállítást is, hogy az app a háttérben ne csatlakozzon vissza rá (nem tudom mi a pontos neve). Reggelre azonban mindig visszakapcsol.
Hogy tudom teljesen kikapcsolni? Valamelyik frissítés óta van ez. -
Lacuss20
senior tag
Sziasztok!
Szoktam a telóról simán wifit tovább osztani hotspotal, viszont nem értem miért nem látszik egyáltalán a 2.4GHz-es csatorna. Kizárólag az 5GHz-et látja más telefon, laptop. Nem tudom mire gondolt a költő, alias csodás elme aki kitalálta ezt a sületleneséget, hogy 2.4-5GHz egybe "mixelve" és lehet a 6Ghz et is tolni opció mellé kifért volna 2.4 és 5 és a 6. T9bb falnél vagy vastagabb falnál, emelet a 2.4Ghz jobban fütyülne nem kell az 5-6 Ghz sebessége egyáltalán, de nem is látszik ez a csatorna sajnos. Valakinek sikerült már rátalálni? -
Ixion77
addikt
válasz
tonyrulez #898 üzenetére
Én is azt figyeltem meg, hogy a "képjavító" effekteket lényegesen gyengébben alkalmazzák nagyfelbontású módban mint kicsiben. Korábban ez elsősorban Samsungokon volt feltűnő, de az elmúlt években már a Google telefonok is így vannak beállítva. Gondolom, erre van felhasználói igény.
Pixel 8 Pro-n a különböző 3rd party beállításcsomagokat tesztelgetve arra jutottam, hogy vannak, amik jobbak a gyárinál 12Mpx-en. Az átméretezett gyári 50-esnél viszont nem igazán. Ezért én az utóbbit használom. Néha szoktam RAW-ból is kidolgozni, de őszintén szólva annyira jó a gyári kidolgozás hogy nem éri meg a fáradságot. Az eredmény ugyan "analógosabb", a gyári változat viszont látványosabb.[ Szerkesztve ]
-
tonyrulez
őstag
-
tonyrulez
őstag
válasz
Pistike1985 #894 üzenetére
Google Fotókon azért lesz kissebb mert arra állítottad be. Lehet eredeti méretben is menteni.
Mivel nekem teljesen felesleges az 50Mpx, se nem nagyítgatok, se nincs olyan megjelenítőm ami 12Mpx-nél nagyobb felbontású lenne, ezért nekem bőven elég a 12Mpx kép, és legalább nem foglal annyi helyet. Majd ha mindennapos lesz a 8K TV/monitor, akkor talán átállok arra.[ Szerkesztve ]
-
Ixion77
addikt
válasz
Pistike1985 #894 üzenetére
Én határozottan az 50-eset preferálom. De én mobillal csak kültéren fotózok, és nem is töltöm őket fel a Google fotókra.
-
Pistike1985
aktív tag
Sziasztok! Ti 12 vagy 50mpx módban fotóztok? Én próbáltam mindkettőt, de többségében a 12mpxen szerintem jobb képeket készített. Főleg kevés fény mellett az 50mpxes képek könnyebben elmosódtak. Ugyanakkor ideális körülmények közt készült képek esetében az 50mpxes részletgazdagabb, bár ez leginkább belenagyítva tűnt fel, alap felhasználás esetén például szociális médiára töltve nem igazán van különbség. Illetve azt figyeltem meg még, hogy a Google fotókra feltölve az 50mpxes képekből 10-15mpx lesz. Bár ez lehet hogy csak a mentés gazdaságosabb beállítása miatt.
-
Ixion77
addikt
Sziasztok! Lett egy ilyen telefonom. Aliról rendeltem hozzá ilyen kijelzővédőt, de nem igazán vagyok elégedett vele. Főleg az zavar hogy messze nem védi a teljes kijelzőfelületet.
Tudtok jobbat ajánlani? Üveget keresek, műanyagfóliákat nem szeretem. -
vacs
veterán
válasz
Primary92 #889 üzenetére
Bocs, hogy bele szólok de.
A memória azért van, hogy a rendszer használja, az android rendszer okosan kezeli magának, nem kell őket bezárni, amit ott látsz, annak egy részét már amúgy is bezárta.
Ez a Xiaomi rendszer butasága a mai napig, hogy mindent be kell zárni.Hogy a kérdésre is válaszoljak:
az alkalmazás váltó bal szélére görgetsz és ott van az Összes törlése gomb. -
Primary92
senior tag
Megvettem végre a Pixel 8 Pro-t, kellene egy kis segítség.
Hogyan lehet egycsapásra bezárni az összes alkalmazást? -
Nagya21
addikt
Hali!
Túl vállaltam magam üvegfóliából.....
Ha valakit érdekel irjon privátot......
Üdv Nagya -
vacs
veterán
Most látom, hogy dec 21 szombaton a Lidl-ben is lesz 4000-ért töltőfej!
Ikea házhoz is szállít, ha sürgős. -
vacs
veterán
Ikea Sjöss 45W töltő + kábel összesen 6k!
-
maross
nagyúr
toltobol van valami ami ajanlott, 30w kozeli, es olcsobb mint a 8-9ezres google sajat toltoje?
-
Nagya21
addikt
baszki alig merül....ez az új frissítés.... Szombat reggel levettem töltőről, és vasárnap este 20%raktam fel......
80% töltöttség reggel 5.00kor mostmeg 3h képernyőidő, és 40%-on áll...
Üdv Nagya[ Szerkesztve ]
-
Primary92
senior tag
Ha eSIM-et használok, akkor lehet mellette ugyanúgy használni egy másik SIM-et, mint egy sima DualSIM készüléknél?
-
Pistike1985
aktív tag
Sziasztok! Tudtok olyan tokot ajánlani ami üvegbarát? Sajnos a Spigen Air felnyomja az üvegfóliát. Képek alapján meg nehéz megítélni hogy mennyire lóg a kijelzőre.
-
Pistike1985
aktív tag
Sziasztok! Tegnap lettem tulajdonosa egy Pixel 8 pro-nak. Remélem legalább olyan jó lesz mint az elődje. Egy 7 pro-t váltott. Ami a mai napig tökéletes, csak kíváncsi vagyok mennyivel jobb a 8 pro kamerában. 😊
-
Gabes13
tag
Üdv mindenkinek. Kint a decemberi frissítés.
775mb -
Primary92
senior tag
Sziasztok!
Azt hiszem Pixel 8 Pro mellett teszem le a voksom.
Stapa tokból melyiket ajánljátok, aminek előlapja is van?
Láttam, hogy létezik mindenféle autóstartó kompatibilis megoldás is, ami nem lenne baj, pláne ha még a vezeték nélküli töltést sem akadályozza.A Mate 20 Pro-n Supcase Unicorn Bettle Pro volt, ami nélkül nem élt volna túl nálam 5 évet a Huawei, viszont a csatlakozó felől és felső szenzorok felől bejutott por, így rendszeresen takarítani kellett.
-
Bferibörs
addikt
Sziasztok, a p8 p tényleg nem eSIM képes a telekomnál? 😮
[kép] -
-
kokler146
tag
Sziasztok segitséget kérnék a feleségem Pixel 8 pró telefonja messenger nem küld értesitést, csak akkor jelez amikor belép az alkalmazásba! Alkalmazás értesités bekepcsolva! köszönöm szépen!
[ Szerkesztve ]
-
SkyS1gn
félisten
Valahogy le lehet úgy zárni a telefont, hogy ne kelljen letörölni mindent ha szervizbe küldöm? Valami rejtett fiók vagy új user?
-
-
Lacuss20
senior tag
-
Lacuss20
senior tag
Sajnos se nem kábel s enem port kérdése, felismeri a készüléket, mindenütt ott van tipus szerint csak egyszerüen abnormális mint maga az egész google telefon létezése.... Sztkell bas***rálni a rendszert mindenféle akkukimélőbeállításokkal, hogy böngészsés meg egy kis video nézés mellett tökéletes térerőn, mobilneten egy napot kulturáltan kibirjon.... Hibának érzem, hogy elhagytam a Xiaomi vonalat 14 pro volt a terv... bánom, hogy nem azt vettem.
a kamerája legalább tényleg módfelett jó....
-
Lacuss20
senior tag
Sziasztok
P8 pro-nál rádugom gépre adatkábellel, de nem jelenik meg az intézőben a teló. A netes tippek trükköket már végig túrtam, gyártóit is, szedtem le appot, szinkronizáltam microsofttal, amit csak tudtam megtettem. Egy 20 éves egyszerű dolgot, hogy telóról gépre-visa versa fájlt, fotót áthuzni nemtudok...
-
SkyS1gn
félisten
Most, hogy vissza kell küldenem a Coolmobile-nak a telefont, visszatértem a fiókban lévő Pixel2 XL-hez. Hát na, érezni hogy pöppet elavult sebességben.
Azért tartogattam ezt a telefont, mert korlátlan Photos tárhelyet adtak hozzá, pár éve már csak kicsit tömörített formátumban, de működik. Átmásoltam a kamera mappába a 8ról a képeket és szépen tölti fel, ezt meghagyom erreAmi pl tetszik android 11en, hogy az értesítések mellett kis kép megjelenik. Ez hova tűnt?
-
tonyrulez
őstag
Most hogy jött a frissítés és ezzel az apponként különszedhető audio kimenet, hogy hol játsza le, nekem csak gondot okozott... Hátha más is találkozott vele és neadjisten megoldása is van: AntennaPod+Opel Astra J. Ha következő podcast epizódra lép, akkor az infotainmenten azt írja megállítva, közben a telefonon nézem megy a lejátszás, és nem is szól a telefonon, szóval valahova küldené a hangot. Autón hiába állítanám/indítanám el, nem érek el vele semmit. Telefonon szünet, folytatás, és szól a kocsin. Szerencsére zenelejátszónál nem kell ezt minden egyes zeneszám után eljátszani. De legutóbb a hívás sem csörgött ki, csak kijelezte a számot
[ Szerkesztve ]
-
tomic
addikt
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, hogy a telefon AI fungciójával lehet kézírásos szöveget átkonvertálni textbe? Ha igen hogyan?
8-as telefonom van. -
parkasz
senior tag
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni.
A pixel 6 pro-m sajna kijelzője sajnos cserés.
Jobban megéri váltanom, az már kiderült.
Azt szeretném megkérdezni, hogy a 7 pro-hoz képesti felárat megéri e a 8 pro.
Vagy inkább most menjek a 7-re és majd idővel a 9-re.
Mik a tapasztalatok akinek esetleg volt mindkettő?
Előre is köszönöm! -
vacs
veterán
Senkinek nincs még töltési korlát, mert csak a következő nagy frissítéssel jön!
K82 írta az általános pixel topikban! -
SkyS1gn
félisten
Semmit se vettem észre
Régen még hogy izgultunk egy új felület, funkciók miatt.
u.i. ja DE végre bekerült a a kib. média vezérlés, hogy hol játsza le... ez annyira röhej volt, Onepluson ment, szerintem régen Pixelen is (vagy nem?) és baromi idegesítő volt.
Sőt lehetne olyan is, hogy 1 app pl zene vagy rádió megy pl bt hangszóróra de ha én közben pörgetem pl az instát akkor az meg szóljon a telefonon így nem szakítja félbe. De ezt még nem tudta megugrani szerintem senki 2024-re[ Szerkesztve ]
-
Azie
őstag
pontosan azt, hogy tegnap megjött a tcl tv, és setupnál hozzáadás, qr kód, tv példány kiválasztása után 5p maszatolás, majd hiba, hogy nem tudja hozzáadni a home és látogassak el a */chromecast oldalra a részletekért és segítségért.
az előző lg tv-nél pedig nem látta a készüléket, és anyám sonyját sem hajlandó külső eszközként kezelni. az egyetlen amit sikerült összekapcsolni emlékeim szerint az egy mi box S volt -
Azie
őstag
amúgy arra van ötlet/ígéret/bármi, hogy mikor fog működni a chromecast a készüléken google tv-s készülékekre? vagy kb bármire? o.O
-
vacs
veterán
Elérhető az Android 15 frissítés!
[ Szerkesztve ]
-
A Samsung kijelző is átkapcsolható színhelyes módba, de a kamera más kérdés, vannak olyan helyzetek, amikor a feleségem is nézi, hogy a Samsung és a Pixel képei között különbség van, ha azonos helyen és témáról készítjük. Ráadásul neki is Samsung volt előtte. Azért néha mondom neki, hogy a P8P-val készített képe ezen vagy azon a képen színhelyesebb és megnyugszik
-
dawid92
tag
Nekem a mai naptól fogva a képernyő jobb oldaláról középre húzó "vissza" gesztus megváltozott. Csak a képernyő felső felén észleli az ilyen fajta észlelést, ami ezért ellehetetleníti az egykezes telefonozást nekem. Eddig kb. a képernyő felső két harmada várta a visszasimítást, és az még nagyon jó volt, kézre esett, elértem. De az az újdonság... Mi a megoldás szerintetek?
-
Azie
őstag
válasz
Gabeszka 80 #809 üzenetére
a fontos a kamera kicsit kevés a döntéshez
1., nézd meg a fotók mobillal topikot
2. dönts el, hogy point and shootra kell-e, szelfire, vagy mire?
sima point and shootra, google photos ai edit és más google funkciókhoz pixel. -
vacs
veterán
válasz
Gabeszka 80 #809 üzenetére
Kamera miatt a Pixelt.
-
Gabeszka 80
újonc
Sziasztok a 8 pro és a s24 ultra között vacilálok melyiket érdemes venni , fontos a kamera. Előre is köszönöm.
-
tonyrulez
őstag
Most tűnt fel: gyári kamera alkalmazással készített kép fájlnevében az időpont 2 órával korábbi (10:06-os kép fájlnevében ..._0806... szerepel). Ez ellen mit lehet tenni? EXIF-ben rendesen szerepel, fájlkészítés ideje is stimmel, de zavaró
-
SkyS1gn
félisten
Visszatértek... fura.
CoolMobile egyébként várja vissza a telefont a vezetéknélküli hiba miatt, csak még nem vettem rá magam hogy töröljem. Van egy Pixel 2 XL a fiókban átmeneti időre. -
SkyS1gn
félisten
Nektek nem tűntek el a Walletből a bankkártyák?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Laposabb, drágább, okosabb elődjénél és a Google azt ígéri, hét évre rendezkedtek be.
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gran Turismo
- Telekom mobilszolgáltatások
- Socket AM5-ös alaplap Sapphire logóval
- Elkezdte felszámolni a GPU-s PhysX támogatását az NVIDIA
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Spórolós topik
- További aktív témák...