Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• tzsolesz

nagyúr

válasz gbors #9903 üzenetére

Tudom, tudom, de mondom a 2600XT felülmúlta a várakozásaimat.

A 9600GT az általam eddig látott tesztekben agyonütötte a HD3870-et is az esetek 90%-ban.

Nem tudom a 4000-es széria mit fog hozni, de ezen az 5 sőtt a 6000-es széria sem fog változtatni semmit (persze nem vagyok én jósnő :P ). Az NV-ának készítik a játékokat, és az ATI új technológiáit figyelmen kívül hagyják. Amíg ezt az ATI hagyja, addig nem lesz változás.

A 2600XT jó vásár volt akkor is ha 24K volt, mivel mindennel tudok játszani, amivel csak akarok, egy kis komprumisszummal.

Amúgy a véleményem miatt meg lehet kövezni, de sajnos ez látszik.
    Régen jobban szerettem az NV-át. Az első gépemben Mx440 64Mb-os volt. Az volt a csúcs számomra. Azután megvettem az FX5200-at, majd a 5700 -at. Na akkor nekem volt a környéken a legjobb videókarim. A radeon 9550-el kezdtem az ATI, és azóta szívügyem lett ez a drága, annyira megszerettem hogy még azóta is megvan az egyik gépemben. 100%-os túlhajtással használom már 2 éve. :C
    Nem szeretnék elfordulni ettől a jólbevált ATT-től sem, meg a TV-n nyújtotta lehetőségektől sem. Szerintem jobb vele videót nézni is (ATI vs. GF), szebbek a színei is számomra, élesebb a kép is. :R

Új hozzászólás Aktív témák