- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- Milyen processzort vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- SSD kibeszélő
- Valami baja van a tápomnak
Új hozzászólás Aktív témák
-
tzsolesz
nagyúr
Tudom, tudom, de mondom a 2600XT felülmúlta a várakozásaimat.
A 9600GT az általam eddig látott tesztekben agyonütötte a HD3870-et is az esetek 90%-ban.
Nem tudom a 4000-es széria mit fog hozni, de ezen az 5 sőtt a 6000-es széria sem fog változtatni semmit (persze nem vagyok én jósnő
). Az NV-ának készítik a játékokat, és az ATI új technológiáit figyelmen kívül hagyják. Amíg ezt az ATI hagyja, addig nem lesz változás.A 2600XT jó vásár volt akkor is ha 24K volt, mivel mindennel tudok játszani, amivel csak akarok, egy kis komprumisszummal.
Amúgy a véleményem miatt meg lehet kövezni, de sajnos ez látszik.
Régen jobban szerettem az NV-át. Az első gépemben Mx440 64Mb-os volt. Az volt a csúcs számomra. Azután megvettem az FX5200-at, majd a 5700 -at. Na akkor nekem volt a környéken a legjobb videókarim. A radeon 9550-el kezdtem az ATI, és azóta szívügyem lett ez a drága, annyira megszerettem hogy még azóta is megvan az egyik gépemben. 100%-os túlhajtással használom már 2 éve.
Nem szeretnék elfordulni ettől a jólbevált ATT-től sem, meg a TV-n nyújtotta lehetőségektől sem. Szerintem jobb vele videót nézni is (ATI vs. GF), szebbek a színei is számomra, élesebb a kép is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Call of Duty: Black Ops 7
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- EAFC 26
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Google Pixel topik
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3714, 97% AKKUMULÁTOR
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 8/128 GB Phantom White ÚJ, gariban cserélt! 6 Hónap Jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

). Az NV-ának készítik a játékokat, és az ATI új technológiáit figyelmen kívül hagyják. Amíg ezt az ATI hagyja, addig nem lesz változás.