- Milyen TV-t vegyek?
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen processzort vegyek?
- Hálózati kábelek és szerelésük
- OLED TV topic
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Amazon Kindle
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tzsolesz
nagyúr
Tudom, tudom, de mondom a 2600XT felülmúlta a várakozásaimat.
A 9600GT az általam eddig látott tesztekben agyonütötte a HD3870-et is az esetek 90%-ban.
Nem tudom a 4000-es széria mit fog hozni, de ezen az 5 sőtt a 6000-es széria sem fog változtatni semmit (persze nem vagyok én jósnő
). Az NV-ának készítik a játékokat, és az ATI új technológiáit figyelmen kívül hagyják. Amíg ezt az ATI hagyja, addig nem lesz változás.
A 2600XT jó vásár volt akkor is ha 24K volt, mivel mindennel tudok játszani, amivel csak akarok, egy kis komprumisszummal.
Amúgy a véleményem miatt meg lehet kövezni, de sajnos ez látszik.
Régen jobban szerettem az NV-át. Az első gépemben Mx440 64Mb-os volt. Az volt a csúcs számomra. Azután megvettem az FX5200-at, majd a 5700 -at. Na akkor nekem volt a környéken a legjobb videókarim. A radeon 9550-el kezdtem az ATI, és azóta szívügyem lett ez a drága, annyira megszerettem hogy még azóta is megvan az egyik gépemben. 100%-os túlhajtással használom már 2 éve.
Nem szeretnék elfordulni ettől a jólbevált ATT-től sem, meg a TV-n nyújtotta lehetőségektől sem. Szerintem jobb vele videót nézni is (ATI vs. GF), szebbek a színei is számomra, élesebb a kép is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Linux kezdőknek
- Parkside szerszám kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- CPU léghűtés kibeszélő
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Microsoft Excel topic
- Milyen processzort vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged