Hirdetés
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Asztrofotózás
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- iPad topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Alex123
üzenetére
Nem ismerem a játékot, sajnos.
Az ilyeneket, mint Antialiasing, meg hasonló élményfokozók (AA, AF kifektetik) nem fognak segíteni, mert ez a kártya nem szereti ezeket. Leveheted minimumra vagy inkább kapcsold ki ezeket. Az árnyékok, víz (már ha egyáltalán ven benne iylen
), decals, meg legyen medium és próbálgsd ezeket variálni, hogy mindig csak egy értéket változtatsz meg. Ha megy és nem akad, akkor az marad, jöhet a következő paraméter. Így ugyan időigényesebb, de egyszer kell csak megtenni úgyis.
CCC-ben én az alkalmazásra szoktam mindent hagyni, a teljesítményt meg félúton használom. (bár nem tudom, esetedben ez számít-e valamit).
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Mercedes topic
- Építő/felújító topik
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Tőzsde és gazdaság
- Suzuki topik
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- alza vélemények - tapasztalatok
- Arc Raiders
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
- Iphone 14 Pro Max 128GB // Számla + Garancia //
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3299,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Az ilyeneket, mint Antialiasing, meg hasonló élményfokozók (AA, AF kifektetik) nem fognak segíteni, mert ez a kártya nem szereti ezeket. Leveheted minimumra vagy inkább kapcsold ki ezeket. Az árnyékok, víz (már ha egyáltalán ven benne iylen
), decals, meg legyen medium és próbálgsd ezeket variálni, hogy mindig csak egy értéket változtatsz meg. Ha megy és nem akad, akkor az marad, jöhet a következő paraméter. Így ugyan időigényesebb, de egyszer kell csak megtenni úgyis.