- Milyen RAM-ot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Videós, mozgóképes topik
- A Cherry többé nem gyárt kapcsolókat
- Milyen videókártyát?
- OLED monitor topic
- ASUS ROG Ally
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Alex123
üzenetére
Nem ismerem a játékot, sajnos.
Az ilyeneket, mint Antialiasing, meg hasonló élményfokozók (AA, AF kifektetik) nem fognak segíteni, mert ez a kártya nem szereti ezeket. Leveheted minimumra vagy inkább kapcsold ki ezeket. Az árnyékok, víz (már ha egyáltalán ven benne iylen
), decals, meg legyen medium és próbálgsd ezeket variálni, hogy mindig csak egy értéket változtatsz meg. Ha megy és nem akad, akkor az marad, jöhet a következő paraméter. Így ugyan időigényesebb, de egyszer kell csak megtenni úgyis.
CCC-ben én az alkalmazásra szoktam mindent hagyni, a teljesítményt meg félúton használom. (bár nem tudom, esetedben ez számít-e valamit).
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia - Akció!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Új Razer Hammerhead HyperSpeed PlayStation fülhallgató
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Az ilyeneket, mint Antialiasing, meg hasonló élményfokozók (AA, AF kifektetik) nem fognak segíteni, mert ez a kártya nem szereti ezeket. Leveheted minimumra vagy inkább kapcsold ki ezeket. Az árnyékok, víz (már ha egyáltalán ven benne iylen
), decals, meg legyen medium és próbálgsd ezeket variálni, hogy mindig csak egy értéket változtatsz meg. Ha megy és nem akad, akkor az marad, jöhet a következő paraméter. Így ugyan időigényesebb, de egyszer kell csak megtenni úgyis.