- DUNE médialejátszók topicja
- Androidos fejegységek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gaming notebook topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kihúzhatja a gyufát a PC-s gyártóknál az érkező új Xbox
- Azonnali fotós kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jodaka
csendes tag
Sziasztok!
A minap jutottam hozzá egy Gigabyte 2600 XT-hez[link]. A problémám elsődlegesen, hogy sehogy nem megy a TV-Out. Próbáltam másik dvi csatlakozóba dugni a monitort, mert azt olvastam máshol, hogy talán az lehet a probléma ilyenkor, de az se jött be. Eddig síma S-video kábellel ment 7600GT-ről minden probléma nélkül. A dolog úgy néz ki, hogy felismerte a TV-t be is tudtam rakni a desktop 2 részhez a Catalyst Controll Centerben, de egyszerűen a tv-n nem jön az adás. Ha valaki tud valami tippet szívesen fogadnám.

A másik érdekesség, hogy ugye passzív hűtéses és fél óra crysis után felment a hőmérséklete 105 fok fölé. Alapjáraton 75-80 fok. Valakinek tapasztalata ilyen kártyával, hogy ez normális-e?
A válaszokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Zbook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3822, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest