Hirdetés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Új verzió érkezett a Huawei MatePad 11.5-ből Magyarországra
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topic
- Autóhifi
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jodaka
csendes tag
válasz
Titok Levi #4496 üzenetére
Nekem egy ilyen átalakító volt hozzá : [link]. Olyan kábelt adtak annó 7600-hoz is de nem mentem vele semmire úgyhogy inkább vettem egy normális kábelt és azzal már működött (ami persze már a 2600 XT-vel nem ment
).
mod.: közben kicsit ízzítottam a kártyát crysis alatt.. Everestnél beállítottam, hogy naplózza a hőmérsékletet és fél óra után egyszer csak leállt a gép.. visszanéztem és 120nál adta meg magát és inkább kikapcsolt
Asszem egy időre visszarakom a 7600GT-t amíg szerzek erre egy normális hűtést...
-
Jodaka
csendes tag
válasz
VaniliásRönk #4494 üzenetére
Köszi a választ, a ventit majd ráheggesztem akkor =)
A TV-Out-al meg ténlyeg az átalakítónál volt a probléma, csak így most hülyén néz ki hogy könyvekkel meg ruhákkal van kitámaszta/megemelve a gép hogy az S-Videó kábel elérjen a Tvig az átalakítóból -
Jodaka
csendes tag
Sziasztok!
A minap jutottam hozzá egy Gigabyte 2600 XT-hez[link]. A problémám elsődlegesen, hogy sehogy nem megy a TV-Out. Próbáltam másik dvi csatlakozóba dugni a monitort, mert azt olvastam máshol, hogy talán az lehet a probléma ilyenkor, de az se jött be. Eddig síma S-video kábellel ment 7600GT-ről minden probléma nélkül. A dolog úgy néz ki, hogy felismerte a TV-t be is tudtam rakni a desktop 2 részhez a Catalyst Controll Centerben, de egyszerűen a tv-n nem jön az adás. Ha valaki tud valami tippet szívesen fogadnám.
A másik érdekesség, hogy ugye passzív hűtéses és fél óra crysis után felment a hőmérséklete 105 fok fölé. Alapjáraton 75-80 fok. Valakinek tapasztalata ilyen kártyával, hogy ez normális-e?
A válaszokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Nők, nőügyek (18+)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Üzemidőt áldoz a fényerő oltárán a Garmin Fenix 8 Pro
- NBA és kosárlabda topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Új verzió érkezett a Huawei MatePad 11.5-ből Magyarországra
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Synology NAS
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Tab S8 Graphite Használt, karcmentes állapotban
- BESZÁMÍTÁS! 3Dconnexion SpaceMouse Enterprise egér garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Asus N551JQ - i7-4710HQ I 8GB I 256GB SSD I GT845M I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest