Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
éN79
addikt
válasz
barnam_
üzenetére
Köszönöm a pontosítást.
Nem mintha nem lennék elégedett a hangjával és a hűtési teljesítménnyel, de ha ezt még lehet fokozni ilyen egyszerű manőverrel, akkor valószínüleg én is megnézem majd mit tud. Van egy VF700-am tartalékba, de egy: ugyebár nem is megy rá
, kettő: szvsz. még 5V-on sem halkabb mint a gyári (legalábbis 2D-ben).
Tudsz majd mondani hozzávetőleges hőmérsékletcsökkenéseket idle/terhelés alatt?VaniliásRönk: na igen, elkényelmesedtem, de erről részben a "hibamentes" működés tehet, egyszerűen nincs miért piszkálnom a gépet, korábban jóval többször túrkáltam benne könyékig.
Apropó: egy ideje nem figyeltem mi a helyzet a tuningprogramokkal, még mindig az AGT az egyetlen kvázi használható?
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI Radeon RX 6950 XT GAMING X 16GB DDR6 Videokártya! BeszámítOK
- EVGA FTW3 ULTRA RTX 3080 Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- EVGA GeForce RTX 3080 FTW3 ULTRA GAMING 10GB GDDR6X (10G-P5-3897-KR) Videokártya
- Gigabyte AMD Radeon RX 9060 XT GAMING OC ICE 16GB(Bontatlan)
- PowerColor 9070 XT Hellhound Spectral White OC 16GB - Garancia 2028.05.28 - BESZÁMÍTÁS
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 5-11 gen. // Bp.
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Eladó Samsung Galaxy S21 FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, kettő: szvsz. még 5V-on sem halkabb mint a gyári (legalábbis 2D-ben).