Új hozzászólás Aktív témák
-
Miti83
tag
Tehát én is tag lettem! (ASUS EAH2600XT PCIE)
És nagyon örülök, baromi jó kártyesz ez! Minden alapon, se proci húzás se VGA 3dmark 05-ben 9100 pötty. Bár erre tojok, mert nem mérvadó. Atomstabilan megy minden játékom maxon. 
Asus kariról néhány szó:
- iszonyatosan halk, gamme alatt rákapcsol a venti, én kikapcsolom a hangot és semmi sem halladszik a kariból. Odadugom a fülem, és semmi!
(rámfére egy fülmosás?)- 3dmark05 után egy sasolás a GPU-ra, és mit látok 46 fokos (házamban nincs venti)

- lehet mellékes de nagyon szép a doboza és maga a kártya is, szerintem (kék nyák)
- 7.1 drivert tettem fel, annyi hibát csinált hogy terhelésnél a VPU recover befigyelt, na ezt ki is kapcsoltam CCC-ben, azóta semmi hiba
Grat ATI, ASUS!!!

Új hozzászólás Aktív témák
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Arc Raiders
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Konteó topic
- Milyen processzort vegyek?
- Battlefield 6
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450 R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB GameMax STORM ADATA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

És nagyon örülök, baromi jó kártyesz ez! Minden alapon, se proci húzás se VGA 3dmark 05-ben 9100 pötty. Bár erre tojok, mert nem mérvadó. Atomstabilan megy minden játékom maxon. 
(rámfére egy fülmosás?)