Új hozzászólás Aktív témák
-
fzoli15
csendes tag
Logikus amit mondasz, de most nem akarok 30k-t erre költeni, ASRock alaplapot meg tuti, hogy nem veszek
Szóval vagy a 2600pro vagy inkább marad a mostani cucc, amíg ki nem leheli a lelkét, aztán veszek egy normális gépet.
Csak az a problémám, hogy nem tudom kipróbálni. Mert gondolom ha visszaviszem a boltba a vga-t azzal az indokkal, hogy nem tudom arra használni amire akartam, akkor nem fogják visszavenni
Na mindegy. Köszönöm a segítséget nektek. Még gondolkozom a dolgon. -
fzoli15
csendes tag
Én sem szándékozok ennél a 10-15 ezernél többet költeni rá, de még ennyit nekem megérne a fullhd felbontás. De ha nem fog normálisan menni, akkor marad a jelenlegi 720p.
Nem akarom eladni ezt a gépet, mert arra elég, amire használom (net, film) és amúgy se ér már semmit az egész. Játszani úgyis Xbox 360-on szoktam és még egy ideig nem is tervezek új gépet venni. -
fzoli15
csendes tag
válasz
fagy53 #13977 üzenetére
Sajnos nem tudom kipróbálni, mert a 2600pro-t most szeretném megvenni. A gépem elég régi. Nem is használom csak filmnézésre meg netezésre (talán arra még jó
). Most hozzájuthatnék egy 2600pro-hoz nagyon olcsón és így a fullhd-s filmeket is tudnám rajta nézni, ha a procim elég lenne hozzá. Ezért kértem segítséget tőletek, hogy megvegyem a vga-t vagy felesleges a cpu gyengesége miatt.
Amúgy a mostani vga-m egy Radeon 9600pro és ezzel az 1080p-s filmek csak alig észrevehetően akadnak viszont a kép késik kb. 2mp-t a hanghoz képest. Ezen segítene a vga csere? -
fzoli15
csendes tag
Sziasztok!
Szerintetek egy Amd Athlon Xp 3200+ (2,2 GHz) egy Radeon HD2600Pro 512Mb DDR2 128bit vgakártyával elboldogul az 1080p felbontású filmekkel? Nem nagyon értek hozzá, de valami olyasmit olvastam, hogy az UVD-nek köszönhetően elég egy gyengébb cpu is erre a célra. De ez a proci elég hozzá? Légyszi segítsetek, mert már több helyen is feltettem a kérdést de senki sem válaszolt pedig fontos lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest