Új hozzászólás Aktív témák
-
tzsolesz
nagyúr
Na gyerekek ez az utolsó napom a "csak" 2600XT-s korszakomban. Holnap, ha minden jól megy bele passzinthatom a 4670.est. A 2600XT is marad, mivel az egy 24.000-es kari, azt csak úgy nem kapja meg senki, holmi 10000 ft-ért. Így hát örökre nálam kell szolgálatot teljesítenie. Majd amikor 3-4K-ért dobálják a PCI-E-s lapokat, meg az E1200-at is, lehet 1Gb 2000Ft-os RAM-al újra hadrendbe állítom a kis virgoncot. Lehet addig megjön az ereje is, ki tudja, egyszer csak beigazolódik a szakik által szajkózott modernitásbeli előnye.
De itt a topic-ban én is mindennapos vendég leszek ezután is.
Fagy53: Sajnos nem lett annyi pénzem az üzletelgetésekből mint amennyire számítottam. Így is csak 15K-t tudtam összeszedni, mert nem számítottam rá hogy most küldi a fránya Generali a csekket a biztosításról.Így hát még hozzá is kellett tennem 4K-ót. De remélem azért nem fogok a kariban csalódni. 1280x1024-ben a 2600XT is mindent vitt medium beállításokkal, és egy kis AF-el. Ha ez kétszer gyorsabb, akkor nincs mitől féljek. Mert így meg már élsimítást is tudok alkalmazni, és high-on tudom zúzni a gammákat. Ez pont elég lesz sztem. A holnap játékai? Azt inkább hagyjuk, éppen az egyik PH!-s írásban(CPU-VGA párosítás) olvastam, hogy nem igazán várható nagy fejlődés a gépigényt tekintve. A "konzolok hatalma" nem diktál nagy iramot ebben a szegmensben.
Ja, és köszi szépen Fagy53-nak, gbors-nak, CPT.Pirk-nek, Aggregátor-nak, és VaniliásRönk-nek a sok okosítást a 2600XT-vel kapcsolatban. Ebben a topic-ban sok okosságra tettem már szert általatok.
Új hozzászólás Aktív témák
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- GAINWARD RTX 4070 Ghost OC 12GB - ÚJ! 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- XFX Swift Radeon RX 9070 OC Triple Fan Gaming Edition
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest