Hirdetés
- Céleszköz: LG Smart Monitor Swing
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Kompakt vízhűtés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Apple MacBook
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
Új hozzászólás Aktív témák
-
fagy53
nagyúr
Kedves 2600-as tulajok!
12x10-es felbontásban, XP 32 bites win-nel használva sikerült összehasonlítást tennem a 96GT és a 2600PRO / 850/960 / között. A 2007 végi és az idei játékdemók beállításaiból visszavéve, a megjelenítés élménye alig romlott, nagyon jól szerepelt a 2600-as.
Természetesen a kétszeres sebességkülönbség megvan a két kártya között, de ez nem zavaró, a játékélményt számottevően nem befolyásolja.
Szerintem nem érdemes azoknak VGA cserén gondolkodni akik hasonló felbontásban és OS-szel játszanak mint én, a 2600-asok éppen eléggé elértéktelenedtek a piacon, használják ki őket az új VGA-k megjelenéséig, ill várják meg, hogy a játékszoftverek milyen irányban fejlődnek. Az nV driverek legalább annyira problémásak mint az ATi, mindkét VGA-nak megtaláltam a maga bug-os játékát, sajnos.
Szerintem várjatok a cserével, vissza meg semmiképpen ne lépjetek /x1950PRO/!
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology NAS
- Céleszköz: LG Smart Monitor Swing
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Bestbuy játékok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Elektromos autók - motorok
- Mini-ITX
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- ASUS ZenBook 14 OLED UM3402 - 14" 2.8K OLED 90Hz - Ryzen 7-5825U - 16GB - 1TB - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest