- Multifunkciós adattároló érkezett a Patriot színeiben
- Egyedi megjelenésű Radeon VGA a Yeston és a GravaStar keze nyomán
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- A hírek szerint a jövő év végére érkezhet a sokat pletykált NVIDIA N1X SoC
- Dell asztali gépek
- Hővezető paszták
- nVidia GeForce GTX 1070 / 1070 Ti / 1080 (GP104)
- Egérpad topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolee11
senior tag
Ma nekiáltam megoldani a problémát, és odáig jutottam, hogy az Asus saját Catalyst és drivere után is pont ugyanott voltam ahol eddig. Még a felugró menü se jelent meg ahol meg kellett volna jelennie.
Átraktam a képet a TV-re majd megpróbáltam aktiválni a 2. megjelenítőt de sehogyse ment, majd átdugtam a monitort (az általam eddig 2. kimenteknek tartott) a másik csatlakozóba és megpróbáltam úgy aktiválni és hoppá, megjelent a kép, ill. csak a háttér és innentől kezdve már megtaláltam a helyes beállítást.
Ezek szerint nem mind1, hogy melyik csatlakozóba van a monitor bedugva, én eddig úgy tudtam, hogy ha szemből nézzük a csatlakozókat, akkor a jobboldali az elsődleges és a baloldali a másodlagos, de akkor ezek szerint ezt jól benéztem. Most tökéletesen működik, a menü is előjön ott, ahol elő kell jönnie. A beállításokat is megjegyzi, sőt ha csatlakoztatva marad akkor a bootolás alatt is van kép, eddig ott se volt...
Leírtam, mert valaki kerülhet még hasonló helyzetbe.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó használt Gigabyte AMD Radeon HD 6750 videókártya
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Nvidia RTX 4070 Gainward ghost Video Kártya
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO videókártya, garanciával eladó
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest