- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fujifilm X
- Azonnali fotós kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolee11
senior tag
Lenne egy ASUS 2600XT-m, eddig nem használtam a TV kimenetet. Most viszont szeretném, de ennyire még nem fogott ki rajtam TV kimenet, a csatlakoztatott S-Video kábelen felismeri a TV-t, tehát megjelenik az ikon. Viszont semmiféleképpen nem tudom bekapcsolni, csak ha ráhúzom az ikont a monitorra, azaz SWAP-al tudom csak bekapcsolni, de ezzel eltünik a moncsiról a kép. Eddig minden videokártyám támogatta a monitoron is meg a tv-n is egyszerre a megjelenítést. Hiába akarom aktiválni a 2. megjelenítőt, aktiválja, de el is tünik azzal a lendülettel, tehát nem tudom a 2. megjelenítőre ráhúzni...
Ha a tv ikon fölé viszem az egeret akkor kiírja: To enable this display, click your right mouse button and the select the desired desktop mode from the poup menu... Hát nyomhatom agyvérzésig mert nincs felugró menü...
(Catalyst 8.2)Minden építő ötletet szivesen fogadok.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3070 Ti OC 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- Inno3D GeForce iChill X4 RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- PNY RTX 5080 16GB GDDR7 Overclocked Triple Fan - Új, 3 év garancia - Eladó!
- EVGA RTX 2070 XC GAMING 8GB GDDR6 Videokártya!
- ASRock RX 6600 8GB GDDR6 Challenger ITX Eladó!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest