Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolee11
senior tag
Lenne egy ASUS 2600XT-m, eddig nem használtam a TV kimenetet. Most viszont szeretném, de ennyire még nem fogott ki rajtam TV kimenet, a csatlakoztatott S-Video kábelen felismeri a TV-t, tehát megjelenik az ikon. Viszont semmiféleképpen nem tudom bekapcsolni, csak ha ráhúzom az ikont a monitorra, azaz SWAP-al tudom csak bekapcsolni, de ezzel eltünik a moncsiról a kép. Eddig minden videokártyám támogatta a monitoron is meg a tv-n is egyszerre a megjelenítést. Hiába akarom aktiválni a 2. megjelenítőt, aktiválja, de el is tünik azzal a lendülettel, tehát nem tudom a 2. megjelenítőre ráhúzni...
Ha a tv ikon fölé viszem az egeret akkor kiírja: To enable this display, click your right mouse button and the select the desired desktop mode from the poup menu... Hát nyomhatom agyvérzésig mert nincs felugró menü...
(Catalyst 8.2)Minden építő ötletet szivesen fogadok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Proxmox VE
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Horgász topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Yettel topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- iPhone-t használók OFF topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Spotify
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3454, 94% Akkumulátor
- Acer Nitro V 15 Laptop i5-13420H 8 GB RAM 512 GB SSD, RTX 4050 Dobozos, 3 ÉV GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 55EG9A7V 139 cm / 55 Full HD OLED Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest