Hirdetés
- CES 2026: Ez lehet a legjobb gamer notebook
- CES 2026: a hatékonyabb szellőztetésre gyúr a Phanteks többkamrás háza
- Nem bánik kesztyűs kézzel a mozgási elmosódással az új MSI monitor
- Őrült módjára szabja át AI-ra a GeForce-okat Kína
- CES 2026: hivatalosan is kettészakítja a PC-s kézikonzolok piacát a Lenovo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Graphics
Jómunkásember
Nem. Mert a legelején elég durván belementem és 10 napig feküdtem elég létbizonytalan állapotban.
Annál egyelőre rosszabbat nem éltem át. De nem akarok oltási vitát-hitvitát ebből. Én testem, én döntésem.
A Többezerszer még elég nagy szám. Bevállaltam.Tudom mekkorát tud ütni. Nem kell győzködni sem.
-
Vesa
veterán
Azt mondjuk sose értettem -nem mintha utána mentem volna valaha is-, hogy a bankszámla ahova utaltatnak, az miért lenyomozhatatlan? Onnantól ok. hogy kriptóba váltja, de egy bankszámlának valaki nevén kell lennie. Nyilván ott is lehet csalni, hamis adatokkal létrehozni, de az azért nem rizikómentes, elég nehéz lehet gondolom átmenni a bank szitáján.
-
Graphics
Jómunkásember
Szerintem nincs olyan vírusirtó, ami user error ellen véd.
-
Ordít a link címéről, hogy átverés. A másik, hogy, ha nem Démász-Émász területen laksz, akkor pedig nincs miről beszélni.
-
Tomasz72
aktív tag
Csak nekem tűnt fel elsőnek, hogy a webcím vége pont kom ?
-
Bennem már lenne plusz 2, csak amikor még oltópontokon osztogatták, akkor a debreceniből a háziorvosi javaslatom ellenére is elhajtottak!
:/Szerencsére Szoboszlón remek háziorvosom van, aki mindent megtett, hogy megkapjam őket, mindegyiket Ő adta be nekem!

Az első kettőm AstraZeneza volt, Utána Pfizerek és Modernák jöttek

Kínait egyet sem kaptam szerencsére. -
Graphics
Jómunkásember
7. COVID oltáson kaptam fel a fejem.
Én annyira hipochonder vagyok, hogy nem adattam be egyet sem. -
GreatL
őstag
Akármennyi oltás lehet és akármennyi ér is valamit. Nem lehet tudni hány oltás van még vissza. Nekem három oltásom volt miután el is kaptam a vírust, egy utólagos ellenanyag-mérés meg a normálistól többszázszoros értéket dobott fel, amire figyelmeztettek már előre - persze be is jött.
-
-
-
-
Nem sok víruskergető jelzi problémásnak az oldalt: [link]
Gugli felé ízért bejelentettem. -
-
Viktor77
titán
Én is megkaptam, más szöveggel.
A Chrome nem engedte megnyitni. -
Macka
veterán
Marika néni, Pista bácsi és az átlag telefon használó nem fog Norton és egyéb ilyen appot telepíteni a telefonjára.
Ami pedig a telefonszámot illeti, VoIP generált számok, lenyomozhatatlan. A célszámlára érkező összegeket azonnal kripto vásárlásra költik külföldi oldalakon, onnan pedig lenyomozhatatlan.
Egyébként itt két bűncselekmény valósul meg. Az egyik a csalás egy speciális esete, a másik pedig a penzmosás. Az elkövetők 90%-ban egyik esetben sem lesznek meg, ahogy a pénz sem. -
Vesa
veterán
válasz
Krugszvele
üzenetére
Ne magadból indulj ki, nagyon sok digitális analfabéta van. Sokkal több, mint aki legalább alap szinten képben van, Már évekkel ezelőtt sem értettem, hogyan lehet ilyet bekajálni, és mégis, még ma is ezerrel működik. Százmilliók nem értenek semmit az IT-hez.
-
válasz
Hieronymus
üzenetére
A telefonszám általában kamu. Olyan számról is küldhetik, amihez nem tartozik előfizető vagy a szolgáltató telefonszámát is használhatják.
Ami amúgy a '90-es évekből visszamaradt technikai hátrányosság, amit azóta sem sikerült befoltozni.
-
Krugszvele
senior tag
Szerintem aki az ilyen szintű átveréseket megeszi, az fullra megérdemli. Ha nem csukott szemmel kattintgatsz véletenszerűen, akkor ezt tíz méterről észreveszed.
-
Mit akarsz elemeztetni.
A kedves ügyfelünk megszólítás egyértelműen jelzi, hogy kamu az egész.
Ha pontosan tudják a tartozás mértékét, akkor nevedet miért nem?!Az így vagy hasonlóan kezdődő üzeneteket nem szoktam tovább olvasni. Ehhez nem kell AI.
A telefonszám általában kamu. Olyan számról is küldhetik, amihez nem tartozik előfizető vagy a szolgáltató telefonszámát is használhatják.
Alapesetben nem kattintunk a linkekre. A szolgáltatónál lehet ellenőrizni az aktuális állapotot. Persze nem a linkre kattintva.
-
-
csibe1
addikt
"amit csak azért nem reggel vettem észre, mert a 7. COVID oltásom az éjjel dolgozott bennem, és felébredtem"
Hány oltás van még vissza, és ér is valamit?
Az ilyen sms-ek alapból kamuk nálam, ha a szolgáltató akar valamit akkor küld levelet, mint eddig mindig. Ennyi, nem kell mindenhez AI.
Nagyon sokan azt hiszik az AI valami csodaszer...
-
-
A scamer - user macska egér harc következő fejezete. Pár nap és már ismerni fogja.
Új hozzászólás Aktív témák
- DIY Autodarts 3D nyomtatott automata számláló rendszer PC-vel, monitorral, játékra készen
- Gamer PC-AMD Ryzen 5 7600X/ Asus RX 9060 XT 16GB/ B650M / DDR5 / Gen4 M.2 NVMe SSD - Garanciás
- Eladó ASUS TUF Gaming B450-PLUS II alaplap + AJÁNDÉK Ryzen 3 1200
- -55% ÚJ ASUS Zenbook 14 OLED Ryzen 7 8840HS Radeon 780m/16gb ram/512SSD/Gari 2028
- Eladó AOC C24G2AE 23,6 ívelt gamer monitor garanciával
- Xiaomi 15T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
:/
Én annyira hipochonder vagyok, hogy nem adattam be egyet sem.